Moderne liefde: een weekje verliefd

door Saar

Herken je het gevoel dat je enorm veel zin hebt in een bord pasta en er de héle dag aan kunt denken, hoeveel zin je hebt in dat bord pasta… Maar wanneer je eindelijk je bordje hebt en hebt gegeten tot je vol zit en het niet meer kunt aanzien? En niet meer kunt begrijpen dat je óoit zoveel zin hebt gehad in deze pasta! De volgende dag eigenlijk ook nog niet en had je liever een box sushi besteld. Zo kan het ook in de liefde werken. Je behoefte aan die hete man is vervuld na 2 dates en je kunt er weer tegenaan in date-land. De behoefte aan deze, voor jou, ‘stalkie’ man is als sneeuw voor de zon verdwenen… Dat noemen we: Hét verzadigingsprobleem van de single vrouw. Pas op: wat volgt kan (pijnlijk) herkenbaar zijn.

 

Just Netflix and Chill

Het begint met spannend app contact of een leuke vent in de kroeg. Wanneer je hem veroverd hebt kun je de dag daarna nog heerlijk nagenieten van jullie geweldige avondje of misschien wel nacht. En ook wanneer hij je appt ben je helemaal happy. Maar waar jouw behoefte als independent woman weer even is gestild, ziet deze man je als zijn toekomstige moeder van zijn kinderen en kan vervolgens niet meer stoppen met contact zoeken. ‘Goedemorgen schoonheid’, ‘dag schatje, hoe was je dag’ en ‘zullen we morgen weer afspreken’, komen meerdere malen voorbij. Jij daarentegen vond hem een beest in bed en een leuke scharrel om eens mee te gaan ‘netflixen en chillen’. Maar wat nou als de man in kwestie meer wil dan ‘just netflix and chill’?

geen zin weekje verliefd

Prinsessenstatus, not…

De behoefte aan constante WhatsApp contact en jouw prinsessenstatus zijn dus alweer gekelderd. Eigenlijk vind je deze prinsessenstatus best saai. Waar wordt gezegd dat mannen jagers zijn, zijn wij vrouwen dat net zo goed! Om een man langer dan de houdbaarheidsdatum van een week te behouden, heb jij wel wat meer spanning nodig dan iemand die al helemaal hotel-de-botel op je is na 3 dates. Met andere woorden, misschien was je wel stiekem meer verliefd op het idee en was het moment toen perfect, maar niet op de lange termijn.

Give me sushi please

Dit komt overeen met het bordje pasta waar je heel erg zin in had, maar wanneer het op is, je gevoel verzadigd is. Wanneer het bord pasta elke keer weer voor je neus verschijnt (lees: zijn appjes), heb je er genoeg van en ga je drastisch op zoek naar de dichtbijzijnde sushi tent. Dus.. Tinder, Happn en Innercircle zijn nog nooit zo interessant geweest als op het moment dat je gek wordt van zijn (voor jou) desperate berichtjes wanneer hij je deze week weer kan zien.

verzadigingsprobleem single vrouw sushi

Work hard & play hard to get

Dus er zit ook een keerzijde aan het voetstuk zijn en de prinses zijn. Want vergeet niet: zolang het nog kan en je het Spáans benauwd krijgt van deze boy, is het hasta la vista en op naar de sushi tent! En tot slot een wijze les voor alle mannen; geniet, maar doe dit met mate. Work hard & play hard to get

Beeld: Tumblr

 

Meer over de single vrouw:

– Waarom single zijn helemaal zo slecht nog niet is

5 tips om de leukste mannen aan te trekken met jouw datingprofiel

Zo vermijd je een awkward onenightstand: do’s en don’ts

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy