Afknappers in bed volgens 8 mannen

door Lotte

Mannen vinden het super als vrouwen op de proppen komen met nieuwe spannende moves in de slaapkamer. Helaas krijgen wij ladies af en toe zulke bizarre sextips voorgeschoteld dat het niet altijd even goed uitpakt bij de heren…

Maak niet dezelfde sexblunders! Lees hier ervaringen van echte mannen wat ze echt vre-se-lijk vonden tijdens de sex. Maar onthoud: elke man is anders en communicatie is key!

Dirty talk

“Mijn vrouw en ik proberen een kindje te maken en hiervoor haalt ze echt alles uit de kast. Een van haar nieuwe moves is om heftige dirty talk te doen. Ik houd er niet van. Ik ben niet bang voor kinky dingen, maar ik ben al jaren met deze vrouw en ik weet dat de dirty talk niet echt bij haar past. Ik wil niet dat mijn vrouw het gevoel heeft dat ze zich als een ander persoon moet gedragen om me op te winden. Ook als ik terugkijk op het moment dat mijn eerste kind werd verwerkt, wil ik niet denken aan de vieze dingen die haar of zijn moeder tegen me zei.”

Zuigzoen

“Een tijdje geleden had ik iets met een meisje die me steeds zuigzoenen gaf. Ik werd er gek van! Het is niet dat ik er niet van houd om in mijn nek gekust te worden, maar ik wil niet drie dagen lang rondlopen met de vlekken. Elke keer als ze mijn nek kuste kon ik me niet concentreren op het lekkere gevoel, omdat ik me steeds zorgen maakte dat ze te hard zoog. We waren 30 jaar, ze zou denken dat ze wel weet hoe ze een nek moet zoenen zonder een zuigzoen achter te laten.”

Verrassing

“Tijdens mijn eerste keer met een meisje zat ik bovenop. Uit het niks stopte ze een vinger in mijn kontgat! Eerlijk gezegd voelde het niet slecht, maar zonder waarschuwing schrok ik er best wel van. Maar ik hoor dat jongens wel vaker dingen in de billen van meisjes stoppen zonder aankondiging, dus ik mag niet klagen denk ik.”

Spanking

“Als een meisje mijn kont slaat… ik vind het een beetje een de afknappers. Het is niet alsof het pijnlijk is of ik het heel erg vind, maar ik ben nog niet op het punt dat ik niet in de lach schiet. En als ik lach, verpest het de stemming.”

Natte oren

“Het meisje waar ik mee date fluistert en likt mijn oor. Fluisteren vind ik meestal wel een hete sex move, maar het likken… voelt net alsof ze een natte vinger in m’n oor steekt.”

Tanden tijdens het pijpen

“Mijn vriendin heeft een nieuwe move waarbij ze een klein beetje haar tanden gebruikt bij het pijpen. Ik vind het niks. Het is best pijnlijk en ik maak me tijdens zorgen dat ze me echt pijn zal doen. Normaal gesproken is ze heel goed in orale sex. Ik denk dat ze het ergens in een tijdschrift heeft gelezen dat sommige jongens ervan houden, maar ik ben er niet één van.”

Balletje trek

“Tijdens de eerste keer sex met een nieuw meisje trok ze opeens aan mijn ballen. Het deed pijn dus ik vroeg wat ze aan het doen was. Ze zei dat het hielp tegen voortijdige ejaculatie. Ik zei dat dat geen probleem voor mij was, maar daarna kwam ik best snel klaar dus misschien had ze gelijk. Maar toch, het voelde niet goed. Je moet voorzichtig zijn met de ballen van een man. We hebben die nog nodig.”

Tepel spel

“Soms knijpt mijn verloofde in mijn tepels tijdens voorspel en sex. Het doet pijn! Ik knijp ook wel eens in haar tepels en ze denkt vast dat ik het ook lekker zal vinden óf ze wil me terugpakken voor het pijn doen van haar tepels.”

 

Wat vind jij de ultieme afknappers tijdens de sex? Of heb je wel eens een sexblunder gemaakt waar een man op afknapte? Laat een comment achter met jouw mening.

 

Bron: Women’s Health Mag / Beeld: Tumblr

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy