Sexy verhaal: Filmavond (+podcast)

door Yentl

Iets later dan afgesproken bel ik bij mijn beste vriendin aan. We hebben afgesproken om vanavond samen een film te kijken, een filmavond dus, net als vroeger. Alleen vervangen we de kleine stukjes chocolade voor een hele reep en vullen we onze glazen met rosé in plaats van limonade.

Met een grote lach op haar gezicht opent ze de deur en geeft me een stevige knuffel.

“Heb je wat leuks besteld?” Vraagt ze doelend op de tas die ik bij me heb.

Wat zenuwachtig knik ik. Ik heb inderdaad iets leuks besteld. Ik had nieuw glijmiddel van EasyToys nodig en kon de Fun Factory BE.ONE Vinger Vibrator ‘te laten liggen’. Ik had nog nooit zoiets gezien, het maakte me zó nieuwsgierig. Onderweg naar haar toe had ik het pakket bij een pakketpunt opgehaald. Snel schoffel ik de tas naast de bank, maar mijn rode wangen zijn niet onopgemerkt gebleven.

“Oké, wat heb jij gekocht?” Lacht ze op een plagerige toon.

Ik zou er nu voor kunnen kiezen om de tas ver uit haar zicht te plaatsen, maar we weten beiden dat ze dit niet zal laten rusten.

“Een speeltje.” Geef ik toe.

“Laat zien!” Roept ze enthousiast en binnen no time staat ze naast me.

Nieuwsgierig pakt ze het speeltje uit de doos en bekijkt het aandachtig.

“Dus dit is als een soort elfde vinger?”

Met moeite weet ik mijn lach in te houden en schenk voor ons beiden een groot glas rosé in. Voor ik er erg in heb heeft ze de vinger vibrator al uit de verpakking gehaald en test ze de trilfuncties tegen haar vingertoppen.

“Mag ik dit een keer lenen?” Lacht ze.

Zonder pardon schieten er beelden door mijn hoofd van haar en mijn nieuwe aanwinst. Het zijn geen vervelende beelden, in tegendeel. Eerlijk gezegd raak ik best opgewonden.

“Sta je te dagdromen?”

“Uhhh… Ja! Ik denk in plaatjes, hé. Zag het ineens helemaal voor me. Jij en mijn speeltje.” Mijn antwoord heeft een lachende ondertoon in de hoop dat ik kan verhullen wat er van binnen gaande is: een wirwar aan gevoelens en geiligheid.

“En? Was het een opwindend beeld?”

Verbaasd kijk ik haar aan terwijl mijn brein zich afvraagt waar ze op doelt en ik twijfel of ik het wel helemaal goed gehoord heb. We zijn al lang vriendinnen en zoals in bijna iedere vriendschap hebben wij heus weleens wat geprobeerd samen. Flirten en zoenen om jongens het hoofd op hol te laten brengen, maar elkaar écht aanraken of bezig zien, dat is next level. Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld en amper in bedwang te houden.

“Het was niet verkeerd.” Antwoord ik een tikkeltje verlegen.

Ze gaat op het puntje van de bank zitten en kijkt me aandachtig aan voordat ze me vraagt om het beeld uit te schetsen. Met een zenuwachtig lachje schud ik mijn hoofd. Alsof ik dat ooit tot in detail aan haar zou uitleggen.

“Deed ik dit?” Vraagt ze terwijl ze het speeltje tussen haar vingers klemt en langzaam via haar bovenbeen onder haar jurk laat trillen.

Ik heb geen idee wat er ineens gebeurd, maar het lijkt onmogelijk om mijn ogen van haar af te houden. Het is alsof alles in mijn lijf wil weten wat er nu gaat gebeuren, alsof alles in mijn lijf wil zien hoe ver ze zal gaan. Uit het niets bekijk ik mijn beste vriendin op een heel andere manier.

Met haar hand trekt ze haar jurk voorzichtig omhoog. Het trillende topje van de vinger vibrator drukt tegen haar string en ze zegt dat het inderdaad aangenaam voelt. Zonder mijn ogen van dit tafereel af te houden ga ik naast haar op de bank zitten.

“Hier, voel maar.”

Ze plaatst haar hand, inclusief speeltje, op mijn blote schouder en laat ‘m verder naar beneden zakken. Langzaam richting mijn borsten. Mijn ademhaling bevindt zich ergens achter in mijn keel en het lijkt wel alsof ik mijn hartslag kan horen. Mijn ogen volgen het speeltje terwijl ze uitkomt bij mijn rechterborst.

Zonder me aan te kijken, en zonder iets te zeggen, pakt ze de stof van mijn top en trekt het iets naar de zijkant. Op deze manier komt mijn beha tevoorschijn en ze laat het trillende uiteinde precies rusten op mijn tepel. Het enige dat het ervan weerhoudt om mijn huid te raken is het kant van mijn beha.

“Niks mis mee, toch?” Gaat ze verder, “misschien ook wel moeilijk om zo te beoordelen aangezien ik het speeltje ergens anders voelde.”

Ik voel hitte, hitte tussen mijn benen en hitte diep in mijn lijf. Langzaam brengt ze het speeltje naar mijn bovenbeen en laat ‘m trillend richting mijn string gaan. Het lijkt alsof ik er geen enkele controle meer over heb en ik laat mezelf verder onderuit zakken. Mijn beha hangt nog uit mijn top en ik klem mijn handen in de kussens van de bank van spanning.

Wanneer mijn rok zo ver omhoog is gekropen dat mijn string bloot komt te liggen wil ik protesteren, maar het lijkt onmogelijk. Met grote ogen kijk ik haar aan en ik zie een ondeugende lach op haar gezicht verschijnen.

“Ik wil dit wel” zegt ze.

Zonder antwoord te geven laat ik mijn hoofd achterover vallen en sta toe dat ze mijn string tot op mijn enkels trekt. Zodra haar vingers weer vanaf mijn bovenbeen richting mijn kut glijden sluit ik mijn ogen. De spanning is amper te houden en ik lijk maar niet te beseffen dat de aanraking die ik voel, afkomstig is van haar. Dat ze op het punt staat om een grens over te gaan die we nooit eerder hebben opgezocht lijkt me niets meer uit te maken. Ik ben opgewonden, ik wil het.

Met mijn benen wijd rolt er voorzichtig een opgewonden kreun over mijn lippen, gevolgd door een zenuwachtig lachje van haar. Dan voel ik het. Haar vingertoppen glijden langs mijn natte lippen, tussendoor trilt de vinger vibrator tegen alles wat het onderweg tegenkomt. Het voelt overweldigend en net wanneer ik ervan overtuigd ben dat mijn clit het volgende station is stopt ze.

“Nu wil ik weten hoe het voelt.”

“Wat gemeen!” roep ik lachend en compleet uit mijn concentratie gehaald.

Naast mij heeft ze haar string al uitgetrokken en positioneert zich in een houding alsof ze wil aangeven dat ze er helemaal klaar voor is.

Vol spanning en opwinding ga ik dicht tegen haar aanzitten en klem de vibrator tussen mijn vingers. Om haar te pesten begin ik bij haar schouder en laat ‘m rustig via de voorkant naar beneden zakken, net zoals zij bij mij heeft gedaan. Wanneer het speeltje door de stof van haar jurk tegen haar tepel aan trilt begint ze zacht te kreunen. Het werkt aanstekelijk en vreselijk opwindend. Ze draagt geen beha, daar gelooft ze niet in. Op dit moment ben ik blij toe, ik heb nog nooit een tepel zo hard vooruit zien prikken.

“Dat is best gevoelig,” hijgt ze en ik stop direct met mijn handeling. “Volgens mij liet ik ‘m bij jou ook nog ergens anders trillen.”

Ik kijk om me heen en dan naar mijn vriendin. Dit gaat echt gebeuren en fuck it, we zien wel waar het heen gaat. Voordat ik mijn vingers tegen haar bovenbeen plaats trek ik haar jurk een stuk omhoog. Haar schaamlippen glinsteren, ze heeft er zin in. Kort bijt ik op mijn onderlip en kijk haar dan aan.

“Doen?” Vraagt ze hoopvol.

“Doen.” Bevestig ik.

Mijn vingers glijden door haar vochtigheid en ik laat ze rusten wanneer het trillende uiteinde haar gevoeligste plek heeft bereikt. Hijgend begint ze te wiebelen. Haar tepels prikken nu allebei uitnodigend vooruit en net wanneer ik me afvraag of ik ze zal aanraken grijpt zij ze stevig vast. Het is een verschrikkelijk opwindend gezicht en ik voel hoe het steeds natter wordt tussen mijn benen.

Het is mij nooit eerder opgevallen hoe ontzettend sexy ze is. Onder het trillende uiteinde van de vinger vibrator kronkelt haar clit heen en weer. Alsof ze het te lekker vindt om stil te zitten, maar zich ook absoluut niet van de zaligheid weg wilt bewegen.

Plotseling voel ik iets dat ik nooit eerder heb gevoeld. Ik wil mijn tong tegen haar vochtige kut drukken. Na dit gevoel enkele seconden te hebben genegeerd geef ik mij over. Voorzichtig leun ik voorover om haar reactie af te wachten, bang dat dit te ver zou gaan voor haar, maar haar reactie blijft uit. Ze geeft me eerder goedkeuring met haar ogen.

Met de vinger vibrator nog tegen haar clit gedrukt leun ik verder voorover en begraaf mijn gezicht tussen haar benen. Zacht streelt mijn tong door haar lippen. Steeds luider begint ze te kreunen. Ik druk op de knop van het speeltje, opzoek naar een ritme dat af en aan trillingen geeft. Zodra ik dat eenmaal gevonden heb, laat ik mijn tong steeds wat wilder glijden. Al mijn onzekerheden en bedenkingen zijn verdwenen. Luidkeels moedigt ze me aan en laat me weten dat ze het lekker vindt en na enkele seconde beginnen haar benen te trillen.

“Ik ga komen.” kreunt ze.

Het gevoel dat bij mij naar boven komt is niet te beschrijven. Het is een mix van intense geilheid, spanning en trots. Wie had gedacht dat een speeltje dit teweeg zou brengen.

Wanneer ze haar ademhaling weer heeft terug gevonden en is bijgekomen kijkt ze me aan.

“Wow, dit is wel even een andere filmavond dan vroeger. Leuk speelgoed! Ga jij nu lekker liggen? Nu ben jij aan de beurt.”

Met dezelfde intense mix van gevoelens ga ik met mijn rok omhoog op haar bank liggen. Dit is véél beter dan de filmavond van vroeger.

Over de Fun Factory BE.ONE Vinger Vibrator

De BE.ONE vinger vibrator is niet alleen solo te gebruiken, maar ook nog eens een lekkere toevoeging tijdens het voorspel. Doordat je het speeltje eenvoudig tussen je vingers in kunt knijpen is het easy om niet alleen jezelf maar ook je lover ermee te verwennen. Zo kun je ‘m speels laten strelen over bijvoorbeeld de nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of penis. Het speeltje heeft vier vibratiestanden en ritmes. Verveling nergens te bekennen dus! Met de bijgeleverde USB-kabel is het speeltje gemakkelijk op te laden. Stopt het lampje met knipperen? Dan is de toy weer ready to go!

De BE.ONE Vinger Vibrator wand op een rijtje:

  • Voor externe stimulatie
  • Speciaal voor voorspel
  • 4 diepe vibratiestanden
  • Wisselend en willekeurig ritme
  • Zit stevig tussen je vingers
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Hygiënische opbergcase
  • Made in Germany
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: € 59,99 bij EasyToys (vandaag besteld = morgen in huis!)

vinger vibrator

Meer om naar te luisteren

Solo (+podcast)

Een real life Magic Mike (+podcast)

De verrassing (+podcast)

Beeld: Pexels / EasyToys / Eigen fotografie

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy