Wat mannen willen dat jij over sex weet

door Lotte

Oh, mannen. Af en toe begrijpen wel helemaal niks van ze. Tegen hun vrienden zeggen ze het ene over sex en tegen jou weer het andere. Maar wat willen ze nou écht? We kunnen er af en toe geen touw aan vast knopen. Daarom hebben we het maar gewoon gevraagd. De volgende meningen geven ons mannenpanel.

 

1. Balspel

Zijn ballen worden vaak overgeslagen. Die mogen wat mannen betreft ook uitgenodigd worden voor het feestje. Toegegeven, vinden vrouwen zijn zak niet héél interessant om er mee te stoeien. Toch zullen we het noteren mannen!

2. Klaarkomen

Een beetje zoenen en strelen vinden wij vrouwen tussendoor leuk, maar er hoeft niet meteen “geneukt te worden”. Ons mannenpanel zei: “Als een man eenmaal opgewonden is moet er op een moment wel een ontlading komen. Anders zitten we met blauwe ballen.” Hmm… Laten we 50/50 doen.

3. Leiding nemen

Vaak nemen mannen de leiding in bed, maar geef hem af en toe ook een break. Laat hem lekker achterover liggen terwijl jij een showtje weggeeft. Heet dat ze het vinden!

4. Attitude

“Het gaat er niet om hoe de vrouw er uit ziet maar wat ze met haar lichaam doet.” Sexy zijn is geen uiterlijke kenmerk, maar een attitude die je hebt. Voel je je sexy, dan bén je sexy.

5. Mannen zijn visueel

Het oog wil ook wat. Vooral mannen zijn visueel heel goed te prikkelen. Iets waar wij vrouwen nog niet genoeg gebruik van maken. Denk: mooie lingerie!

6. Simpel

Een vrouw bevredigen in bed is 100 keer lastiger dan een man. Eigenlijk zijn ze vrij simpel te pleasen. Een spontane pijpbeurt maakt hun dag hélemaal goed.

7. Liefde

Ze doen wel altijd stoer, maar eigenlijk vinden veel mannen dat sex voor hun dé manier is om hun liefde voor hun vriendin te tonen.

 

Meer over mannen:

– Waarom je steeds valt voor foute guys

– Is pijpen liefde tonen? 4 mensen vertellen

– Turn ons in bed

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy