Sexy verhaal: De paskamer

door Lisette

‘Ik doe dit normaal nooit,’ giechel ik terwijl ze op haar knieën zit en ik mijn rokje op mijn enkels laat glijden.

‘Ssst,’ antwoordt ze als ook mijn onderbroek op de grond valt. Met een laatste steelse blik omhoog laat ze haar vingers in me glijden. Ik kreun zachtjes terwijl haar tong over de binnenkant van mijn dijbenen likt. Tergend langzaam nadert ze the spot. Ik duw mijn heupen een beetje naar voren om haar aan te moedigen, maar ze blijft me ontwijken.

‘Houd op met plagen,’ kreun ik zachtjes terwijl ik met mijn vingers door haar haren woel.

‘Lukt het allemaal bij u, mevrouw?’ Klinkt het opeens aan de andere kant van het gordijn. Ik verstijf terwijl Millie haar handen tegen haar mond drukt om het lachen te smoren.

‘Prima, dank u,’ piep ik met een hoog stemmetje terug. Ik hoor de hakken van de verkoopster tikken terwijl ze weg loopt om de privacy van een andere klant te verstoren. Ik was even totaal vergeten dat mijn vriendin en ik in een pashokje van een lingeriewinkel staan. Nou ja, ík sta. Millie zit nog altijd op haar knieën en kust opnieuw een pad langs mijn benen omhoog.

‘Mil, stop. Dit kan echt niet,’ probeer ik nog, maar dan raakt ze opnieuw alle gevoelige plekjes en negeer ik mijn verstand. Na een paar minuten beginnen mijn benen te trillen en kan ik mijn gewicht nauwelijks dragen. Ik moet alle moeite doen om geen geluid te maken. Gelukkig staat de radio in de winkel vrij hard. Millie komt overeind en legt één hand op mijn mond terwijl ze de vingers van haar andere hand in me stoot. Haar duim wrijft zachtjes rondjes en ik sluit mijn ogen. Bijna. Bijna kom ik. En dan.

‘Kan ik nog een andere maat voor u pakken mevrouw?’ Daar heb je dat mens weer. Ik open abrupt mijn ogen en Millie haalt haar hand weg zodat ik kan antwoorden.

‘Nee, eh…deze zit prima,’ piep ik opnieuw terwijl mijn hart als een bezetene tekeer gaat. Ik trek mijn onderbroek en rokje van de grond en wurm me er in. Met de ongepaste bh in de ene hand en mijn tas in de andere storm ik het hokje uit, op de voet gevolgd door Millie. Ik duw de bh in de hand van de verkoopster en mompel een bedankje om vervolgens met een rood hoofd de winkel uit te stormen. Millie glimlacht breed naar de verkoopster die ons met opgetrokken wenkbrauwen nakijkt.

Eenmaal buiten kan ik weer rustig adem halen en staat Millie krom gebogen van het lachen.

‘Je had haar gezicht moeten zien,’ hijgt ze terwijl ze de tranen uit haar ogen veegt.

‘Volgens mij wist ze precies wat we gedaan hadden,’ ik kijk verontrust achterom naar de ingang van de winkel waar alles rustig lijkt.

‘Nou, we waren nog niet klaar hoor,’ Millie kijkt me ondeugend aan terwijl ze mijn hand pakt en me naar de bushalte sleept. ‘en ik vind je zonder bh toch veel mooier.’

 

Beeld: Tumblr

1 reactie

pieter 7 juni 2019 - 22:30

Mooie sensueel verhaal, ga zo door !

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy