By 

Autosex: zo maak je het onvergetelijk


Sex in de auto onmogelijk? Nee, hoor! Of je nu een lange, saaie roadtrip spannender wil maken, niet kan wachten tot je thuis bent na een leuke date samen of voor de gelegenheid een stukje gaat rijden in the middle of nowhere… Dit zijn de beste tips voor goede autosex! 

autosex

Begin autosex met voorspel

Het voorspel hoeft niet perse plaats te vinden op het moment dat de auto stilstaat. Als je hem een blowjob geeft terwijl hij achter het stuur zit, wordt het sowieso een onvergetelijke rit. Jij kunt een speeltje gebruiken op de passagiersstoel om in the mood te komen. Als jij de bestuurderspositie op je neemt, switchen jullie de rollen simpelweg om. Wees wel voorzichtig! Jullie voorpret moet niet eindigen in een traumatische ervaring. Doe dit dus alleen op een rustige weg en rijdt niet te hard.

Voorzorgsmaatregelen

Voor jullie aan het echte werk beginnen is het belangrijk dat jullie eerst wat voorzorgsmaatregelen afvinken. Om te beginnen is het slim om de auto op een rustige spot te stationeren waar geen camera’s hangen. Zet de motor vervolgens af en schakel je lichten uit om narigheid te voorkomen. Leg een kledingstuk of een baddoek op de bekleding, zodat je niets bevuild en niet met je huid aan de bekleding blijft kleven. Kantel je autospiegels zodanig dat eventuele voorbijgangers niet mee kunnen genieten van jullie avontuur. Doe om dezelfde reden de ramen potdicht. Een zwoel achtergrondmuziekje is natuurlijk wel een pre!

autosex

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Tenzij je een wel heel dikke bak hebt, is het onmogelijk om languit op de achterbank te liggen. Om blauwe plekken te voorkomen is het essentieel om de beperkte ruimte volledig te benutten. Schuif de stoelen helemaal naar achter als jullie voorin actie willen ondernemen. En doe het tegenovergestelde als jullie de achterbank willen ontgroenen. Wees creatief als het om bewegingsvrijheid gaat! Tip: gebruik hoofdsteunen voor extra grip.

Standjes die autosex-proof zijn

Dan gaan we over op the real deal. Gaan jullie voor de front seat? Neem dan plaats op zijn schoot à la de cowgirl! Of je hem nu liefjes aankijkt of zorgt dat hij uitzicht heeft op jouw achterwerk: alleen dit standje is redelijk comfortabel voor beiden. Een fijne bijkomstigheid is dat jij op deze manier de touwtjes in handen hebt. Toch liever een ritje achterin? Ga dan met je kont midden op de achterbank zitten en gooi je benen in de lucht. Alleen zo kan hij er gemakkelijk bij. Bij zomerse temperaturen kunnen jullie the happening ook verplaatsen naar de motorkap. Ga erop zitten, buig voorover en laat je fantasie de vrije loop!

autosex

Liever geen autosex? Probeer deze plekken:

55 creatieve sexplekken

Dit is dé favoriete sexplek van mannen

Sexy verhaal: Een hitsige rit

Beeld: Tumblr
Chiara
About me

.

YOU MIGHT ALSO LIKE

standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
September 20, 2018
onderdanige sexstandjes
De heetste onderdanige sexstandjes
August 07, 2018
standjes voor lesbiennes
10 hete standjes voor lesbiennes
August 04, 2018
2zwanger-worden-sex
“We proberen al een tijdje zwanger te worden, hierdoor voelt de sex als moeten. Hoe krijgen wij hier weer plezier in?” VRIJVRAAG #11
August 03, 2018
Zo houd je je lange afstandsrelatie spannend
July 31, 2018
saaie lover
Eerste hulp bij een ‘saaie’ lover
July 26, 2018
De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!
July 16, 2018
rollenspellen
De 5 spannendste rollenspellen en hoe ze je doet
June 21, 2018
sexstandjes-calorieen
Met deze standjes verbrand je de meeste calorieën
June 19, 2018

1 Comment

Yo
Reply 4 april 2018

We houden van vrijen in de auto
Je kunt er creatief genoeg veel standjes doen. Wat ik persoonlijk het fijnste vindt is bovenop hem zitten en eerst langzaam op en neer gaan. Hem zoenen en masseren van de schouders om te ontspannen. Je hebt alle vrijheid. Wanneer er meer opwinding komt leun ik naar achter zodat hij makkelijk mijn borsten kan masseren en likken/zuigen
Ik leun op zijn knieën met mijn handen maar wil ook de hoofdsteunen weleens vasthouden. Het voelt echt goed. En natuurlijk de omgekeerde positie ook
Dus ik bovenop met mijn rug naar hem
Hii zakt wat onderuit en drukt zich omhoog.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *