Sexy verhaal: Vastgebonden en opgewonden

door Kim

Het was tien jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met mijn voorliefde voor restricties. Voor die tijd wist ik al dat ik niet vies was van een wilde stoeipartij, maar ik was me nog niet bewust van mijn verlangen naar kink. Tot ik hém tegen het lijf liep…

Brutaal en een beetje excentriek, dat is hoe ik hem het beste kan omschrijven. Hij werkte als barman en studeerde daarnaast fotografie aan de kunstacademie. Zijn grote mond droeg bij aan zijn charme. Hij was net als ik iemand die graag de aandacht naar zich toe trok, waardoor we meteen een klik hadden. En vanaf het eerste moment was het ook meer dan duidelijk dat wat wij deelden puur ging om sex. Humor, gezelligheid en heel veel sex.

De lust in zijn ogen was besmettelijk.

Op een willekeurige zomeravond stond ik met een vriendin bij hem aan de bar. Zij kende hem van school en stelde ons aan elkaar voor. ‘Hey, ik ben Kim. Ik hoor dat jij wel in bent voor een wilde nacht,’ liet ik iets te zelfverzekerd van mijn lippen glijden. Maar tot mijn verbazing werd mijn bravoure met open armen ontvangen. ‘Als je tot het einde blijft dan kan je met me mee naar huis,’ antwoordde hij met een knipoog. De lust in zijn ogen was besmettelijk. Ik had hem precies waar ik hem wilde hebben en hij mij eveneens. Die avond waren alle drankjes gratis. En die avond eindigde zoals beloofd bij hem in bed. De volgende ochtend zat ik in zijn T-shirt met een Desperados in hand op het balkon grenzend aan zijn slaapkamer. Hij schoot een paar vage foto’s die de heerlijk nonchalante sfeer van de situatie maar al te goed weergaven. Ik weet nog goed dat er op dat moment door mijn hoofd galmde dat dit het type booty call was waar ik aan kon wennen.

Nog geen week later gingen we na een avondje drinken met zijn vrienden voor de tweede keer naar het lege huis van zijn vader. We dronken gin-tonics en rookten sigaretten in de gigantische tuin gevuld met lichtjes en een waterval. We lagen naast elkaar op de banken met onze ogen op de sterren gericht. Ik voelde me op mijn gemak bij hem op een manier zoals ik dat bij mijn vrienden ook deed. Onze verbintenis was zo lekker casual dat geen enkel onderwerp te gek was. Hij vroeg of ik weleens gedomineerd was. Ik wist wat hij bedoelde maar moest hem helaas teleurstellen. Het was niet alsof hij zelf ooit dominant was geweest, maar hij was er benieuwd naar en had het gevoel dat ik wel open stond voor een spannend experimentje. Hij had gelijk. Mijn interesse was meer dan gewekt. ‘Hoe snel kunnen we beginnen?’ dacht ik bij mezelf. Mijn hand gleed over zijn bovenbeen en met een verleidelijke lach gaf ik hem de goedkeuring die hij nodig had.

Hij stootte raak en hij stootte hard.

Hij liep naar binnen en gebaarde door de glazen schuifpui dat ik naar hem toe moest komen. Stap voor stap kwam ik langzaam dichterbij. ‘Kleding uit,’ zei hij met imposante toon. Met elke nieuwe beweging die mijn voeten maakten liet ik een kledingstuk op de grond vallen, tot ik recht voor hem stond… naakt. Hij duwde zijn lijf tegen mijn lijf terwijl hij zijn tong in mijn mond liet verdwijnen. De sfeer in de kamer sloeg om naar extreem vurig en plots was de ruimte gevuld met rauwe lust. Hij gooide zijn kleding in een hoek en keek naar me alsof het tijd was om de bloemen in mijn sensueel samengestelde boeket te bewateren. ‘Ga met je knieën op de bank zitten,’ beval hij. Mijn armen liet ik over de leuning heen vallen, mijn benen namen plaats op de bank. Hij kwam achter me staan. Een ferme tik landde op mijn blote billen. Wat een grandioos gevoel was dat. Zo prikkelend. Zo fenomenaal. Ik voelde zijn harde lid naar binnen glijden en met elke centimeter die hij mij gunde gaf ik mezelf steeds meer aan hem over. Hij stootte raak en hij stootte hard. Het was goddelijk.

‘We gaan naar boven. Ik wil je onder de douche neuken,’ fluisterde hij in mijn oor, gevolgd door een natte lik in mijn nek. De rillingen schoten over mijn rug. Vol enthousiasme liep ik achter hem aan de trap op. De badkamer was prachtig. Groot, met een gigantische douchekop die kletterde op het bruine natuursteen. Het was een soort tropische grot met sfeerverlichting. De perfecte setting voor een potje geile, stomende sex zoals je alleen ziet in pornofilms voor vrouwen. We stonden onder het warme water, innig, met onze armen om elkaar heen. Zoenend en genietend. Ik liet zijn handen de leiding nemen en mijn lichaam in de door hem begeerde posities plaatsen. Ik probeerde mijn balans te houden door tegen de stenen muur aan het leunen terwijl hij met zijn vingers mijn tepels bespeelde. Met mijn rechterhand streelde ik hem zachtjes tot hij kreunend klaarkwam. Hij spoot over mijn billen heen. Ik liet het water zijn zaad langs mijn benen van me afspoelen. Met druilerige ogen keek hij me voldaan aan en gaf me een laatste zoen voordat we van de douche naar zijn bed verplaatsten.

En toen was daar dé dag waarop mijn visie op de taal der lichamen voor altijd veranderd bleek. We verbleven een week in de woning van zijn moeder terwijl zij op vakantie was. Ergens midden op een prachtige zomerse dag stond ik onder de douche toen hij binnenkwam. ‘Hey sexy. Droog je maar snel af en kom dan naar beneden,’ galmde door de badkamer heen. In de kelder bevond zich een schemerige slaapkamer slechts belicht door een enkele zonnestraal die door het kleine raam naar binnen scheen. Voorzichtig liep ik gehuld in niets meer dan een handdoek de houten trap af. Daar zat hij, wijdbeens, met zijn leren riem gespannen in zijn handen, op het bed. Hij stak zijn arm uit. Met duivelse intenties pakte ik zijn hand beet en liet ik me op zijn schoot trekken. Ik wist dat dit iets heel spannend zou worden en ik kon wel in mijn handjes knijpen van geluk. Mijn geest stond volledig op scherp, bereid om de perverse hoeken van mijn gedachten vrij te geven. Al mijn zenuwen waren er klaar voor om nieuwe intense pulsen te ervaren.

Ik was zijn speeltje. Zijn seksslaafje.

We zoenden en we voosden en toen gooide hij me op het bed. Hij klom over me heen en keek me ondeugend aan. ‘Ik ga je vastbinden,’ grijnsde hij. Ik knikte instemmend, gepaard met een gigantische lach op mijn gezicht. Het koude leer van zijn riem sneed op bevredigende wijze langs mijn pols. Ik hoorde het metaal van de riem tegen de rand van het bed muziek maken. Aan een haak aan de muur hingen nog een paar riemen die hij er op snelle wijze bij pakte. Hij bond mijn andere pols aan de andere kant van het bed vast. Natte kusjes vormden een pad over mijn huid, van mijn lippen naar beneden, langs mijn borsten en mijn navel, tot aan mijn uitgespreid liggende benen. De derde riem bond hij stevig om mijn rechterenkel en de laatste riem om mijn linkerenkel. Ik kon geen kant meer op. Ik was zijn speeltje. Zijn seksslaafje. En ik vond het heerlijk.

‘Ik ga je gebruiken zoals ik dat verlang. Je lichaam is nu van mij. Jij bent nu van mij,’ sprak hij met zwoele toon. Ik was overtuigd. Ik wilde precies datgeen wat hij zei dat hij ging doen. Gebruikt worden. Ik wilde hem plezieren door mezelf aan hem over te geven, dus dat is wat ik deed. Ik liet alles over me heen komen. De aanraking van zijn vingertoppen op al mijn stoute plekjes. De kus die hij vol toewijding op mijn gloeiende gezicht achterliet. De pikante uitspraken waar hij mij kippenvel mee bezorgde. Ik liet het allemaal toe.

Hij hing over me heen als een ware heerser. Overkoepelend en vol kracht. Onderdanig lag ik onder zijn statige postuur, gevangen in zijn bespeling. Hij nam wat hij begeerde en wat hij begeerde was de warme omhelzing tussen mijn benen. Het was overduidelijk dat al zijn bloed naar zijn stijve stroomde. Overduidelijk dat hij zijn drift niet meer kon onderdrukken. Ik voelde hem diep en ik voelde hem hard. Mijn lichaam gesierd in druppeltjes zweet, opgewekt door de wilde bewegingen die hij op me losliet. En toen, precies op dat moment, wist ik… er zal nooit meer een leven zonder bondage zijn voor mij.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy