Swingersleven #1: Het beste wat me ooit overkomen is

door Redactie

Een nieuwe blogger op LotteLust! In Swingersleven geeft Marlene (pseudoniem) je elke week een kijkje in de wereld van het moderne swingen.

“Beginnen bij het begin heeft mijn moeder mij altijd geleerd. Mijn naam is Marlene. Ik ben 26 lentes jong en woon samen met het beste dat mij ooit is overkomen: mijn man Mies. Ik denk dat het meest opvallende aan ons is dat we 19 jaar schelen. Mies en ik zijn allebei geboren en opgegroeid in dezelfde kleine stad aan de grens met Duitsland, en we wonen nu sinds een jaar of drie in een middelgrote stad wat meer richting het midden van het land. Ruim zes, bijna zeven, jaar geleden zagen wij elkaar voor het eerst, en het was liefde op het eerste gezicht. Ik werkte in een kroeg recht tegenover het pand waar hij een restaurant opende. Eerst was hij er alleen om te klussen en bleef het bij een beetje gluren. Later kon ik een kamer boven de kroeg huren en zag ik hem elke ochtend aankomen en het terras opzetten. Ik kon mijn ogen niet van hem af houden. Hij is klein van stuk, ongeveer vier centimeter groter dan ik ben en tenger gebouwd. Hij droeg altijd een zwarte blouse met de mouwen opgestroopt tot z’n ellebogen, en een spijkerbroek. Eigenlijk was ik zelf van mening dat er eigenlijk niet veel bijzonders aan was. Dat was er ook niet tot ik een keer heldhaftig een glas whisky bij hem aan de bar ging drinken. Overmoedig en prematuur als ik van nature ben, riep ik hem bij me en voordat het filter tussen mijn hersenen en mond in werking kon treden zei ik tegen hem: ‘Luister, ik heb al best wat weken geen sex gehad. Als ik nu sex wil, wil ik het met jou.’ Later vertelde Mies me dat dit precies was wat hij nodig had om überhaupt die stap te durven zetten met mij. Godzijdank mijn premature overmoedigheid!”

“Zoals je wel kunt raden, was het niet heel veel later zo ver. Het restaurant was gesloten en het laatste personeel had net de deur achter zich dichtgetrokken. Mies en ik zaten tegenover elkaar aan de bar. Hij keek een beetje om zich heen en bedacht zich toen ineens dat er nog cheesecake over was van die dag. ‘Wil je een stukje?'”

“De keuken bevond zich op de eerste verdieping, maar verder dan de bovenste tree van de trap zijn we niet gekomen. Van een beetje zoenen halverwege groeide het tot een ware explosie van sexuele energie tussen ons twee. Bovenaan de trap liet hij me op mijn rug liggen. Passievol knoopte hij mijn broek verder los en trok hem daarna met één snelle ruk tot aan mijn enkels. Hij befte alsof hij nog nooit iets anders had gedaan. Alsof het uit zijn ténen kwam. Toen hij een paar minuten later zijn vingers erbij gebruikte, duurde het niet lang meer. Ik kwam zo heftig klaar dat het leek of er nooit een einde aan mijn waterval zou komen. Hij mag werkelijk trots zijn op wat hij daar bovenaan de trap ‘klaarspeelde’.”

“Na een paar soortgelijke avontuurtjes, kwam ik tot de conclusie dat ik meer wilde met deze meneer. Wat betekende dat ik ook ‘de grote vraag’ moest gaan stellen. Ik ben namelijk biseksueel, tegenwoordig zeg ik misschien zelfs wel panseksueel. Je zou denken dat kerels dat hartstikke leuk vinden, maar het tegenovergestelde is waar. Bijna iedere kerel zal je zeggen dat hem dat wel wat lijkt, twee vrouwen, maar een heel groot gedeelte van die mannen kan twee vrouwen tegelijk nooit alleen handelen.”

“Ik raakte mijn moed bij elkaar, ging tegenover hem zitten en heb meteen ‘de grote vraag’ meteen zo duidelijk mogelijk gesteld. ‘Ik wil af en toe met een vrouw daten en sex hebben.’ Zijn reactie geeft heel mooi weer waarom onze relatie zo goed werkt: ‘Zullen we dan eerst met elkaar afspreken wat er wel en niet kan?’ Dat hele kleine gesprekje was het begin van een bijzondere en spannende liefde 2.0. We hebben sinds die avond zo ontzettend veel meegemaakt en ook zoveel geleerd over elkaar, over liefde en over het leven. We hebben met heel veel lieve en mooie mensen heel spannende avonden en soms nachten beleefd. Ik ga daar heel veel over schrijven en jullie een klein beetje laten smullen van ons leventje als ‘moderne swingers’.” Stay tuned…

 

Meer over swingen en moderne liefde:

Moderne liefde: een weekje verliefd

De gevaren van een open relatie

Waarom de meeste relaties tegenwoordig falen volgens een psycholoog

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy