Sexy verhaal: Voor het eerst een ander (+podcast)

door Saskia
0 reactie

 

Een week geleden vond het jaarlijkse bedrijfsfeest plaats. Ik vond het hele gebeuren vrij saai en ik had daarom gretig gebruik gemaakt van de open bar. Met het zoveelste drankje in m’n hand keek ik de ruimte rond of er nog interessante mensen waren. En toen viel mijn oog op hem. Niet zo gek, want hij was lang, blond en knap met een charismatische uitstraling. Als een roofdier die op zijn prooi afging, maakte ik van hem mijn target van de avond. We maakten een praatje en het verbaasde me hoe makkelijk en relaxt dat ging. Al snel ging mijn hand stiekem over zijn been als ik naast hem zat of raakte ik hem aan terwijl dat eigenlijk niet nodig was.

We waren gek genoeg al een halfjaar collega’s, maar verder dan “goedemorgen” en “fijne avond” was het nog niet gekomen. Tot dit vreselijke bedrijfsfeest dus. Toch was er die avond niet echt iets gebeurd, alleen al omdat we tussen al onze collega’s onmogelijk ongemerkt wat konden doen. Wel wisselen we nummers uit aan het eind van de avond.

Nu, ruim een week en tientallen appjes vol opwindende beloftes later, krijg ik weer een berichtje van hem binnen. Tot nu toe was het allemaal vrij onschuldig geflirt, maar opeens, op deze random maandag aan het eind van de werkdag vraagt hij me of ik al weg ben. Toevallig ben ik met wat meiden een drankje aan het doen aan de overkant van de Zuidas, anders was ik al naar huis geweest.

“Zal ik je anders thuisbrengen?” stuurt hij. Natuurlijk weet ik wat hij daarmee bedoelt.

“Oké, ik probeer hier zo snel mogelijk weg te komen. Wacht op me”, typ ik terug. Ik gooi mijn wijntje achterover en probeer me zo subtiel mogelijk te distantiëren van mijn collega’s.

Terwijl ik naar de parkeerplaats loop, besef ik me opeens dat ik nu in één keer heel veel grenzen over ga. In een auto, met een collega, terwijl ik al een partner thuis heb zitten. De drie wijntjes die ik op heb, lijkt dit me allemaal weinig te doen. Net als ik bang ben dat ik hem helemaal niet ga vinden op deze gigantische parkeerplaats, zie ik hem naast zijn auto staan en zijn sigaret uitdrukken.

“Hi”, is alles wat hij zegt en hij stapt gelijk in.

Ik stap aan de passagierskant in, zet mijn tas tussen mijn benen en begin te ratelen van de zenuwen: “Sorry dat het zo lang duurde ik probeerde gelijk weg te gaan maar ik kon natuurlijk niet.”

Midden in mijn zin pakt hij mijn gezicht vast en begint me te zoenen. Ik zoen gretig terug en een tijd lang onderzoeken we elkaar al zoenend. Intens, heftig, diep. Als twee megageile pubers laten we ons helemaal gaan. Het is zo heerlijk om na al die jaren iemand anders te proeven. Zo nieuw, zo spannend. Zelfs de smaak van sigaretten en pepermunt die ik in zijn mond proef winden me ontzettend op.

Zijn ene hand gaat wild door mijn haar, zijn andere hand begint de rest van mijn lichaam te onderzoeken. Mijn dij, mijn heup, mijn buik. Hij vindt mijn borst en glijdt onder mijn blouse waar hij met zijn vingers mijn tepel begint te plagen. Mijn tepels worden keihard en ik snak naar adem als hij met twee vingers zachtjes aan mijn tepel trekt. Zijn hand glijdt verder naar beneden waar hij mij tussen mijn benen begint te masseren. “Jezus, wat kan je lekker zoenen”, hijgt hij tussen twee tongzoenen door. Ik ben helemaal in mijn element en bedank hem met nog een diepe tongzoen. Hij probeert met zijn hand mijn broek in te glijden, maar toevallig heb ik net vandaag die superstrakke zwarte jeans aan. Ik baal enorm dat ik vanochtend die keuze heb gemaakt.

Ik help hem door mijn knoop los te maken en met enige moeite glijdt hij mijn broek in. Eerst over mijn slipje, maar als hij voelt hoe nat ik ben, dringt hij helemaal naar binnen. Ik vergeet waar ik ben en kronkel en kreun van genot. Mijn hele rug trekt krom tegen de autostoel en ik laat me heerlijk verwennen zoals hij met zijn vingers langzaam naar binnen glijdt en dan terug over mijn clit gaat. Helemaal bovenin blijft hij heen en weer gaan en verhoogt hij het tempo. Als ik bijna kom, grijp ik de hoofdsteun met beide handen vast. Als een ware pornoster laat ik me voor het eerst in jaren helemaal gaan en kom ik keihard en kreunend klaar.

Ik ben hem zo dankbaar dat ik gelijk op hem duik. Hij drukt professioneel zijn stoel naar achter. Ik maak zijn riem los en sjor zijn broek naar beneden. Ik neem hem in mijn mond en ben helemaal verbaasd hoe lekker ik het vind. Ik speel ermee en ga eerst langzaam heen en weer – niet te diep – met mijn tong langs zijn eikel, maar hij houdt het niet en grijpt mijn hoofd. Hij drukt hem diep in mijn mond en voor het eerst vind ik dat heel geil. Als hij in mijn mond klaarkomt geniet ik daar oprecht van: ik wist niet dat het zo lekker en zoet kon zijn.

Als we ons weer gefatsoeneerd hebben, kijkt hij op zijn telefoon. Ik zie dat hij allemaal gemiste oproepen en appjes heeft.

“Fuck, ik ben veel te laat”, mompelt hij. “Ik zou mijn broer nog helpen inpakken voor de verhuizing. Ik breng je naar huis, oké?” Hij kijkt me verontschuldigend aan.

“Ja, graag” antwoord ik. Ik vertel niet dat er ook op mij wordt gewacht. Aan het begin van mijn straat stopt hij de auto en met nog een laatste intense tongzoen nemen we afscheid.

Vanaf morgenochtend is het gewoon weer terug naar ‘goedemorgen’ en ‘tot ziens’…

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy