Zo maak je hem geil!

door Lotte

Vaak maak je hem snel opgewonden. Iets in zijn oor fluisteren of wat vooroverhangen is vaak al voldoende. Maar wat nou als zijn libido even is gedaald en jij net een wilde avond op het programma had staan? Met onderstaande tips maak je hem geil!

Zo maak je hem geil tip 1:

Pak je beste jurk uit de kast en vergeet “per ongeluk” onder dat jurkje ondergoed aan te trekken. Ga samen een rondje lopen of ergens even wat drinken. Breng hem dan op je verleidelijkst op de hoogte van jouw missende slipje. Hij weet niet hij snel hij naar huis moet gaan.

Zo maak je hem geil tip 2:

Zet een muziekje op trek je mooiste lingerie uit de kast en doe je hoogste hakken aan en laat hem maar eens zien hoe goed je hem kan verleiden. Dim het licht en steek overal kaarsjes aan, dat zet gelijk the mood en (mocht je daar onzeker over zijn) je imperfecties zijn ook minder goed zichtbaar…

Zo maak je hem geil tip 3:

Neem letterlijk de touwtjes in handen en bind hem vast. Neem de leiding en zorg dat hij niet meer weet waar hij het moet zoeken van opwinding. Ook al denk je misschien dat hij het vooral fijn vindt om de leiding te nemen, dit zal hem voor de verandering ook zeker goed bevallen.

Zo maak je hem geil tip 4:

Met een massage sla je de plank nooit mis. Laat hem op zijn buik liggen en ga bovenop hem zitten, naakt uiteraard. Begin met het masseren van zijn schouders met je handen, bouw het dan op en laat je hele lichaam mee doen. Jullie lichamen tegen elkaar met olie zal hem zeker opwinden. Eindig met een penismassage.

Wil je meer tips en tricks voor een body to body massage? In het programma Sex Academy op RTL kreeg een koppel een massageles, zie onderstaande video.

Wil je meer zien van het programma Sex Academy? Kijk dan de afleveringen terug op RTLXL

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy