Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest

door Vincent

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

“Onze lifestyle is nu, langzaam maar zeker, een feit: wij zijn swingers. Nee! Wow heftig, misschien toch niet? Bij het woord ‘swingers’ merken wij nog steeds dat we de perceptie van sleutels in een potje, ouwe mannetjes en soortgelijke beelden krijgen. Nee, wij positioneren onszelf liever als een niet-monogaam koppel dat nog steeds datet.”

“En wij hebben de vaart er meteen goed in. Binnen enkele weken tot slechts een aantal maanden hebben we meerdere ervaringen gehad in verschillende vormen. Nu er een aantal maanden voorbij waren kwam er een nieuw feestje waar wij naar toe konden.”

“Het volgende feestje zou in tegenstelling tot de eerste plaatsvinden in een luxe appartement ergens in de stad. We hoorden van Inez al dat deze feesten nog vele malen sexyer zijn dan de clubs door de intimiteit die er binnen de beperkte ruimte heerst. De keuze om ook naar dit feestje te gaan was dus snel gemaakt.”

“Een aantal dagen voor het feestje appten we Kira om te vragen of zij ook ging. Ze had zichzelf al aangemeld en was al door de selectie heen gekomen. Omdat ze ook liever niet alleen ging, zou ze graag vooraf iets met ons drinken voordat we er als drietal heen zouden gaan.”

“De dag van het feestje hebben we hetzelfde aangepakt als de eerste. Lekker relaxen met lunch, koffie en natuurlijk nieuwe lingerie voor Noortje. Dit keer hadden we een tip gekregen voor een winkel van een andere collega van mij. Aan haar bevragingen kon je proeven dat ze nieuwsgierig was naar de intenties van de nieuwe lingerie. Met nieuwe setjes gingen we naar huis waar Noortje zich opmaakte en aankleedde voor een veelbelovende avond.”

“Als we een uur of twee later in een bar aankomen is Kira daar al. We zeggen elkaar gedag en praten elkaar bij over onze levens. Kira is merkbaar zenuwachtig terwijl de rest van de bar rustig de All Blacks kijkt. Ik merk dat ik nergens last van heb. Ik heb een soort comateuze sfeer in mijn hoofd. Ik zat de afgelopen dagen ook niet echt lekker in mijn vel en misschien was dit wel de oorzaak.”

“Na één drankje is het al tijd om te vertrekken richting het adres, dat we via sms doorgestuurd kregen. Het is om de hoek dus we gaan er lopend heen. Kira en Noortje zien er beiden fantastisch uit. Noortje sensueel en classy, Kira wat meer uitdagend en kinky. Als we bij de foyer van het appartementencomplex komen, staan hier al wat andere mensen. Tja, gaan ze ook naar ons feestje of niet? Ze zijn mooi gekleed, maar ja… dat doen meer mensen op zaterdagavond…”

“Als de host de deur open doet, komt het verlossende woord dat ze inderdaad richting hetzelfde feestje gaan. In mijn hoofd doe ik een vreugdedansje, één van de vrouwen is absoluut prachtig. Een licht getinte vrouw met lange benen, donker haar en stralende, donkere ogen. Ik heb altijd wel een lichte fetisj gehad voor vrouwen met een tintje.”

“In het appartement zijn al een tiental mensen die onder het genot van bubbels staan te kletsen. We leggen onze zelf meegebrachte drank in de koelkast en proberen aansluiting te vinden bij een groepje. Ik merk echt vanaf de eerste minuut dat ik er niet in zit. De sfeer, de gesprekken: ik kom er niet in. Toch vinden we aansluiting bij een clubje en raken daarmee aan de klets.”

“Niet veel later besluiten we om ons met z’n tweetjes terug te trekken in een slaapkamer. Op deze manier hopen we een draai aan de avond te geven die we zelf in de hand hebben. Maar ondanks dat ik echt wel geil ben, krijg ik niet het gewenste effect tussen mijn benen. Het frustreert mij, ik raak meer in meer in een neerwaartse spiraal en weet dat het ‘m deze avond niet gaat worden. Noortje is ontzettend begripvol en doet er alles aan om mij rustig te maken.”

“Na een tijdje gaan we toch richting de huiskamer om te kijken wat daar gebeurt. In een andere aangrenzende slaapkamer zien we Kira samen met het stel waar wij onze eerste ervaring mee hadden. Het ziet eruit alsof ze goed matchen en de vonken spatten er vanaf. Wij nemen plaats in een soort kringetje waar spin the bottle wordt gespeeld. Direct wijst de fles naar mij en ik zit dus binnen no time met een ontbloot bovenlijf. Alsof het zo moest zijn, is ook Noortje direct daarna aan de beurt en de rest van onze kleding tot aan ons ondergoed ligt in zeer korte tijd naast ons.”

“Als de volgende fles na een tijdje weer bij mij uitkomt wordt bepaald dat ik een vrouw naast mij oraal mag verwennen. Ze is iets ouder maar erg mooi, dus ik zie dit helemaal zitten. Als een soort theatervoorstelling lig ik daar tussen haar benen. Dit is toch wel erg geil en nu voel ik voor het eerst deze avond de juiste spanning. Desondanks blijf ik me wel licht irriteren aan het schreeuwerige haantjesgedrag van sommige stellen. Het haalt het stukje intimiteit weg waar ik op hoopte.”

“Als na een tijdje de spanningen goed zijn opgelopen tussen verschillende mensen, verplaatst – op een enkeling na – iedereen zich naar beneden. Tot mijn enorme teleurstelling zie ik het stel van de foyer de deur uitgaan. Shit zeg, zij stond echt bovenaan ons lijstje. We gaan verder en op het bed liggen we samen met een ander stel en een single meisje lekker te spelen. Nadat ik een tijdje met Noortje heb liggen friemelen, krijg ik ook eindelijk de gewenste reactie tussen mijn benen.”

“Het eerste contact met een ander is met Kelly, die we ook kennen van een datingapp voor open-minded stellen. We hadden haar en haar man vlak voor dit feestje gesproken. Kelly heeft goed gelukte, maar enorme nepborsten. Ze is wel ontzettend geil en ik stribbel niet tegen dat zij, met een condoom om, direct plaatsneemt bovenop mij. En dan gebeurt het. Binnen enkele seconden, maximaal een halve minuut, kom ik klaar. Wat is dit? Dit heb ik voor het laatst gehad toen ik puber was.”

“Het brengt mij direct terug in mijn eerdere spiraal. Onzekerheid bekruipt mij en het enige wat ik nu wil is wegwezen. Ik voel mij niet meer aangetrokken tot wat dan ook. We verlaten het feestje en tien minuten later zitten we in een Uber richting huis.”

“Thuis praten we uitgebreid over deze ‘korte’ ervaring en hoe dit nou kwam. Ik besefte hoe belangrijk het is dat je goed in je vel zit voordat je dit doet. Het meest positieve aan dit alles is dat we dit weer als koppel met verve hebben doorstaan. Het blijkt weer dat wij samen het sterkst zijn.”

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad

Millenial liefde #5: Het eerste triootje

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy