Dit is waarom je nú een oudere lover in je bed wil

door Elsemieke

Jullie zitten in een totaal andere levensfase en je moeder doet je wat als je hem mee neemt naar het jaarlijkse familieweekend. Relationship material is het misschien niet, maar een oudere man in je bed is too die for.

Hebben we niet allemaal weleens gefantaseerd over hoe het zou zijn om de koffer in te duiken met een vent die van wanten weet? Zo eentje in de categorie ‘net iets te oud om voor te stellen aan mijn ouders, maar stiekem ontiegelijk lekker’. Als je de avontuurtjes beperkt tot in de slaapkamer, dan kun je de negatieve reacties van je omgeving lekker laten voor wat ze zijn.

 

#1 Hij is goed

Laten we er vooral niet omheen draaien: een man die een stuk ouder is dan jij, is nu eenmaal beter in bed. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen. En dát hij geoefend heeft is een ding dat zeker is. Kun jij weer mooi de vruchten van plukken. Do I need to say more?

 

#2 Hij is een pleaser

Oké, niet elke oudere man houdt er per definitie van om te geven, maar je kunt er vanuit gaan dat hij met al zijn ervaring inmiddels wel weet hoe hij zich op een vrouw moet richten. Hij laat je maar al te graag merken hoe fijn hij het vindt, dat hij degene is waar jij mee het bed in bent gedoken. Dat is genieten voor hem, maar dubbel zo voor jou. Ideaal, toch?

 

#3 Hij weet wat hij wil

Geen gedraai meer om jou heen, geen zogenaamde desinteresse in een halfslachtige poging om jouw interesse op te wekken: hij weet wat hij wil en dat ben jij.

 

bed

#4 Hij is zelfverzekerd

Laten we even eerlijk zijn: wie wordt er nu opgewonden van een onzeker vogeltje in bed? Een vent die heel goed weet wat hij te bieden heeft, is waar wij vrouwen een zwak voor hebben. Een wat oudere kerel, worstelde jaren geleden al met al die gevoelens die door zijn lichaam raasden. Hij weet allang wie hij is en wat daar bij hoort. Dat ben jij, in zijn bed en wel nu.

 

#5 Hij geeft complimentjes

Eerlijk is eerlijk, hoe blij je misschien ook met jezelf bent: het is altijd fijn om te horen hoe mooi je bent. Zeker wanneer je naakt onder hem ligt, en hij in je oor fluistert dat je er zo ontzettend sexy uit ziet. Wedden dat je er geen problemen mee hebt, dat hij zo onder de indruk is van jouw sprankelende jonge verschijning?

 

#6 Breakfast please

Ken je dat ongemakkelijke moment, waarop je in de vroege ochtend snel je ondergoed bij elkaar scharrelt? Om vervolgens met het schaamrood op je kaken de deur uit te vluchten? Voor dat moment hoef je bij een oudere guy niet bang te zijn. Grote kans namelijk dat jij wakker wordt, met de geur van koffie in je neus. Geen gestress meer in de ochtend, je hoeft alleen nog maar even die zachte trui van hem aan te trekken, en je kunt genieten van dat heerlijke ontbijtje dat hij net voor je heeft klaargemaakt.

 

Ben jij weleens de koffer ingedoken met een man die een flink stuk ouder was? Viel dat in de categorie ‘eens maar nooit weer’ of heb je de smaak te pakken? Laat het me weten in de comments.

 

Dit is een gastblog van Elsemieke.

 

Beeld: Pinterest

Meer over mannen:

– Dit vinden mannen buiten de slaapkamer opwindend

– Mannen met een baard zijn perfect relatiemateriaal

– Zo denken mannen over voorspel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy