Sexy verhaal: Trillend in de tent (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal: Trillend in de tent

Sexy Verhaal: Trillend in de tent

Ik slof met mijn natte slippers over het stenen paadje dat door het gras loopt. Met mijn handen duw ik de revers van mijn badjas nog een stukje verder naar elkaar toe. Het is een prachtige zonnige dag geweest, maar nu de zon onder is merk je dat het pas net lente is en de kou nog van de grond straalt. En ik voel die bries langs mijn naakte, nog klamme lichaam gaan. De natte haren die ik aan de zojuist genomen douche heb overgehouden helpen daarin ook niet mee.

Maar het genot van de buitenlucht en de rust overheerst. Ik richt mijn neus naar de sterrenhemel en neem een diepe teug frisse adem. Even blijf ik aan de kant stilstaan. De maan reflecteert in het water waaraan deze weide zich bevindt. Het is zo prachtig dat het nep lijkt. En het is ook precies wat ik nodig had. Wat wij nodig hadden.

We hadden het best zwaar de afgelopen periode. Elke dag de hele dag op elkaars lip aan het werk, met drie kinderen die af en toe ook nog wat olie op het vuur gooiden. We stonden op de overlevingsstand, konden moeilijk de rust vinden om aandacht te hebben voor elkaar. Op zich niet heel erg, omdat we beiden wisten dat het tijdelijk was. Maar dit midweekje er met z’n tweeën tussenuit was meer dan welkom.

Ik rits de tent open kruip naar binnen. Floris ligt al helemaal relaxed een boekje te lezen. Ik schop mijn slippers uit, laat mijn badjas van mijn schouders op de grond glijden en kruip snel naast hem onder de dekens. “Hi…” ik zit extreem dicht met mijn hoofd bij die van hem – mijn neus raakt nog net zijn wang niet aan – alleen maar om zijn aandacht te krijgen. “Wacht even…” Is echter alles wat ik terugkrijg. Hoezo ‘wacht even’? Denk ik bij mezelf. Ik raak geïrriteerd en heb de neiging me om te draaien, maar besluit dan op het laatste moment om het over een andere boeg te gooien. Ik kruip op hem en begin een weg van kusjes af te leggen van zijn armen, hals, via zijn borstkas, over zijn buik, steeds verder naar beneden. Als ik bij zijn boxer ben kijk ik naar hem omhoog. Ik zie dat hij zijn boek inmiddels al opzij heeft gelegd en mij ook aankijkt. “Hi…” Zeg ik nogmaals. “Hi” antwoord hij glimlachend terug en hij doet een arm onder zijn hoofd om er comfortabel bij te liggen. Mijn kusjes vervolgen hun weg, over zijn boxer. Al snel begint deze strak te staan. Ik trek zijn boxer uit en zijn stijve lul komt tevoorschijn. Met diezelfde kusjes werk ik me dit keer weer een weg naar boven via de binnenkant van zijn dijen, helemaal tot aan zijn eikel. Mijn tong glipt naar buiten en met steeds langere halen maak ik zijn lul natter en natter, totdat ik hem helemaal in mijn mond neem. Ik hoor hem kreunen wat me aanmoedigt mijn hoofd heen en weer te bewegen, steeds dieper en dieper. Dan laat ik hem langzaam uit mijn mond glijden. Ik til mijn hoofd op totdat het draadje speeksel tussen zijn eikel en mijn mond knapt.

Opeens klemt hij me met zijn benen vast en rolt hij me om zodat hij boven me uittorent. Dit keer is het zijn beurt om een weg af te leggen naar beneden. Bij mijn tepels voel ik zijn tong naar buiten glijden. Als die hard gelikt zijn vervolgt hij zijn weg totdat hij tussen mijn benen beland is. Ik laat ze gretig uit elkaar vallen en laat mijn vingers door zijn haren glijden als aanmoediging zich vooral niet in te houden. Bij de eerste aanraking van zijn tong op mijn clit stokt mijn adem. Na een paar halen sluit hij zijn lippen om mijn clit en begint hij zachtjes te zuigen. Ik vergeet dat we in een tentje zitten en kreun het uit. “O, Floor, Ja, daar…ga door…” Ik lig onder hem te kronkelen van genot. Maar dan komt hij overeind om naar adem te happen. Hij kruipt iets omhoog en glijdt moeiteloos in me. Langzaam begint hij met zijn heupen heen en weer te bewegen. “Wacht…” Ik graai in de tas naast me en haal er mijn Alia vibrator uit. Nu is het mijn beurt om hem tussen mijn benen te klemmen. Met hem nog in me rollen we terug zodat ik weer bovenop zit. Ik druk de Alia aan en leg hem tegen mijn clitoris aan. Gelijk voel ik de spanning tussen mijn benen. Floris zijn handen grijpen mijn heupen en ik geil ontzettend op het aanzicht van mezelf. Met mijn borsten vooruit en mijn hoofd achterover berijd ik hem terwijl ik de Alia haar werk laat doen. Ik voel een hoogtepunt naderen en laat hem dat ook duidelijk weten. Ik sluit strakker om hem heen en voel mijn onderbuik samenspannen. Aan zijn aanmoediging te horen voelt hij dat ook. Ik kom luid kreunend klaar en hij valt mijn gekreun al snel bij terwijl ik voel hoe hij me volspuit.

Uitgeput gooi ik de vibrator naast me neer en laat ik me op zijn borst rusten. “Hmm, dit had ik nodig schatje.” Kreunt hij. “Ik ook.” zucht ik. “Ik…Ook.”

Dit verhaal wordt mede mogelijk gemaakt door EasyToys.

Meer over de Alia Clitoris Vibrator:

Alia Clitoris Vibrator

Meer lezen:

Speeltje van de maand: De krachtige LELO Alia

Sexy Verhaal: Friend with extra benefits

Sexy Verhaal: Rendez-Vous in het bos

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy