By 

Millenial liefde #5: Het eerste triootje


Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

“Als de deur opent, zien we Kira. Ze komt overduidelijk net uit de douche met mooie donkere krullen die net tot haar schouders komen. Ze heeft een mooie glimlach die vooral veel vriendelijkheid uitstraalt en vertrouwen.”

Als we de woonkamer binnenstappen, zien we hoe goed ze is voorbereid. Er staan op verschillende plekken kaarsjes, er draait een chill – maar niet te klef muziekje – op de achtergrond en de temperatuur is perfect voor een T-shirtje.”

“Kira gaat in een stoel zitten en Noortje en ik nemen plaats op de bank. We drinken onze koffie op en leren elkaar beter kennen. We vertellen wat wij doen en Kira vertelt dat zij Amerikaans is en les geeft op een basisschool in de stad. Wat weer opvalt, is dat ze ontzettend veel vertrouwen uitstraalt en dat geeft een ontzettend gerust gevoel.”

“Als we de koffie op hebben, schroomt Kira dan ook niet om direct te vragen of ze tussen ons in mag zitten. “Ik wil graag knuffelen”, zegt ze. We stemmen hier zeer welwillend mee in en Kira neemt plaats in het midden. Zij streelt Noortje en Noortje haar. Kira kijkt naar rechts en haar rechterhand komt richting mijn nek. De spanning stijgt. In mijn lichaam beginnen de nodige stofjes hun werk te doen.”

“Als Kira haar hoofd weer draait, begint het spel van deze avond. Noortje en Kira starten met een tedere kus die langzaam overgaat in een tongzoen. Dit gaat even zo door terwijl ik langzaam met mijn handen op verkenning ga. Kira geniet stilletjes van mijn aandacht als ze loskomt van Noortje. Nu heeft ze haar zinnen gezet op een zoen van mij. Hoe teder de zoen tussen haar en Noortje, zo vurig en gepassioneerd is die van ons. Ik voel me bijna schuldig tegenover Noortje.”

“Alsof Noortje en ik het zo afgesproken hebben, strippen we Kira samen van haar shirt en beha. Noortje begint zachtjes aan de tepels van Kira te likken en mijn hand verdwijnt ondertussen voor het eerst in het broekje van Kira. Damn, ze is supernat…”

“We besluiten om richting de slaapkamer te gaan om ons spel daar te vervolgen. Onderweg vliegen de nodige kledingstukken uit zodat er minder tijd verloren gaat. In de slaapkamer gaan we verder met het zoenen en voelen. Noortje en ik zoenen nu ook terwijl Kira ervoor zorgt dat Noortje haar broek uitgaat. De vrouwen staan inmiddels in ondergoed met Kira alleen nog in een string. De laatste kledingstukken worden door de vrouwen zelf uitgedaan. Dan sta ik alleen met nog een spijkerbroek aan voor hen. Synchroon zakken de vrouwen naar beneden en ontknopen mijn broek om in één ruk mijn boxer mee naar beneden te trekken.”

“Kira twijfelt geen seconde en begint mij direct te pijpen. Ze wisselt af met Noortje en tegelijkertijd word ik met mond en tong verwend. Ik geniet alsof ik net mijn eerste pornofilm maak, maar dan zonder het overdreven gekreun van de vrouwen. Beide meiden komen omhoog en gaan verder in de vorm van over en weer zoenen. Na een aantal minuten, richt Kira zich vervolgens op Noortje. Dit geeft mij de kans om Kira verder te onderzoeken.”

“Kira ligt met haar hoofd tussen de benen van Noortje en aan de geluiden te horen geniet ze volop. Noortje is gevoelig en je moet zachtjes met haar spelen om haar te plezieren. Dit vraagt vaak veel oplettendheid van mij, omdat ik mij niet te veel mag laten gaan. Nauwkeurigheid werkt het beste. Precies het juiste plekje en tempo vinden is voor mij een echte sport geworden.”

“Daarentegen reageert Kira al vanaf minuut één goed op de passie, hardheid, ruige prikkels en ik merk dat ik ook wel van geniet. In plaats van voorzichtig opbouwen, stort ik mij vol op haar en begin haar te likken. Haar clit is al enorm opgezwollen en als ik één… twee… tot drie vingers gebruik, begint ze binnen enkele minuut al ongecontroleerd te kronkelen. Ik kijk Noortje ondertussen aan omdat Kira moeite heeft haar eigen werk voort te zetten. Terwijl ze naar elkaar kijken, brengen we Kira naar een hoogtepunt.”

“Nadat Kira een beetje op adem is gekomen, zorg ik snel dat ik een condoom om doe. Terwijl Kira Noortje weer verwent, neem ik achter ze plaats om mij langzaam in Kira door te dringen. Ik geef haar een klets op haar billen om haar te prikkelen en de kreun uit haar gevulde mond spreekt boekdelen. Dit is geen liefde bevredigen. Ik neuk haar, wild en alle remmen los. Toch rem ik iets af omdat ik merk dat Noortje bijna over het randje gaat haar en ik wil ze deze ervaring niet ontnemen. Noortje komt met veel gekreun klaar in de mond van Kira. Wauw, wat is dit een geweldig uitzicht. Het prikkelt mij dusdanig dat ik het niet meer houd en vlak erna climax in Kira.”

“Ik heb één groot voordeel. Misschien komt het omdat ik zoveel geilheid in mij heb, maar mijn penis blijft vaak stijf na een orgasme. Soms zelfs na drie keer klaarkomen. Dus ik fris mezelf snel op en doe een nieuwe condoom om.”

“Noortje is er klaar voor om mij te ontvangen. Kira blijft betrokken bij het spel en neemt plaats op het gezicht van Noortje met haar gezicht richting mij. Als een ware driehoek wordt er nu over en weer verwend. Kira trekt mijn handen om haar nek en klemt deze vast. Ik beantwoord haar verzoek door haar daar stevig vast te pakken. Ze is duidelijk op zoek naar de sub rol en die geef ik haar. Ik laat haar voelen dat ik de macht heb en trek aan haar haren als ik daar zin in heb.”

“Alledrie komen we om beurten klaar. De verhouding tussen drie mensen is zo ontzettend intens en fijn. Er is geen enkele sprake van afstand, iemand die niet meedoet, jaloezie of wat je je ook maar kunt bedenken. Dit lijkt wel liefde tussen drie mensen waarbij iedereen er echt voor elkaar is om te laten genieten.”

“We verliezen de tijd uit het oog. Verwisselen standjes, doen met elkaar wat we nog willen doen en genieten zo verder. Als we weer kijken hoe laat het is, zijn we ruim drie uur verder. Dit was de langste vrijpartij die ik ooit heb gehad, met zo veel orgasmes dat ik op het einde bijna droog klaar kwam.”

“We nemen uiteindelijk afscheid van Kira zonder een ‘toekomst’ te bespreken. Volledig tegen onze regels in kwam Kira die zondag daarop bij ons langs en deden we dit nog is dunnetjes over.”

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde#1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad

Beeld: Tumblr
Vincent
About me

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan.

YOU MIGHT ALSO LIKE

swingen vragen
Q&A: Alles wat jullie willen weten over swingen
November 15, 2018
millenial-liefde
Millenial liefde #9: Weekend weg met een stout randje II
October 29, 2018
millenial-liefde
Millenial liefde #8: Weekend weg met een stout randje I
October 15, 2018
open relatie beginnen
Ik wil graag een open relatie, hoe stel ik dit voor aan mijn partner? – VrijVraag #20
October 12, 2018
swingen
Millenial liefde #7: Een spel voor vier
October 01, 2018
Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest
September 17, 2018
kl-rush (1)
Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad
August 20, 2018
kl-millenial-liefde3
Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje
August 06, 2018
Millenial liefde
Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht
July 23, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *