De 7 soorten mannen die je tegenkomt in de sportschool

door Lotte

Op de zeldzame dagen dat ik zwoegend in de sportschool sta, kijk ik mijn ogen uit. Sporten is ‘zeg maar echt niet mijn ding’, maar gelukkig kun je er altijd goed mensen kijken. Tijdens het spotten van lekkere mannen, merkte ik op dat je alle mannen in de sportschool in zeven categorieën kan plaatsen. Dus hier zijn ze: the good, the bad and the ugly.

Herken jij deze soorten mannen in jouw sportschool?

1. De Ongewilde Advies Man

Deze man zit al een tijdje te loeren naar zijn prooi. Hij ijsbeert door de sportschool, wachtend op het perfecte moment op toe te slaan met zijn SUPERGEWELDIGE adviestsunami. De Ongewilde Advies Man weet alles beter dan jij, maar zelf voert hij eigenlijk vrij weinig uit.

advies man

2. De Bierbuik Miljonair Man

De Bierbuik Miljonair Man heeft geleefd als een God! Voedsel en drank was er in overvloed en vrouwen keken door zijn bierbuik heen naar zijn bankrekening. Maar sinds kort heeft hij de dokter hem gewaarschuwd voor zijn gezondheid. Dus onder begeleiding van een personal trainer hannest hij nu wat af in de sportschool.

soort mannen sportschool

 

3. De Spiegel Staar Man

Je nekharen gaan overeind staan, je voelt iets priemen in je rug. Of beter gezegd, op je kont, benen en boobs. Je kijkt rond de sportschool, maar je ziet nog niemand. Totdat je via de grote wandspiegel kijkt, daar maak je kennis met de Spiegel Staar Man. Hoe boos, blij of lelijk je ook kijkt, de Staarder Man verrekt geen (oog)spier.

soort mannen sportschool

 

4. De Anti-Deodorant Man

Je ruikt eens onopvallend onder je eigen oksels, maar nee: daar komt de sterke knoflook geur niet vandaan. Dat moet de Anti-Deodorant man zijn. Je herkent hem gemakkelijk door zijn mouwloze t-shirts met zweetvlekken. Hij vertelt vaak dat “uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken hoe slecht deo voor je is”. Deze man laat het lekker de vrije loop. Als-ie maar uit de buurt blijft…

stinky

 

5. De Overdreven Gekreun Man

Je herkent deze blaaskaak aan zijn gegelde kuif en zijn brede schouders die zowat barsten uit zijn tanktop. Het geluid dat hij maakt onderscheid hem van de andere alfa-mannetjes. Bij elke beweging volgt er een oerkreet. Als hij klaar is met een exercise, gooit hij zijn gewichten aan de kant. Hij stompt naar de spiegel om zich groot te maken voor de spiegel om de andere mannetjes in zijn leefgebied af te weren.

soorten mannen sportschool

 

6. De Ik Ben Verliefd op Mezelf Man

Deze man is het tegenovergestelde van de Spiegel Staarder. Hij heeft alleen oog voor zichzelf. Terwijl hij traint, glimlacht hij verleidelijk naar zichzelf en om de tien minuten wordt de nodige “frons”-selfie gemaakt, bewerkt en op Instagram gegooid. Zijn biggest fan is vooral hijzelf.

soorten mannen sportschool

 

7. De #Fitboy Man

Wanneer jij net de sportschool in komt wandelen, heeft de #Fitboy al een paar uren opzitten. Hij begint zijn dag om 5:00 met een uur durende meditatiesessie. Vervolgens schrijft hij een blog, zet een #motivationalquote op zijn Instagram, maakt een eiwit-smoothie met 101 superfoods in de slowjuicer en trekt dan een sprintje naar de sportschool. #goals.

soorten mannen sportschool

 

Hoe ga jij om met vervelende mannen in de sportschool of heb je een grappig ervaringsverhaal? Laat het weten in een comment.

 

Meer over mannen:

– Wat mannen willen dat jij over sex weet

– Waarom mannen vaak met hun hand in hun broek zitten

– 5 x Insta-accounts met mooie mannen

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy