By 

Autosex: zo maak je het onvergetelijk


Sex in de auto onmogelijk? Nee, hoor! Of je nu een lange, saaie roadtrip spannender wil maken, niet kan wachten tot je thuis bent na een leuke date samen of voor de gelegenheid een stukje gaat rijden in the middle of nowhere… Dit zijn de beste tips voor goede autosex! 

autosex

Begin autosex met voorspel

Het voorspel hoeft niet perse plaats te vinden op het moment dat de auto stilstaat. Als je hem een blowjob geeft terwijl hij achter het stuur zit, wordt het sowieso een onvergetelijke rit. Jij kunt een speeltje gebruiken op de passagiersstoel om in the mood te komen. Als jij de bestuurderspositie op je neemt, switchen jullie de rollen simpelweg om. Wees wel voorzichtig! Jullie voorpret moet niet eindigen in een traumatische ervaring. Doe dit dus alleen op een rustige weg en rijdt niet te hard.

Voorzorgsmaatregelen

Voor jullie aan het echte werk beginnen is het belangrijk dat jullie eerst wat voorzorgsmaatregelen afvinken. Om te beginnen is het slim om de auto op een rustige spot te stationeren waar geen camera’s hangen. Zet de motor vervolgens af en schakel je lichten uit om narigheid te voorkomen. Leg een kledingstuk of een baddoek op de bekleding, zodat je niets bevuild en niet met je huid aan de bekleding blijft kleven. Kantel je autospiegels zodanig dat eventuele voorbijgangers niet mee kunnen genieten van jullie avontuur. Doe om dezelfde reden de ramen potdicht. Een zwoel achtergrondmuziekje is natuurlijk wel een pre!

autosex

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Tenzij je een wel heel dikke bak hebt, is het onmogelijk om languit op de achterbank te liggen. Om blauwe plekken te voorkomen is het essentieel om de beperkte ruimte volledig te benutten. Schuif de stoelen helemaal naar achter als jullie voorin actie willen ondernemen. En doe het tegenovergestelde als jullie de achterbank willen ontgroenen. Wees creatief als het om bewegingsvrijheid gaat! Tip: gebruik hoofdsteunen voor extra grip.

Standjes die autosex-proof zijn

Dan gaan we over op the real deal. Gaan jullie voor de front seat? Neem dan plaats op zijn schoot à la de cowgirl! Of je hem nu liefjes aankijkt of zorgt dat hij uitzicht heeft op jouw achterwerk: alleen dit standje is redelijk comfortabel voor beiden. Een fijne bijkomstigheid is dat jij op deze manier de touwtjes in handen hebt. Toch liever een ritje achterin? Ga dan met je kont midden op de achterbank zitten en gooi je benen in de lucht. Alleen zo kan hij er gemakkelijk bij. Bij zomerse temperaturen kunnen jullie the happening ook verplaatsen naar de motorkap. Ga erop zitten, buig voorover en laat je fantasie de vrije loop!

autosex

Liever geen autosex? Probeer deze plekken:

55 creatieve sexplekken

Dit is dé favoriete sexplek van mannen

Sexy verhaal: Een hitsige rit

Beeld: Tumblr
  • 9 March 2018
  • 0
Chiara
About me

.

YOU MIGHT ALSO LIKE

dirty talk woorden-maak-hem-gek (1)
Dirty talk: met deze woorden maak je hem gek
March 19, 2018
spannend sexleven samenwonen
Zo houd je je sexleven spannend als jullie samenwonen
March 01, 2018
betere sex
20 wetenschappelijk onderbouwde adviezen voor betere sex
February 22, 2018
beste standjes voor onder de dekens
Beste standjes voor sex onder de dekens
February 20, 2018
lange relatie seksuele spanning
Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning
February 05, 2018
gehate standje
Onderzoek: dit is het meest gehate standje ooit
January 22, 2018
sextips voor vuurwerk in bed
10 sextips voor vuurwerk tussen de lakens
December 31, 2017
je vriend
Zo deal je met een vrouw die met je vriend flirt
December 14, 2017
hartstochtelijke
3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren
November 28, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *