Lars (20): “Ik voel me sexy in vrouwenlingerie”

door Lissa

Een man in lingerie? Veel mensen vinden het maar raar: ‘heeft iemand een identiteitscrisis?’ De 20-jarige Lars identificeert zich als man en vindt het fijn om soms vrouwenlingerie te dragen. Ik belde hem op en hij vertelde er alles over!

Weddenschap

“Een tijdje geleden had ik een weddenschap met een maat van mij. Als ik een laag cijfer haalde, moest ik de hele dag een string dragen. Het was dus eigenlijk een grap, maar tot mijn grote verbazing vond ik het eigenlijk heel fijn. Vanaf dat moment vond ik het lekker af en toe met een string af en toe rond te lopen door het huis. Sinds februari doe ik het steeds vaker. Sinds een paar maanden draag ik soms vrouwenlingerie en als ik ga slapen heb ik een nachtjapon aan.”

“Op dit moment draag ik alleen thuis lingerie. Ik wil wel een keertje proberen om lingerie in het openbaar te dragen. Misschien vind ik er helemaal niks aan en is het dan de laatste keer. Als ik het fijn vind, dan zou ik het vaker doen.”

Zelf filmen

“Ik weet niet precies waarom ik het zo fijn vind, in mannenondergoed voel ik me namelijk ook goed. Ik denk dat ik het vooral fijn vind dat het aan de voorkant lekker strak zit. Ik voel me echt sexy in lingerie. Soms film ik mezelf van achteren in lingerie. Wanneer ik het terugkijk, ben ik echt trots op het resultaat.”

Foto is gedeeld met toestemming

“Ik accepteer mezelf”

“Ik vind het wel dubbel wat ik er zelf van moet vinden dat ik vrouwenlingerie draag. Aan de ene kant vind ik het knap dat ik het durf en aan de andere kant denk ik: het hoeft niet per se. Ik voel me ook gewoon mezelf in ‘normaal’ ondergoed, dus waarom moet ik per se een string of lingerie dragen? Het is een tegenstrijdig vind ik, maar tot nu toe kies ik er telkens voor om het goed van mezelf te vinden wat ik wil dragen. Ik accepteer dat, ik accepteer mezelf.”

Geheim

“Bijna niemand weet dat ik soms lingerie draag. Ik vond het niet nodig om aan mijn ouders te vertellen. Ik draag het alleen wanneer ze weg zijn. Voor mijn ouders en ook veel mensen zal het moeilijk te begrijpen zijn. In onze samenleving wordt het niet geaccepteerd dat mannen ondergoed voor vrouwen dragen. Mensen kunnen nog niet 100% zijn wie ze willen zijn en zich gedragen zoals ze willen. Daarom denk ik dat veel mensen het moeilijk vinden dit te accepteren en begrijpen helaas.”

“Er is één iemand die ik het heb verteld. Het is degene uit mijn omgeving die ik het meest vertrouw, mijn beste vriendin. Ze zou me altijd blijven steunen. En daar ben ik heel erg dankbaar voor.”

Moet mannelijk zijn

“Ik zie niet voor me dat ik dit voor eeuwig blijf doen. In de toekomst wil ik ook graag een vriendin en ik heb het gevoel dat ik daarvoor mannelijk moet zijn. Ik denk dat het een dealbreaker kan zijn voor een vrouw als ik lingerie draag. Het wordt namelijk niet gezien als mannelijk. Ik moet er op een bepaald moment wel mee stoppen, denk ik. Dat lukt me wel. Ik voel mezelf ook goed in ondergoed voor mannen, dus ik heb lingerie niet nodig om mezelf te zijn. Ik ben altijd mezelf geweest, en sinds een paar maanden is dit een dingetje erbij. Dus als ik een vriendin heb gevonden, en die zou zeggen dat het niet meer kan, dan verander ik dat waarschijnlijk. Maar je weet nooit hoe het gaat lopen.”

Meer interviews:

Florence (19) heeft een mask fetisj: “Het moet er stoer en ruig uitzien”

Uroloog vertelt: Waarom plassen na de seks belangrijk is

Seks na een zwangerschap: 4 vrouwen delen hun ervaring

Beeld: Lars, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy