De Rebound deel III: Afternoon Delight

door Julia

In deel II vertelde Julia over de ontmoeting met haar rebound en deze was behoorlijk intens. Een diep verlangen had zich tijdens de ontmoeting geuit, alsof er in beiden iets was aangewakkerd. Iets waar Julia heel graag meer van wilde weten.

“Vrijdag na werk hadden we afgesproken. Buiten op een bankje, aan het water. Het was warm die dag. Ik ging zitten in mijn zwarte jurk en wachtte op hem. Een paar minuten later hoorde ik hem op de motor aan komen rijden. Hij stopte, deed zijn helm af ging naast me zitten en gaf me een kus. ‘Hi, hoe is het?’ ‘Goed’ zei ik, met een glimlach op mijn gezicht. Ik was blij hem weer te zien. We begonnen meteen te zoenen en ik voelde hoe hij met zijn handen over mijn lijf ging. Hij gleed onder mijn jurk, streelde mijn been en mijn bil. Ik werd er opgewonden van. Hij haalde zijn hand onder mijn jurk vandaan en voelde mijn borsten, zijn hand gleed mijn beha in en met zijn vingers raakte hij mijn tepels aan. Ik pakte zijn hand en zei; ‘Stop, iedereen kan ons zien!’ ‘Nou en’. Hij lachte naar me, zo stout. Hij genoot ervan, mij plagen. ‘Wat doe je morgen?’ Hij wilde bij me langskomen, ‘Zorg dat je alleen thuis bent.’ Hij gaf me een kus, stapte op zijn motor en reed weg.

 

Teasen

Op een zaterdag het huis voor mezelf, hoe ga ik dat doen? Ik woon met drie huisgenoten, de kans dat iemand thuiskomt is heel groot. Ik vroeg in de groepsapp of er die dag iemand thuis zou zijn, omdat ik mijn ‘date’ wilde uitnodigen. Ik had geluk – wij hadden geluk – want ze moesten alle drie werken die dag.

Ineens voelde ik zijn adem in mijn nek, hij was achter me komen staan en gleed met zijn handen over mijn benen

Die zaterdag was de eerste echte keer. We hadden weliswaar al sex gehad, maar deze keer hadden we uitgebreid de tijd genomen om elkaar te verwennen. En dat was na een aantal maanden droog staan een verademing voor me. Om half 12 stond hij voor mijn deur, ik gaf hem een kus en liet hem binnen. ‘Wil je wat drinken?’ ‘Ja doe maar iets fris’. Ik liep de keuken in, pakte een fles Spa uit de koelkast en schonk het in een glas. Ineens voelde ik zijn adem in mijn nek, hij was achter me komen staan en gleed met zijn handen over mijn benen. Hij schoof mijn jurkje steeds verder omhoog tot ik in mijn kanten slipje stond. Hij gaf een tik op mijn billen en drukte zichzelf tegen me aan. ‘Niet hier’ zei ik en ik liep met het glas in mijn hand weg, hij volgde me de slaapkamer in. Ik zette het glas neer en we begonnen heftig te zoenen, hij gooide me op bed en begon zich uit te kleden. Hij trok me naar zich toe en zoende me. Ik deed mijn jurk uit, mijn slipje was nat hij maakte me zo geil. ‘Ga op je zij liggen met een been half opgetrokken’. Ik deed wat hij zei. Hij teasde me, ik voelde hoe hij zich tegen me aanwreef, me steeds natter maakte tot het moment dat hij in me ging. Eerst langzaam en toen steeds harder, zó lekker. ‘Van wie is je kutje?’ ‘Van jou’.

 

Bestaat er zoiets als een teveel aan genot?

 

Blij verrast

Hij wist precies het juiste tempo te vinden, en hij wist ook precies hoe hij me zo opgewonden mogelijk kon houden door op het juiste moment te stoppen. Hij liet me constant verlangen naar meer. Vooral het standje waar ik op mijn buik lag was puur genot, hoe langer hij het deed, hoe dieper ik hem in me voelde. Ik dacht dat het niet beter kon, totdat we wisselden van positie, hij liggend op zijn rug en ik zittend op hem. Ik had dit standje al eerder gedaan, maar nooit op deze manier. Ik begon en na een paar minuten nam hij het over, fuckkkkkk! Dit was zo ontzettend intens, alsof ik het niet aankon. Met mijn handen greep ik zijn schouders vast om die innerlijke kracht die naar boven kwam tegen te houden. Ik kwam zo hard klaar dat ik squirte. Dit was me nooit eerder overkomen. Toen ik het natte voelde dacht ik dat het van hem kwam, maar het kwam toch echt van mij. Die middag hebben we vijf standjes geprobeerd. Ik wist niet wat ik meemaakte. Bestaat er zoiets als een teveel aan genot? Ik was daarna nergens mee toe in staat.

Het gekke was dat het verlangen naar elkaar binnen no time weer was aangewakkerd. De dag daarna spraken we alweer over de volgende keer en wat allemaal nog van plan waren met elkaar.”

 

‘Ik wil alles van je verwennen, je mond, je kutje, je strakke kontje. Alles. Mijn tong overal langs. Ik maak je helemaal gek.’

 

To be continued…

 

Wil je alle Rebound blogs lezen, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy