5 feiten over sex met een Nederlander

door Amelia

Sex met een buitenlander pakt vaak wat anders uit dan sex met een Nederlander; uiteraard speelt cultuur hier een belangrijke rol in. Want wat wij Nederlanders uitspoken tussen de lakens, kan voor exotische dames en heren een (on)aangename verrassing zijn. Waar houden wij Nederlanders van én hoe eerlijk zijn wij eigenlijk in bed? Let’s find out!

5 feiten over sex met een Nederlander

#1 Ik wens..

80% van de Nederlanders is niet open en eerlijk over haar of zijn sexuele wensen. Misschien staat dit in verband met het feit dat we ons sexleven gemiddeld een mager zesje geven. Een goed gesprek levert wellicht een hoop bevrediging op! Wat denk jij?

#2 Nederlands libido

Gemiddeld hebben we 9,6 keer per maand sex, dit is vaker dan de Belgen en de Duitsers! Ben je aan het daten met een Fransman of een mooie Griek? Schroef je sexlust dan maar op: in deze landen krijgen ze er namelijk geen genoeg van. Griekse koppels delen gemiddeld 11,5 (!) per maand het bed met elkaar, en de Fransen doen het gemiddeld 10 keer.

#3 Ik kom, ik KOM!

Zeven op de tien Nederlanders hecht meer waarde aan het orgasme van de partner, dan aan haar of zijn eigen hoogtepunt. Wij bekommeren ons meer om de ander dan om onszelf; hiermee zijn wij de meest bezorgde partners van Europa!

#4 Werk je gek

Work hard play hard! Dit motto blijkt zijn vruchten af te werpen voor één of de vijf Nederlanders. Werk jij meer dan vijftig uur per week? Dan is de kans groot dat je elke dag sex hebt

#5 Happy holiday

Hop hop, boek nú een vakantie met je lover! Want wat blijkt? Vakantiegangers hebben vaker sex dan thuisblijvers. Vooral stelletjes die in caravans verblijven krijgen er geen genoeg van, zij hebben gemiddeld 90% meer sex op vakantie dan thuis. Lovers die quality-time in een appartement doorbrengen hebben 81% meer sex dan dat ze thuis hebben, gevolgd door de hotel verblijvers (74%)

En, wat heeft jouw voorkeur? Een exotische partner of een Hollandse vent?

Bron: De Standaard, C-Date, Radio 10

 

Lees meer over sex:

– 6 tekenen dat je een gezond sexleven hebt

– Turn on’s in bed volgens mannen

– Zo maak je hem geil

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy