Turn ons in bed volgens mannen

door Lotte

Waar sla je het hoofd van een man nou écht mee op hol? Specifiek gezien verschilt dat per man, maar er zijn een paar dingen waar je elke man gek mee kan maken! Wij maakten het ultieme lijstje.

Wil je ook weten wat absolute afknappers zijn volgens mannen? Check ons artikeltje op VIVA.nl.

Nieuwe dingen proberen: Altijd maar dezelfde sex moves, wordt na een tijdje heeeel saai. Een vrouw die avontuurlijk is in bed, is goed in bed.

Touwtjes in handen nemen: Niemand wordt geil van een ‘zeester’: iemand die maar op bed ligt en geen initiatieven neemt. Mannen houden van het alfa-mannetje uitjagen, maar vinden het ook pretty hot als een dame eens goed aan de teugels trekt.

Zeggen wat je lekker vindt: Communicatie is key voor een goede vrijpartij. Verder houden mannen er ook van als je specifiek zegt wat ze wil in bed. Een vrouw die weet wat ze wil, is onweerstaanbaar!

Luxe lingerie: Een spannend, kanten, zwart lingerie-setje met string met jarretels… Daar zegt geen enkele (hetero)man nee tegen. Lees hier welke jouw figuur het best complimenteert.

Zelfverzekerdheid: Vrouwen komen in alle soorten en maten. Mannen weten dat heus wel. Own je lichaam, straal zelfverzekerdheid uit. Hij ligt bij jou in bed, dat zegt al genoeg…

Toewijding: Laat zien dat je veel zin hebt, in plaats van dat je even à la routine een vrijpartij hebt. Wees helemaal ín het moment. Dat is overigens de beste sextip, aldus dit onderzoek.

Opwindende gezichtsuitdrukkingen: Een man kan alleen al intens genieten als hij ziet dat jij dat ook doet. Hij houdt ervan als hij het genot van jouw gezicht kan aflezen.

Je nagels in zijn rug zetten: Behalve sexy gezichten trekken, kun je meer doen om hem te laten merken dat je de lekkerste sex van je leven het. Zet je nagels eens in zijn rug: heet! Niet te hard, natuurlijk.

Beeld: Pexels

Meer over turn ons:

– Waar een man gegarandeerd geil van wordt

– Zo maak je hem geil

– 10 opwindende zinnen om in zijn oor te fluisteren

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy