Een real life Magic Mike (+podcast)

door Esther

Volg ons op Spotify om alle nieuwe verhalen niet te missen.


Ik geloof heilig in happy single zijn, maar soms moet je jezelf en je single vriendinnen er even extra aan herinneren dat het heerlijk is om ongebonden door het leven te kunnen fladderen en dat liefde van je besties net zo waardevol kan zijn als liefde van een partner. Om de liefde en het leven te vieren organiseerde ik een avondje met mijn single vriendinnen. Op de uitnodiging zette ik duidelijke aanwijzingen:

What to be: single

What to wear: a hint of lingerie

What to bring: a pink drink

What to prepare: two truths, one lie

Eén voor één komen mijn vier beste vriendinnen binnen. Ze hebben allemaal een outfit aan waarbij je op de een of andere manier een glimp kan opvangen van hun lingerie. Jarretels die onder een kort rokje uitkomen, een mooie bh die goed te zien is onder een doorschijnend shirtje en een sexy kanten body onder een zwarte blazer. Stuk voor stuk zien ze er top uit. Ik schenk onze glazen vol met champagne en de avond kan beginnen.

We beginnen de avond met een diner. Ik heb allerlei lekkers gekookt en gekocht en heb de hele tafel vol gezet met bordjes en schaaltjes waar iedereen lekker van kan pakken. Onder het genot van een hele hoop rosé, wordt er flink gebabbeld en gesmikkeld. Als iedereen uitgegeten is, ruim ik snel het een en ander op zodat we kunnen beginnen met de spannende spelletjes. De hele avond ben ik al een tikkeltje zenuwachtig, want wat mijn vriendinnen niet weten is dat ik als verrassing een stripper heb geboekt. Het lijkt me wel verstandig om ervoor te zorgen dat we al een drankspelletje gedaan hebben, voordat de stripper binnenkomt zodat iedereen wat losser is en het niet ongemakkelijk wordt.

Om in de stemming te komen, pak ik de Ketsdoos erbij. Het nieuwe spel van LotteLust is ideaal om met een groep te spelen en gezien het een drankspelletje is, hoop ik dat de dames een beetje los komen voordat onze Magic Mike aan zijn show begint. We zijn een klein uurtje en een aantal shotjes verder als mijn telefoon gaat. Met het entertainmentbureau waar ik de stripper geboekt heb, heb ik afgesproken dat er niet aangebeld zou worden, zodat mijn vriendinnen niks door hebben. Met mijn telefoon in m’n hand sta ik op terwijl ik roep dat ik even naar de wc moet. Stiekem ga ik snel met de lift naar beneden om de voordeur open te doen voor de stripper.

Als de liftdeuren opengaan, zie ik een lange vent met een grote sporttas voor de deur staan. Ik doe de deur open en stel me een beetje onhandig voor. “Noem me maar Mike, dat is lekker makkelijk.”

“Leuk dat je er bent.” zeg ik enthousiast. “Ik ben al de hele avond zenuwachtig!” biecht ik op. Hij kijkt me aan met een grote glimlach op zijn gezicht terwijl ik door blijf ratelen.

“Er zitten boven dus vier meiden die van niks weten. Er is niemand jarig en het is geen bachelorette party, dus je mag je aandacht lekker verdelen,” leg ik uit. Als we het appartement in sluipen, laat ik hem snel zien waar de badkamer is zodat hij zich kan omkleden.

Als ik weer aanschuif bij mijn vriendinnen, beginnen ze door te krijgen dat er iets niet klopt. “Wat spook je allemaal uit, Es?” vraagt Sanne. “Hoorde ik nou net een mannenstem? Je zit toch niet stiekem met David te bellen,” zegt ze bozig. “Je moet die flapdrol echt achter je laten.”

“Nee, nee,” antwoord ik snel. “Ik was niet aan het bellen, echt niet.”

“Hey, wat vinden jullie trouwens van de nieuwe bank?” zeg ik ineens. “Hebben jullie er al op gezeten?” Mijn vriendinnen kijken me ietwat verward aan. “Jullie moeten het echt even proberen. Ga eens zitten.” Heel even lijkt het alsof mijn plannetje niet werkt, maar na een kort moment van twijfel, staan ze toch op en gaan naast elkaar op de bank zitten. Snel pak ik een stoel die ik voor de bank neer zet. “Es, wat ben je van plan? Ga je strippen ofzo?” zegt Sanne lachend. Terwijl ik de muziek harder zet, komt Mike binnen gelopen: “Es gaat niet strippen, maar ik wel!” roept hij. Mijn vriendinnen lijken niet te begrijpen wat er gebeurt en kijken verward van mij naar Mike. Pas als ik tussen ze in kom zitten en Mike zijn show begint, valt het kwartje. “Oh mijn god Es, je bent crazy! Je hebt gewoon echt een stripper geboekt.”

Mike doet eerst al dansend zijn shirt uit waarna we één voor één bij hem op de stoel mogen komen zitten. Mike is goed in vorm, soepel in de heupjes en weet al snel het ijs te breken. Als het mijn beurt is om op de stoel te komen zitten, pakt Mike een flesje olie. Met beleid spuit hij wat olie op zijn afgetrainde torso en laat mij zijn lichaam insmeren. Ik voel dat ik begin te blozen als ik mijn handen over Mikes lichaam laat glijden. Het is alweer even geleden dat ik zo’n knapperd heb aangeraakt, dus neem ik het ervan. Na een kwartier is de show alweer voorbij en loopt Mike snel naar de badkamer om zijn kleding weer aan te trekken.

Na vijf minuten ga ik even bij hem kijken. “Hier is je geld,” zeg ik terwijl ik hem wat cash aanreik.

“Vond je het wat?” vraagt hij terwijl hij in de spiegel kijkt of zijn haar nog goed zit.

“Zeker!” zeg ik glimlachend. “Heb je nog meer shows vanavond?” vraag ik vervolgens.

“Nou,” zegt Mike. “Ik was eigenlijk vrij vanavond omdat ik jarig ben.”

“Meen je niet!” roep ik.

“Ja echt,” zegt Mike lachend. “Als je me een drankje aanbiedt, blijf ik nog wel even.” “Nou, kom!” zeg ik enthousiast. “We gaan jouw verjaardag eens even goed vieren!” Ik sleur hem mee de woonkamer in en kondig aan dat de rest van de avond in het teken staat van Mikes verjaardag.

Ik steek een ijsfontein in het dessert waar we eerder nog niet aan toegekomen waren en met z’n vijven zingen we ‘happy birthday’ voor Mike. Ik voorzie iedereen van een drankje en pak snel de Ketsdoos erbij. Ik ga, tactisch als ik ben, naast Mike zitten voor het geval er opdrachten tussen zitten waarbij je iets spannends moet doen met de speler naast je. Mijn gebeden zijn gehoord, want al snel spelen we een spelletje waarbij je een kaartje moet doorgeven met je mond. Ik blijk er ongelofelijk slecht in te zijn, dus als het mijn beurt is om het kaartje aan Mike door te geven, valt het van mijn lippen waardoor ik Mike per ongeluk kus. Ik schrik een beetje van mijn eigen actie, maar Mike lijkt het alles behalve erg te vinden. Ineens schiet het door mijn hoofd dat Mike misschien wel zin heeft in birthday sex.

Terwijl we verder spelen, probeer ik op een subtiele manier steeds wat dichter bij Mike te gaan zitten. ik raak hem af en toe zachtjes aan op zijn arm of op zijn been en knipoog naar hem als ik tijdens het spel moet vertellen over mijn stoutste fantasie. “Mijn fantasie,” zeg ik terwijl ik met mijn haar speel. “Ik zou wel eens met een stripper naar bed willen.” zeg ik en kijk Mike uitdagend aan waarna ik me even koest houd. Als hij nu geen actie onderneemt, dan heb ik het wellicht in mijn hoofd gehaald dat er een connectie is tussen ons twee.

Het wordt al laat en twee vriendinnen maken aanstalten om te gaan. Als ze hun jas aan hebben, laat ik ze uit. “Superleuk dat jullie er waren!” roep ik en sluit de deur achter ze. Als ik me omdraai om terug te lopen naar de woonkamer, hoor ik geluid vanuit de badkamer. “Psst! Kom eens hier, Es,” zegt Mike. Met een grijns op mijn smoel, stap ik de badkamer in en voor ik het weet kust Mike me. Ik sla mijn armen om hem heen en duw mijn lichaam tegen het zijne. Hij zoent mij, ik zoen hem en het voelt even alsof we voor elkaar gemaakt zijn. Ik voel hoe zijn hand onder mijn jurkje glipt en kreun zachtjes als zijn vingers langs mijn onderbroekje glijden. Mike trekt voor de tweede keer die avond zijn shirt uit en weer laat ik mijn ogen over zijn heerlijke lichaam glijden. Ik trek mijn jurk uit en laat hem op zijn beurt genieten van mijn, in lingerie gehulde, lichaam.

Ik leun voorover gebogen op de wasbak terwijl Mike aan mijn billen zit. “Goed kontje heb je,” zegt hij. Ik giechel en breng mijn hand tussen mijn benen. Als ik zachtjes met mezelf begin te spelen, hoor ik hoe Mike zijn broek open maakt. Hij duwt mijn string aan de kant en laat zijn harde pik langs mijn natte kutje glijden. Er gaat een rilling door mijn lijf terwijl hij me teast. “Oh ja,” hoor ik hem zeggen. “Ben je zo geil, Es?” Ik knik ongeduldig en probeer met mijn hand zijn pik bij me naar binnen te duwen. Mike pakt mijn hand vast en brengt ‘m terug naar mijn clit. Terwijl ik met mijn clit speel, voel ik Mikes grote pik bij me naar binnen komen. Ik kreun van genot als hij zachtjes begint te stoten.

Met twee handen houd ik me vast aan de wasbak terwijl Mike het tempo verhoogt. Hij is zo groot geschapen dat het te intens is om tijdens de penetratie aan mijn clit te zitten. Gelukkig is dat ook nergens voor nodig want terwijl hij door stoot, voel ik dat mijn orgasme niet ver weg meer is. Als ik merk dat mijn spieren beginnen samen te spannen, geef ik me helemaal over aan het heerlijke gevoel van mijn hoogtepunt. Mijn orgasme is zo intens dat ik squirt. Ik kijk even naar de natte vloer, maar Mike laat zich niet afleiden en gaat lekker door.

Mike slaat me plagend op mijn kont terwijl het tempo onveranderd blijft. Al mijn zintuigen staan op scherp na mijn intense orgasme dus voelt elke stoot diep en intens. Het duurt niet lang tot ik voor de tweede keer klaarkom. Mijn vingers knijpen krampachtig in de wasbak terwijl ik onbedwingbaar kreun. Mijn orgasme lijkt Mike ook over de rand te brengen want terwijl ik nog sta na te schokken, voel ik hoe Mike in me klaarkomt. “Wow,” zeg ik zacht terwijl ik me omdraai. “Dit was intens.” Mike lacht naar me en ik vraag me af waarom het me nu pas opvalt hoe mooi zijn bruine ogen zijn.

We fatsoeneren ons snel waarna ik als eerste de badkamer uitga. Sanne kijkt me aan en begint te lachen. “Was het lekker Es?” vraagt ze plagend.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy