Millenial liefde #8: Weekend weg met een stout randje I

door Vincent

Vincent en zijn vriendin Noortje doen aan swingen, maar dan à la de millenial. Geen ouderwetse sleutelparty, maar swipen voor een trio, scharrelen met een vast stel en naar erotische feestjes gaan. Elke twee weken doet hij voor LotteLust een boekje open over zijn polygame avonturen.

“Zoals ik in mijn vorige stukje al schreef klikken we op elk niveau met Matt en Sara. We zijn alle vier ambitieuze individuen die nog beter presteren als één stel. Daarnaast houden we ontzettend van goede, diepgaande gesprekken over alle do’s en dont’s in het leven en welke uitdagingen er zoal op je af komen.”

“Als we onze eerste ervaring achter de rug hebben spreken, we in korte tijd veel vaker af. Soms met sex en soms zonder. We spreken ook afzonderlijk af, maar dat is puur “vanilla”. Toch merk ik tijdens deze afspraakjes dat er soms veel spanning in de lucht hangt. Het zorgt voor wekenlange geilheid.”

“Als we op zondag na een seksuele rit met zijn vieren liggen te kletsen over wat we nog aan fantasieën hebben, komen we uit op een weekend weg. Een weekend weg met een stout randje, maar ook met een hechte band. Binnen enkele ogenblikken spreken we af om dit te gaan doen. Sara zoekt op een website een ‘glamping’ plek. Een tent, vooraf opgezet, inclusief bedden, open haard, bad en buitenkeuken. Dit is dus echt mijn manier om te kamperen. We boeken het voor over drie weken.”

“Als het weekend aanbreekt, vertrekken we in de volgestampte auto van Matt. We moeten een uur of 2,5 rijden voordat we bij een boerderij aankomen in de middle of nowhere. Als we vragen naar onze campingplek krijgen we een 4×4 Toyota mee om daar te komen. We volgen het pad en na 15 minuten nog verder het ruige, stille landschap in te rijden arriveren we op onze locatie. De plek is werkelijk betoverend!”

“Snel pakken we onze spullen uit en gooien we de barbecue aan. Tijdens het eten genieten we van de heerlijke rust, de buitenlucht en het feit dat we even nergens aan hoeven te denken. De mobieltjes staan uit en terwijl de zon langzaam achter de heuvels zakt is het tijd om de open haard aan te steken.”

“Met een aangename temperatuur en het knisperende vuur op de achtergrond drinken we rustig een wijntje. Aan het begin van deze avonturen heb je iets nodig om de stemming te doen omslaan. Nu is dat niet meer nodig. Iedereen is op elkaar ingespeeld en we vertrouwen elkaar blind. Het is dan ook niet vreemd als Sara en Noortje ineens elkaar beginnen te zoenen. Het heeft echter nog steeds hetzelfde effect. Ik raak direct volledig opgewonden.”

“Ik zie dat Matt er ook nog net zo van geniet. We kijken heel even als beide vrouwen zich terug draaien richting ons. Noortje begint Matt te zoenen en Sara op haar beurt met mij. We kijken al weken uit naar dit weekend en je merkt goed dat iedereen er echt lekker in zit. We verplaatsen ons richting het bed. Eén van de twee bedden wel te verstaan. Als we daarop plaatsnemen gaan we verder waar we waren. Alsof het kopieergedrag is worden Matt en ik eerst gepijpt. Daarna volgt het orale plezier voor beide vrouwen.”

“Als Matt en Noortje al even zijn begonnen om echt ‘de liefde te bedrijven’, schakelen ook wij over. Ik zak langzaam in Sara. Ik kijk haar aan en kus haar. Trek stiekem iets aan haar haren en fluister in haar oor hoe lekker ze is. Ik sabbel aan haar oorlel en ze zet haar nagels in mijn rug. Het tempo is precies goed. Net te snel niet te langzaam maar elke stoot is precies raak. Ik merk aan haar hele lichaam dat een orgasme niet ver weg is. Ze sluit haar ogen, bijt op haar lippen en kreunt daarna sensueel als ze komt.”

“Doordat ik een aantal glazen wijn op heb kan ik het goed volhouden. Als ze iets bij is gekomen draaien we van elkaar af om even te wisselen. Matt en Noortje denken dat we beiden zijn gekomen en beginnen tegen ons te praten. Ik merk het niet direct, maar hier is iets goed mis. Matt vertelt ons dat blijkt dat het condoom tijdens de sex is afgeschoven en dat hij is klaargekomen.”

“Noortje is niet aan de pil omdat de hormonen onze relatie letterlijk kapot zou maken. We gebruiken condooms en hadden gehoopt dat dit echt nooit zou gebeuren. Noem het naïef, noem het dom, maar wij gingen er vanuit dat een condoom veilig genoeg zou zijn.”

“De spanning is om te snijden. Beide vrouwen zijn behoorlijk ontzet van alles en omdat Sara nog bij mij ligt troost ik haar. We liggen zo een tijdje als Noortje ontzettend begint te huilen. Deels door de dingen die worden gezegd, maar ook omdat ik niet haar troost. Het geheel loopt uit in een ontzettend heftige discussie tussen haar en mij. We zoeken buiten de privacy op en praten in het Nederlands alles uit. We maken het gelukkig snel weer goed.”

“Terug in de tent spreken we samen met Matt en Sara af dat we (vanzelfsprekend) morgen een morning-after pil zullen halen. Het stelt ze, zo lijkt het, voor nu in ieder geval gerust…”

To be continued…

 

Lees meer van Vincent:

Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

Millenial liefde #2: Een spannend vooruitzicht

Millenial liefde #3: De eerste keer naar een erotisch feestje

Millenial liefde #4: Nog nooit zo’n rush gehad

Millenial liefde #5: Het eerste triootje

Millenial liefde #6: Een kort, maar krachtig feest

Millenial liefde #7: Een spel voor vier

Beeld: Tumblr 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy