Wat je kunt verwachten van een trio

door Lotte

Een triootje staat bij veel vrouwen en mannen op de wishlist. Een keertje een andere vrouw of man erbij, dat is een van de ultieme seksfantasieën. Hoe werkt dat nou precies, met z’n drieën rollebollen in één bed? Wij  vertellen je wat je kunt verwachten van een trio.

1. Het is niet perfect

Een ménage à trios zoals je ze op televisie ziet, waarin iedereen perfect op elkaar ingespeeld is, bestaat niet in het echt. Vooral niet als je voor het eerst het bed deelt met elkaar. Om dit wat gemakkelijker te maken, kun je afspraken maken wie waar ‘voor in’ is. Zo kun je inspelen op elkaars verlangens.

2. Lichaamsdelen everywhere

Er zijn extra veel armen, benen en geslachtsdelen in bed: het kan dus behoorlijk druk worden. De lichaamsdelen vliegen letterlijk in het rond. Het kan daarom wel gebeuren dat je af en toe een elleboog of knie uitschiet. Lach hierom, want het hoort er nou eenmaal bij. Het betekent ook dat je je handen extra vol hebt om iedereen te verwennen. Never a dull moment tijdens een trio! Wie gaat waarheen? Deze standjes zijn perfect voor bij een threesome.

3. Extra veilig zijn

Een condoom is vaak het laatste waar je aan denkt, in de hitte van de strijd… Toch is safe sex extra belangrijk bij een trio. Je hebt namelijk een tweemaal grotere kans op een SOA. Bij elke nieuwe ‘opening’ hoort een nieuw jasje om te gaan. Doe het liefst allemaal een SOA-test van tevoren.

4. Posities zijn ingewikkelder dan je denkt

In le porn lijkt het allemaal zo gemakkelijk. Het driekoppige stel vloeit moeiteloos van de ene positie over in de ander. Zonder ook maar een woord te wisselen of iets te gebaren, weten ze wat de volgende move is. In real life gaat dat iétsjes (lees: veel) lastiger. Je kunt niet in elkaars hoofd kijken. Ons advies: spreek van tevoren af wat je leuk lijkt om te proberen en just go with the flow. Lachen mag!

Meer over trio:

Millenial liefde #5: Het eerste triootje

Je eerste trio: 8 must know tips

Trio sex: de 6 beste sex standjes voor bij een trio

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy