De ultieme girls night: Magic Mike in real life meemaken

door Lotte

Jij ook kwijlend en glijdend op de bank gezeten tijdens Magic Mike I en II? En dacht jij: dit wil ik ook zelf meemaken? Nou, het is your lucky day want dat kan! De show ‘Heren uit de kleren’ is de onofficiële Magic Mike-esque show van eigen bodem. En vanaf vandaag, 31 mei, koop je tickets voor deze show heel voordelig. 

Het perfecte vriendinnenuitje

Voor de ultieme girls night out ga je naar ‘Heren uit de kleren‘: een show van CANDYMEN, bekend van Holland’s Got Talent. Dat klinkt veelbelovend, en dat is het ook! Wat kun je verwachten? Een vier uur durend sexy spektakel waarbij de ene na de andere mancandy je (soms letterlijk) om de oren vliegt. De knappe entertainers voeren meerdere shows op waar menig heterovrouw wel warm van wordt. En ja, de mannen mengen zich dus ook in het publiek. Een paar gelukkige vrouwen worden zelfs op het podium gevraagd voor een privéshow. Wil je dit niet missen? Koop voordelig je tickets via VakantieVeilingen.

Tijdens deze avond kun je ook terecht in de lapdance corner om jezelf of een vriendin extra in het zonnetje te zetten en de lifestyle & beauty stands voor de laatste trends en bij de foodstands voor finger food.

heren uit de kleren vakantieveilingen
heren uit de kleren vakantieveilingen

Onze mening over ‘Heren uit de kleren’:

Wij mochten een voorproefje nemen van deze verleidelijke avond. Dit is de mening van onze Hanna:

“De relatie van een vriendin was net uit en ze kon wel een op-en-top girls night gebruiken. Wat is dan een beter plan dan met haar naar ‘Heren uit de kleren‘ te gaan. Een avond vol verleidelijk vermaak, muziek en hete mannen. Op Vakantieveilingen staan verschillende locaties van “Heren uit de kleren”. Ik zocht dichtstbijzijnde locatie uit open de veilingpagina. Ik houd de aftellende klok van de veiling goed in de gaten. Wanneer er nog een minuutje is, plaats ik mijn eerste bod. Ik word snel overboden en ik ben duidelijk net zo fanatiek als iemand anders. In de laatste paar seconden bied ik een hoger bedrag en… Yes, ik heb de veiling gewonnen! Ik verras mijn vriendin met een grote kaart met daarin een foto van een van de knappe ‘Candymen’ en de datum van het evenement. Ze gilt het uit van enthousiasme: “het beste cadeau ooit”. Een maand later zitten we helemaal opgedoft in auto richting de Magic Mike’s.”

“De avond was in één woord: genieten. De sfeer was super, helemaal niet ongemakkelijk en de mannen maken er echt een feestje van. Op het podium treden ze als groep en soms alleen een. Ze maken het ook heel interactief door de mensen uit de zaal er bij te betrekken. Zo ook mijn vriendin. Ik zag haar al rode oortjes krijgen toen een van die mannen haar hand pakte, echt hilarisch! Het is echt een aanrader om met vriendinnen te doen. Het is gewoon een avond lekker gek doen en natuurlijk vol knappe mannen.”

Voordelige tickets voor Heren uit de kleren

Lijkt dat je ook geweldig om mee te maken? Vanaf vandaag, 31 mei, biedt VakantieVeilingen verschillende ‘Heren uit de kleren’ veilingen aan. En de prijs? Die bepaal jij zelf! Het bieden is een fluitje van een cent:

  1. Maak een account aan en log in.
  2. Ga naar de veiling van ‘Heren uit de kleren’ plaats een bod en wacht af.
  3. Overbied andere deelnemers tot de tijd om is… Wie het hoogste bod plaatst wint de veiling!

Per aanbod wordt precies omschreven wat de voorwaarden zijn en hoelang je gewonnen tickets geldig zijn.

Heb je mis gegrepen en de veiling niet gewonnen? Niet getreurd. Op 21 en 22 juni en in september volgen weer veilingen van ‘Heren uit de kleren’. Houd VakantieVeilingen in de gaten!

Beeld: VakantieVeilingen
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VakantieVeilingen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy