Sexy verhaal: Een sexy geheim (+podcast)

door Yentl

“Zullen we dit leuke speeltje weer eens gebruiken?”

Op zijn gezicht siert een brede en ondeugende glimlach terwijl hij de Satisfyer Panty Vibrator omhoog houdt. Ik lach kort en probeer me voor te stellen hoe dat zou zijn tijdens een stapavond met vrienden. Gelijk schieten er beelden door mijn hoofd van mijn verhitte lijf op de dansvloer, heupwiegend en met speelse trillingen in mijn string.

“Ja, lijkt me leuk” antwoord ik ondeugend.

“Lekker” lacht hij, “dan zet ik de app vast klaar voor ons geheimpje.”

Ik pak het speeltje van hem aan, druk het stimulerende gedeelte tegen mijn clit, trek mijn string omhoog en klik dan het magneetje vast. Met de stof van mijn string ertussen.

In de club aangekomen vertrek ik met Saar richting de bar. Ik weet precies hoe Nick dit wil spelen. Hij vind het geil als ik het benauwd krijg en kijkt graag toe vanaf een afstandje. Terwijl ik een glas wijn bestel bij de barman voel ik de eerste zachte vibraties. Ik negeer ze. Althans, daar doe ik mijn best voor. Ik geef mij niet zomaar gewonnen.

Op de dansvloer merk ik dat ik het lastiger krijg. De vibraties treiteren mijn clit in een versneld standje en terwijl ik mijn best doe om mijn gezicht in de plooi te houden zie ik hoe Nick vanuit een hoek naar me kijkt. Hij heft zijn glas bier omhoog alsof hij wil proosten en schenkt me dan een kleine knipoog.

“Hey” begin ik tegen Saar, “zullen we de mannen opwarmen? Een beetje tegen elkaar aan dansen enzo?”

Het is lang geleden dat ik zoiets heb voorgesteld, maar als de trillingen in mijn slipje op dit tempo doorgaan dan heb ik iets nodig om mijn geiligheid mee te verdoezelen.

Saar begint te lachen en drukt haar bovenlijf tegen dat van mij.

“De mannen gek maken is nooit een probleem.” fluistert ze in mijn oor.

Wanneer ik over haar schouder kijk zie ik dat Nick zijn ogen nog steeds strak op mij heeft gericht. Tom staat aan zijn zijde en neemt nog een paar slokken van zijn bier voor hij ons opmerkt. We hebben beet.

Speels haal ik een pluk haar uit haar gezicht en lach met mijn meest ondeugende blik. Er start een slow nummer alsof de dj onze spanning aanvoelt. Haar handen dwalen langs mijn heupen en ik giet een verkoelende slok wijn naar binnen. De verfrissing baant zich een weg door mijn lijf terwijl de hitte het diep van binnen overneemt. Ze slaat een arm om mijn nek en ik voel hoe haar borsten tegen die van mij drukken. Instant prikken mijn tepels tegen mijn kanten beha.

Nick komt op ons afgelopen en positioneert zich achter mij.

“Doe je voorzichtig schat, straks ontdekt ze ons geheimpje nog.”

Terwijl zijn woorden mijn oor binnendringen voel ik hoe hij het speeltje in een ander ritme laat gaan. Hij knijpt zacht in mijn kont en laat zijn hand verder afzakken onder mijn rok. Dominant tikt hij met zijn vingertoppen tegen het magnetische rondje van de panty vibrator. Ik hou mijn adem in, durf amper te bewegen en zucht wanneer hij eindelijk verder loopt.

“Wat moest hij?” Vraagt Saar met een lach op haar gezicht.

Ik haal mijn schouders op en druk mijn lijf weer dichter tegen die van haar. Ik ben opgewonden, niet alleen door de vibraties in mijn ondergoed, maar voornamelijk door het hele gebeuren. Het idee dat wij iets stiekem doen, samen. Het idee dat hij de controle heeft over mijn genot. Ik vind de spanning lekker.

Het gezicht van Saar bevindt zich ondertussen vlak bij dat van mij en ik twijfel even of ik haar zal zoenen. Ik doe mijn best om mij niet te laten gaan. Ik kan toch niet zomaar uit het niets iemand zoenen?!

-Hou jezelf in bedwang- spreek ik mezelf moedig toe, maar ik heb geen idee of het echt effect heeft. De trillingen zijn inmiddels weer veranderd. Ze gaan van rustig en continu naar steeds heviger en continu. Bij iedere ronde lijkt het heviger en ik voel hoe de hitte zich opbouwt.

Mijn ademhaling neemt een hogere versnelling aan en ik begin bijna te hijgen.

“Gaat het?” Vraagt Saar een tikkeltje bezorgd.

Fuck it. Ze zal hier vast om lachen. In een seconde speur ik de omgeving af naar Nick en Tom, ze kijken niet. Nick kijkt niet eens! Ik grijp Saar bij de hand en sleur haar mee in de richting van de toiletten.

Daar aangekomen kijkt ze me geschrokken aan. Ik plaats mezelf tegen de muur en knijp met mijn handen in de uiteinden van mijn rokje.

“Ik ga komen” hijg ik.

Dan voel ik hoe de volgende ronde aan vibraties begint tegen mijn nattigheid. Ik laat de ronde zich opbouwen en vervolgens uitrazen. Mijn benen tintelen, mijn hartslag bevind zich in mijn keel en terwijl mijn orgasme het overneemt kijk ik Saar in d’r ogen. Holy shit. Ik sta in een hoekje van de wc’s klaar te komen, terwijl ik mijn beste vriendin in de ogen kijken.

Zodra mijn lichaam begint te schokken en het amper mogelijk is om op mijn benen te blijven staan graai ik in mijn string. De nog steeds bezorgde blik van Saar verdwijnt wanneer ze ziet wat ik uit mijn slipje haal. Met een trillende hand houd ik het speeltje omhoog en zucht nog eens diep.

“Bespeelt Nick dit?” Vraagt ze lachend.

Uitgeput knik ik en vertel dat het ons geheimpje moest zijn vanavond.

“Wat spannend! Dat wil ik ook wel!”

Alsof we beiden hetzelfde masterplan hebben bedacht kijken we elkaar aan. Ik loop richting de wasbakken en maak het speeltje schoon. Het trilt nog steeds. Nick heeft dus geen idee hoe ver hij al is gegaan.

“Oké, we doen dit. Vanaf nu is het ons sexy geheimpje.”

“Blijft het de hele tijd zo trillen?” Vraagt ze wanneer ze het speeltje in haar ondergoed heeft gepositioneerd.

Ik verzeker haar ervan dat het ritme zich straks weer aanpast. Dat Nick bepaalt wat er met het speeltje gebeurt en dat we ons hoofd koel moeten houden, voor hoever dat lukt.

Opgewonden vertrekken we weer richting de dansvloer waar Nick en Tom nietsvermoedend staan te kletsen. In het voorbijgaan grijpt Nick mijn arm vast.

“Niet meer sneaky wegglippen he!” Zijn blik is streng. Hij moest eens weten.

Op de dansvloer drukken we onze lijven weer strak tegen elkaar aan en dansen zwoel mee met de muziek. Af en toe ben ik dichtbij genoeg om een lichte trilling op te vatten. Over haar schouder zie ik hoe Nick ons trots in de gaten houdt.

“Hij trilt nu echt zo lekker” hijgt Saar in mijn oor.

Opzij kijk ik naar Nick die zich ondertussen bij de bar bevindt.

“Drinken?” Vraag ik.

Saar knikt verhit. Ik snel me richting de bar waar ik me strak tegen Nick aandruk.

“Hey schat. Ben je lekker aan het genieten?” De dubbelzinnigheid in zijn stemgeluid blijft niet onopgemerkt.

“Zeker, het was heerlijk!” Antwoord ik lachend.

“Het was heerlijk? Is het dat nu niet meer dan?” Vraagt hij doelend op de hevigheid van zijn controle.

Ik pak zijn hand vast, laat ‘m onder mijn rok verdwijnen en druk ‘m dan tegen mijn slip aan. Redelijk in de war kijkt hij me aan en vraagt of ik het speeltje heb uitgedaan.

“Je hebt me heel lekker laten komen. Echt.”

“Maar?” Vraagt hij nog steeds in de war.

“Veel plezier met Saar.”

Ik haal zijn hand weg en loop weer in de richting van mijn vriendin. Kronkelend doet ze haar best om te blijven dansen. Wanneer ik achterom kijk zie ik Nick met een verbaasde blik aan de bar zitten. Stiekem bevalt hem dit wel.

Waarom de Satisfyer panty vibrator?

What’s not to love? Een klein, charmant en vibrerend speeltje dat bedient kan worden met een app! Dit verkoopt zichzelf, toch? Dankzij de magnetische sluiting blijft de toy prima op de juiste plek zitten. Zorg dat je lover de app installeert en geniet samen van een spannend onderonsje, waar je maar wil! De app is gratis te downloaden en ook zonder app kan je van dit speeltje genieten. Het stukje zaligheid beschikt over maar liefst 8 verschillende vibraties en is waterproof!

De panty vibrator op een rijtje:

  • Draagbare oplegvibrator
  • Met magnetisch klik systeem
  • Krachtige motor
  • Ideaal voor koppels
  • Te connecten met de Satisfyer App
  • Creëer zelf talloze vibraties
  • Wereldwijd te bedienen
  • Waterproof
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Kleur: Rood

Prijskaartje: € 39,99 bij EasyToys

speeltje

Meer om naar te luisteren

Filmavond (+ Podcast)

Een heet bad (+ Podcast)

Kantoorgeheimen (+ Podcast)

Beeld: Pexels / EasyToys

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy