Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

door Vincent

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

“Beeld je eens in: je ontmoet, na lange tijd single te zijn geweest, de partner van je dromen. Alles klopt aan je huidige relatie en binnen korte tijd ben je er zeker van dat dit de ware is. Een unieke situatie, waar veel andere mannen of vrouwen een moord voor zouden doen. Waarom zou je dit op het spel zetten om seksuele fantasieën te vervullen? Toch deed ik het.”

“Al vroeg in onze relatie was ik open en eerlijk over mijn twijfels over monogamie. Begrijp mij niet verkeerd, mijn liefde voor Noortje is exclusief, maar ik bleef fantasieën houden over sex met anderen. Trio’s met een vrouw, een man of misschien wel een stel. Alles samen met mijn Noortje. Ik biechtte het op, omdat ik mij op mijn gemak voel bij Noortje. Ze reageerde er niet echt op. Maar ach, dit betekende in ieder geval ook dat het haar niet afschrik.”

“Steeds vaker praten we inmiddels openlijk over onze seksuele fantasieën. Soms rationeel, maar het geeft ons beiden ook een kick en de sex op die momenten is zeer intens. Hoe meer we het over trio’s hebben, hoe meer ik merk dat Noortje hier opgewonden van raakt. Ik ruik mijn kans en start het gesprek om dit daadwerkelijk te laten plaatsvinden. Noortje heeft veel vragen. Vragen waar ik antwoorden op weet en vragen waar ik zelf niet over heb nagedacht. Hoe begin je met het fysieke contact? Gaan we all the way of tot het eerste honk? Wat als ik haar niet leuk vindt? Het maakt mij enthousiast, maar ook onzeker. Vragen als: Is dit wel een handige zet? Kan ik dit binnen een relatie of loop ik mijn pik achterna? Is dit het begin van iets moois of maak ik alles kapot?

“Na een aantal weken en verschillende keren overleggen over wat we precies wel en niet willen, besluiten we dat we het gaan proberen! Maar met wie? Iemand die we allebei kennen, zogezegd een vriendin, of een vreemde? Geen makkelijke keuze, aangezien beide opties risico’s met zich meebrengen. De ideale kandidaat vinden we in Lisa, een scharrel die ik had. Met haar had ik na tien minuten flirten een opwindend avontuur in het toilet van een discotheek. Met alleen haar naam en nummer spraken we daarna nog vaker af. Voor de , niet om te praten. Dit maakte het heerlijk ongecompliceerd waardoor we ongeremd waren in onze sex. Ik wist dat ze hierop zou kicken en ze zei direct ja.”

“In de week voor onze afspraak was de sex als nooit tevoren. Elke dag doken we gepassioneerd tussen de lakens en onze relatie leek per keer nog verder te verbeteren. Alles wees erop dat het een grandioos succes ging worden. Natuurlijk waren er nog steeds wel kleine twijfels maar we hadden alles besproken en overdacht, dus wat kon er gebeuren?”

“We spraken af in Amsterdam in een kroegje, zodat de avond relaxt kon beginnen. Van een cadeaubon hadden we een mooie hotelkamer geboekt. De voorbereidingen hadden we al geregeld. De wijn stond al koud en glijmiddel en condooms lagen klaar. In de kroeg appte ik Lisa dat we er waren en toen begon het wachten. Ze reageerde niet, shit! Wat is dit: laat ze ons zitten? Ik bel haar, en nog een keer, tot ik zo’n vijftien keer heb geprobeerd haar te bereiken. Na ons vijfde biertje besluiten we terug naar het hotel te gaan.”

“In hotel zijn we beiden stil. We ploffen op bed met onze kleren aan en vallen zonder ook bijna een woord te zeggen in slaap. We hadden ons niet voorbereid op deze tegenslag en zo bleek ineens op een pijnlijke manier dat we er niet klaar voor waren. We hadden geen contact met elkaar en zochten elkaar niet op om deze teleurstelling te verwerken. Pas de volgende dag vonden we elkaar weer. Het idee van een trio ging de ijskast in. Niet wetende dat we in de toekomst opnieuw op zoek zouden gaan naar onze verlangens…”

Meer van Vincent:

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Meer over swingen 2.0:

Swingersleven #1: Het beste wat me ooit overkomen is

Een seksrelatie: hoe werkt dat?

Moderne liefde: een weekje verliefd

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy