Wat te doen als hij niet reageert op je berichtjes

door Julia

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, of misschien zit je er nu middenin, je bent met de jongen op wie je een oogje hebt aan het appen, en ineens reageert hij niet meer. Zo frustrerend, want je hebt geen idee waarom hij niet antwoordt. Wat je op zo’n moment het beste kunt doen? Lees snel verder.

 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je crush niet meer reageert op je bericht, en nee ga nou niet meteen van het ergste uit. Dit wil niet altijd zeggen dat hij zijn interesse in jou is verloren, het kan ook zijn dat hij even met iets anders bezig is of simpelweg vergeten is om te antwoorden. Dat laatste klinkt misschien heel lullig, maar het is echt niet persoonlijk bedoeld. Mannen staan erom bekend dat ze zich maar op een ding kunnen richten en als ze overgaan op hun volgende taak, kan het hem volledig zijn ontgaan. Het is dus niet altijd met opzet. Wat precies de reden is kan ik je niet vertellen, maar hoe je hier het beste mee om kunt gaan wel.

 

#1 Laat je telefoon met rust

Ik weet het, dit is een hele lastige maar toch echt van belang. Stop met het checken van je telefoon! Iedere keer kijken of hij online is, of hij iets geplaatst of geliked heeft op Facebook Instagram of Snapchat, is niet alleen zinloos het is vooral ook doodvermoeiend. En dit zorgt ervoor dat je alleen maar meer gaat stressen, over het feit dat hij je geen bericht terugstuurt. Dus leg je telefoon even weg en ga iets anders doen.

 

#2 Houd jezelf bezig

Om terug te komen, op het laatste wat ik zei bij punt 1, het beste is om iets te gaan doen. En dan heb ik het over iets waar je het liefst niet je telefoon bij nodig hebt, zoals een uurtje doorbrengen in de sportschool. Laat die telefoon lekker in je kluisje liggen. Of spreek met een vriendin af om ergens wat te gaan drinken, je telefoon laat je in je tas, beter nog spreek in de bioscoop af! Hier is het gebruik van een mobieltje helemaal niet toegestaan, en heb je dus twee uur lang rust.

 

#3 Ga niet analyseren

Oke dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar probeer het dan in ieder geval. Want met constant denken aan waarom hij niet antwoordt, wat hij dan aan het doen is en met wie, kortom je hoofd erover breken, maakt het alleen maar erger. Je gaat jezelf zo druk maken, dat je hem waarschijnlijk in paniek gaat appen of zelfs bellen met de vraag waarom hij je g*dverdomme niet antwoordt. Geloof me, dat wil je echt niet. Hiermee laat je namelijk zien dat je hem niet de ruimte geeft, en de controle over de situatie wilt overnemen en dat kan behoorlijk afschrikken. Niet doen dus.

 

#4 Houd het kort

Als hij eindelijk antwoordt, ga hem dan niet bestoken met berichtjes. Probeer je reactie zo kort mogelijk te houden, ga ook niet heel geïnteresseerd doen. Be cool. Een beetje afstand bewaren werkt meestal het beste, zo ziet hij in dat hij zijn best (weer) moet gaan doen. After all, mannen zijn jagers dus laat ze ook die moeite doen. En doet hij dit niet? Dan is hij het gewoonweg niet waard. Ik zeg; lekker laten gaan die sukkel.

 

Heb jij nog meer tips of ervaringen die je wilt delen over dit onderwerp? Laat het me weten in de comments!

 

Beeld: Pinterest

Meer over mannen:

– Dit vinden mannen onweerstaanbaar aan een vrouw

– Verliefdheid: mannen versus vrouwen

– 10 mannen vertellen wat ze stom aan vrouwen vinden

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy