5 tips om de leukste mannen aan te trekken met jouw datingprofiel

door Lotte

Single meiden weten het: daten in de moderne, digitale wereld is pittig. Tinderboys met dubieuze openingszinnen, ongemakkelijkheid over het splitten van de rekening en gasten die alleen sex willen (hoewel dat ook vaak goed van pas kan komen). Wil jij wel een leuke datingervaring met passie en liefde? Geef je datingprofiel een goede upgrade met deze tips!

Eerlijk is eerlijk. Online dating is bij het eerste contact vooral een vleeskeuring, maar ook de info op jouw profiel maakt veel uit. Gelukkig waren experts zo briljant om de beste tips uit te pluizen, gebaseerd op duizenden studies naar psychologie, gedragswetenschap en sociologie.

1. What’s in a name?

Begint jouw naam met de letter A tot en met M? Lucky girl! Het blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat schermnamen die beginnen met letters uit het begin van het alfabet meer geklikt werden.

2. Geen gezeur!

Gemeenschappelijke irritaties kunnen voor een klik zorgen tussen jou en een match. “Yes, haat jij ook paarden? Cool!” Maar voorkom die negativiteit in jouw datingprofiel. Voor veel mensen blijkt het namelijk een echte turn-off te zijn. De eerste indruk die je dan geeft is dat je een zeurkous bent.

3. Positief!

In een studie werd onderzocht welke woorden daters gebruikten in hun profieltekst die een relatie kregen. Dat waren “love, time, life, friend, music”. Zo simpel is het eigenlijk. Vertel waar je van houdt, wat je in je vrije tijd graag doet, wat je vrienden voor je betekenen en van welke muziek je houdt. Máár… blijf wel origineel.

4. Val op!

In online datingland ben je de zoveelste vis in de zee. Zorg dat je eruit springt. Bedenk een leuke, grappige quote die bij jou past. Zorg dat jouw profielfoto opvalt: maak het kleurrijk, lach breeduit en kijk in de camera.

5. Vandaag is rood…

… de kleur van jouw jurk! Rood is de kleur van de liefde en de passie, zoals je weet. Met de kleur rood val je extra op bij de mannetjes. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat mannen vrouwen die rode kleding dragen als sexueel aantrekkelijker zien. Zorg voor een profielfoto met een red dress dus!

 

Meer over je datingprofiel:

– 5 feiten over sex met een Nederlander

– Waarom er niet met jou wordt geflirt

– Do’s en don’ts voor een datingprofiel

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy