Sexy verhaal: Hotelkamer, deel 4

door Matthijs

Lees deel 3 hier

Opnieuw stond ik onder die heerlijke regendouche. Warm water stroomde rijkelijk over me heen. Zo lekker. Ik hou van douchen. Lang en heet. Ik sopte het zweet en de seks weer van me af en nam extra de tijd voor mijn pik. Er ging nog wel wat gebeuren vandaag en dus moest hij even een goede poetsbeurt krijgen. Ik lachte inwendig. Wat een dag tot nu toe. Ongelooflijk!

Ik keek op en mijn blik ging naar de spiegel in de badkamer. De deur had ik, net als jij, opengelaten en dus kon ik nu in omgekeerde richting naar je kijken. Je was namelijk in dezelfde stoel gaan zitten als ik.

Je had je wikkeljurkje even omgeslagen en met de informatiemap van het hotel op schoot was je in de weer met je telefoon. Uiteindelijk belde je. Ik kon niet verstaan wat je zei, maar de wijsvinger van je vrije hand bewoog steeds over de map dus je was ongetwijfeld bezig met het bestellen van verschillende dingen voor de lunch.

Heerlijk. Ik had eigenlijk best wel trek gekregen, want de tijd was ook gewoon doorgegaan. Dus na onze sessies was het ook wel gewoon tijd voor een hapje. Ik was benieuwd wat je allemaal had uitgekozen.

Je hing op en keek naar de klok. Daarna belde je opnieuw. Vast wat vergeten. Je lachte aan de telefoon, knikte een paar keer tijdens het gesprek en hing weer op. Zucht. Je bent echt een lekker ding. Gek op je.

Even bleef ik nog staan genieten van de douche en het uitzicht op jou. Ontspannen in de stoel, je jurkje losjes om je naakte lijf en je half-natte haar in een snelle, rommelige knot. Ja, lekker inderdaad.

Ik droogde me af en trok mijn boxer aan. Ook mijn overhemd ging aan, maar met slechts een paar knoopjes. Lunchen deden we dan wel een beetje gekleed. Dat voelde gewoon beter op een bepaalde manier. Daarna kon alles wel weer uit.

Ik ging naast je op de andere fauteuil zitten en vroeg wat je besteld had. “Oh, van alles. Wat kleine hapjes. Beetje gezond ook wel, maar wel lekker. Je ziet het zo wel. Het was niet zo druk dus het zou niet lang duren zeiden ze.”

Dat klopte. We kletsen nog wat, maar niet veel later werd er op de deur van de kamer geklopt. “Roomservice!”

Ik liep naar de deur en opende hem. Een vriendelijk lachende jongeman reed een karretje onze kamer binnen. Hij parkeerde hem bij de fauteuils. “Eet smakelijk.” Wenste hij ons en vertrok.

Het zag er allemaal heerlijk uit. Een proeverij van amuses en voorgerechtjes leek het wel. Prachtig opgemaakt en heerlijk vers. Broodjes met verschillende soorten vis en salades. Kleine bakjes met yoghurt en fruit. Verschillende crackertjes met een variatie aan beleg. Alles was al klaargemaakt en prachtig gedecoreerd met verse kruiden, kiemgroente en eetbare bloemen.

Ik ging zitten en complimenteerde je met je keuze voor de lunch. “Heerlijk! Het ziet er geweldig uit. Ik heb ook best trek gekregen eigenlijk.” Je lachte, “Ik ook.”

We aten en kletsten. Ontspannen en vrij. Even weg van de wereld. Het was heerlijk om zo samen te zijn. Om alles los te laten en alleen maar te genieten van het moment, het eten en van elkaar.

Ik genoot van iedere seconde met jou. Terwijl je at en praatte, besefte ik weer eens hoeveel geluk ik met je had. Je ontspannen houding, op dit moment, maar ook gewoon in het leven. Hoe je hier nu zat, vlakbij me. Je jurkje los om je heen. Sexy en mooi. Je oogopslag, hoe je je lippen afveegde als er een kruimeltje op bleef zitten. Mijn god, je wond me al op door gewoon te zijn wie je bent.

Er werd weer op de deur geklopt en ik ontwaakte uit mijn halve dagdroom. “Heb je nog meer besteld?” vroeg ik verbaasd. We hadden heerlijk gegeten en er was links en rechts nog wat over. Eigenlijk had ik wel genoeg.

“Nee, joh.” Zei je lachend en je liep naar de deur. Ik begreep er niks van, maar blijkbaar had jij dat niet. Je opende de deur. “Hi! Je bent er. Kom erin.”

Als versteend keek ik naar wat er gebeurde. Je sloot de deur en draaide je terug naar mij. In je ogen las ik spanning, plezier en een vleugje onzekerheid.

De persoon die je had binnengelaten kende ik namelijk maar al te goed. Gezamenlijk liepen jullie de kamer in en bleven voor me staan. Ik slikte en fatsoeneerde onhandig mijn overhemd wat.

Naast jou stond, in een strakke jeans en sexy naveltruitje… Myrthe.

“Eh, hi.” Stamelde ik en ik keek je vragend aan. Je lachte naar me, maar voordat je wat kon zeggen nam Myrthe het woord.

“Verrassing!” Zei ze lachend. “Vind je het erg dat ik er ben?”

Er schoten wel duizend dingen tegelijk door mijn hoofd en ik kon nog even geen vat krijgen op mijn gedachten. Gelukkig verbrak je de wat pijnlijke stilte. “Nee schatje, hij vindt het niet erg. Maar hij moet even wennen aan het idee.”

“Matt, Myrthe en ik zijn eigenlijk veel closer dan je denkt. We delen vrijwel alles met elkaar. En dus ook onze bedgeheimen.” Mijn ogen werden groot. “Het was haar idee om een keer wat met z’n drieën te doen en na die fantasie die we samen beleefden, kon ik die gedachte niet meer loslaten.”

Ik hervond mezelf iets en ontspande wat. Ging dit echt gebeuren? Nu? Hier? Met jou en Myrthe?

“Vandaag leek me de perfecte dag om die fantasie werkelijkheid te laten worden. Volgens mij is het echt iets wat we alle drie heel graag een keer willen meemaken.”

Ik slikte en lachte en stamelde “Ja…” wat blijkbaar bevestiging genoeg was voor je. Je streek een lok van Myrthes donkere haar uit haar gezicht en een sensuele, zachte tongzoen volgde voorzichtig.

Fuck. Dit was het. Hier voor mijn ogen. Het klopte gewoon. Jullie zoenden zo lekker, zo sexy, zo sensueel. Het was natuurlijk. Het leek alsof het niet de eerste keer was dat jullie dit deden. En misschien was dat het ook niet. So what. Mijn pik knalde ongeveer mijn boxer uit. Een dierlijke rush golfde door mijn hoofd en mijn lijf. Ik wilde dit. Hoe vaak ik hier niet over gefantaseerd had! Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. Ik was hier zo klaar voor.

Al zoenend liepen jullie naar het bed. Je handen gleden soepel onder Myrthes truitje en je trok het over haar hoofd uit. Wat een uitzicht! Myrthe had net zo’n mooi lijf als jij. Slank, met heerlijke borsten. Nu nog gevangen in een strakke bh. Stout keek ze me even aan. Alsof ze zeker wilde weten dat ik keek. Ze lachte even met het puntje van haar tong tussen haar tanden, maar daarna pakte ze je gezicht weer en zoenden jullie verder.

Bewust bleef ik bij de stoelen zitten. Dit moment wilde ik niet verstoren. Het was zo fucking geil om jullie zo te zien. Niet normaal.

Myrthe maakte je jurkje los en sloeg hem open. Haar handen gleden meteen naar je borsten en ze streelde ze zacht en soepel. Speels gleden haar vingers over je tepels en af en toe kneep ze er zacht in. Je kreunde en zuchtte. Het was blijkbaar net zo lekker als het eruit zag.

Met een spoor van zachte kussen bracht ze haar lippen naar je tepels en likte en kuste ze. Ondertussen kneedden haar handen je borsten stevig. Ze wist wat ze deed hier. Ze maakte je gek.

Je hield het niet meer en duwde haar hoofd naar achter. Behendig klikte je haar bh los en bevrijdde haar borsten. Direct volgde een intense tongzoen. Jullie borsten drukten tegen elkaar. De vrouwelijke geilheid hing bijna tastbaar in de lucht.

De kus werd onderbroken en je liet je jurkje van je schouders glijden. Tegelijk stroopte Myrthe haar string naar beneden. En toen was het zover. Voor mij stonden de twee mooiste vrouwen die ik kende. Volledig naakt. Deze droom was werkelijkheid geworden. Het was ongelooflijk.

Ik stapte op je af en keek je strak aan. Het was een korte, laatste check of we dit alle twee ok vonden. De bevestiging in elkaars blik was overduidelijk. Jij deed dit niet alleen voor mij of voor haar en andersom net zo. We wilden dit allemaal even graag en we gingen hier enorm van genieten.

Mijn handen gleden door je haar en ik trok je naar me toe. We kusten vurig en intens.

Ondertussen voelde ik hoe Myrthe mijn boxer uittrok onder mijn overhemd vandaan. Mijn pik sprong dik en hard tevoorschijn. Terwijl ik je bleef zoenen, voelde ik haar tong over m’n schacht glijden. Het was zo lekker, zo bizar en onwerkelijk en zo geil.

Er was geen ruimte voor teasen en spelen. We waren zo enorm opgewonden dat er geen tijd was om het op te bouwen. Dit trio moest tot in de volle diepte beleefd worden.

Met 1 hand in Myrthes haar en 1 op jouw billen zoenden we verder. Myrthe had mijn pik inmiddels diep in haar mond genomen en pijpte me over de hele lengte. Ik was blij dat ik al 2 keer was klaargekomen anders had ik dit nooit volgehouden.

Ze stopte en ging staan en we liepen naar het bed. Jullie gingen naast elkaar op de rand zitten en al snel hadden jullie lippen elkaar weer gevonden. Al zoenend speelden jullie met elkaars borsten. Ik knielde op de grond en spreidde jullie benen. Je sloeg jouw been over het hare. Ik liet mijn handen over jullie benen naar boven glijden. Mijn ene hand bij haar en de andere bij jou.

Je was nat. Echt nat. En Myrthe net zo. Eventjes speelde ik met jullie lippen. Mijn rechter- en linkerhand exact hetzelfde en daarna gleden er twee vingers naar binnen. Een dankbaar gekreun was het gevolg.

Daar zat je. Zoenend met je vriendin. Haar handen spelend met je tepels. Mijn vingers diep in je, terwijl je wist dat alles wat je in je voelde ook bij haar gebeurde. Het was perfect. Het was precies zoals je dit had gefantaseerd.

Ik vingerde jullie tegelijk. Mijn vingers gleden soepel in en uit. Mijn handpalmen omhoog, mijn vingertoppen gebogen. Glijdend over jouw en haar G-spot.

Myrthe brak jullie kus af. “Fuck ja.” Kreunde ze en keek je dankbaar aan. “Je hebt niks te veel gezegd. Hij kan dit echt goed.” Trots keek ik naar je en je lachte me toe. “Oh! Je moet haar likken!” zei je ineens vol enthousiasme. “Nu ga je wat meemaken.” Beloofde je Myrthe en je keek me hoopvol aan. “Maak haar gek, schatje.”

Ik grijnsde breed naar je en duwde Myrthe achterover op bed. Terwijl je geknield naast haar zat en nonchalant met haar tepels speelde, keek je toe hoe ik mijn hoofd tussen Myrthes benen begroef.

Met mijn vingers nog altijd in haar kutje likte ik langs haar lippen. Links en rechts. Steeds ontweek ik haar clit, terwijl van binnen mijn vingers over haar voorwand gleden. Ze smaakte heerlijk en kutvocht en speeksel vermengden zich rijkelijk.

Gefascineerd keek je toe hoe ik haar plaagde en je voelde gewoon zelf wat er gebeurde. Je kende de sensaties wel, maar je had me het nog nooit zo zien doen. Laat staan bij een ander. Het maakte je bloedgeil.

En eindelijk, eindelijk gleed mijn tong over haar clit. Ze kromde haar rug en duwde haar kut stevig in mijn gezicht. Het spelen was klaar. Nu was het tijd voor stevig en krachtig. Ik keek op en zag hoe je naar ons keek. Eén hand op Myrthes borst en de ander tussen je benen. Tweede keer vandaag! Ik glimlachte inwendig. Deze dag was gewoon te bizar.

Myrthes handen klauwden echter in mijn haar en ze duwde zichzelf nog steviger in mijn gezicht. “Lik me!” siste ze “Niet stoppen, totdat ik het zeg.” De bazigheid in haar toon maakte me nog geiler dan ik al was en ik liet me volledig gaan.

Mijn vingers gleden onafgebroken in haar. Krachtig en in een vast tempo. Ondertussen likte, kuste en zoog ik overal waar ik maar bij kon. Dan gleed mijn tong weer over haar lippen, dan zoog ik zacht aan haar clit en, aangemoedigd door eerder deze dag, gleed mijn tong uiteindelijk ook over haar anus.

Myrthe kreunde en zuchtte steeds harder en toen mijn tong tussen haar billen gleed, kermde ze zacht “ja, daar.”

Even ging ik verder, waarna ik tegelijk mijn mond naar haar clit verplaatste en een vinger van achter naar binnen liet glijden. Haar ogen werden groot en waarna ze ze sloot en een donderend orgasme beleefde. Ze schokte en krampte en klauwde in de lakens en mijn haar. Ik vond het heerlijk en genoot van het feit dat ze zich zo kon laten gaan.

Langzaam verslapte haar grip in mijn haar en ontspande ze weer. Ik keek haar aan en zag 2 fonkelende ogen. Het was geen gelukzalige blik van iemand die tevreden was met wat gegeven was. Het was de stoute blik van iemand die iets geproefd had en daar nog meer van wilde.

Je keek me aan met een soort trotse blik. Het was bijzonder om te zien hoeveel plezier het je gaf om me te delen met je beste vriendin. En nog meer bijzonder om te zien hoe het je opwond.

“Jouw beurt.” Zei Myrthe ineens en ze draaide zich naar je toe. “Kom eens lekker zitten.” Zei ze zacht en je veranderde je knielende positie in een half achterover hangen. Je benen wat opgetrokken en wijd open. Steunend op je ellebogen keek je hoe Myrthe tussen je benen kroop en je haar versie gaf van wat ik net bij haar gedaan had.

Je kreunde het uit. Ze wist precies wat ze moest doen om je gek te krijgen. Dan weer teder en sensueel, dan weer snel en stevig. Ze vingerde, likte en zoog in perfecte harmonie.

De aanblik was niet te doen. Myrthe zat op haar knieën en ellebogen tussen je benen. Haar kont uitdagend in de lucht. Ik deed mijn overhemd uit en knielde achter haar. Ik pakte haar heupen. Langzaam bracht ik mijn pik tussen haar lippen en duwde hem steeds dieper. Even hield ze op met likken en slikte een gemompelde “mijn god!” in. Maar ze herpakte zich en ging vervolgens door alsof er niks gebeurd was.

Mijn ogen gleden van mijn pik in Myrthe, over haar billen, langs haar rug naar jouw kut waar ze vol passie zichzelf in verloor. Mijn blik ging verder over je strakke buik, langs je heerlijke borsten om zich te verankeren in jouw blik.

We keken elkaar geil en intens aan terwijl ik steeds harder stootte en jij steeds steviger verwend werd. En toen, als in een soort magisch moment, kwamen we alle twee klaar.

Ik pompte mezelf diep in Myrthe leeg, terwijl jij kreunde en kronkelde onder haar dwingende tong en vingers. Al die tijd keken we elkaar onafgebroken aan en hoewel we seksten met een derde persoon erbij, werd onze band op dat moment nog hechter. Nog intenser. Nog mooier.

En zij was er medeverantwoordelijk voor.

Alsof het een ongeschreven regel was, moest Myrthe bedankt worden. En blijkbaar hadden we precies hetzelfde idee. Het was tijd voor het trio wat we samen hadden beleefd, maar nu echt met z’n drieën en Myrthe en jij zouden van rol wisselen.

Ik ging op mijn rug liggen en gelukkig zorgde de hele situatie ervoor dat ik keihard bleef. Je zoende Myrthe inmiddels weer intens en fluisterde vervolgens in haar oor: “Ga eens op hem zitten, maar met je gezicht naar mij.”

Ze deed het en liet zich in reverse cow girl over mijn pik zakken. Fuck, het voelde gewoon nog steeds te goed. Je kroop wat dichterbij haar, kuste haar zacht en duwde haar wat achterover. Myrthe plantte haar handen achter zich op mijn borst en liet haar hoofd in haar nek vallen. Mijn handen grepen haar borsten vast en masseerden en kneedden ze liefdevol.

Je liet ondertussen je lippen over haar buik dwalen. Steeds lager. Een spoor van kussen met af en toe een streep van je tong, totdat je bij haar clit was. En terwijl mijn pik steeds opnieuw bij haar naar binnendrong, gleed vlak daarboven jouw tong over haar clit. Je proefde voor het eerst een andere vrouw en het was lekker. Vertrouwd en toch niet. Maar bovenal was het geil. Niet normaal opwindend. Het stoute, het nieuwe. Alles maakte dit tot een hemelse sensatie.

En zoals zo vaak als we seksten, verloren we ons in de roes van het moment. Alle drie konden we aan niks meer denken. Niets anders beleven dan elkaar, in dit moment. Ik verdwaalde in het woud van Myrthes haar dat in mijn gezicht danste, terwijl mijn pik steeds opnieuw in haar kut stootte en haar perfecte borsten in mijn handen lagen.

Jij verloor jezelf in de rauwe geilheid van het likken van je vriendin terwijl ze letterlijk onder je neus stevig werd geneukt.

En Myrthe… Myrthe kreeg al haar verwachtingen bevestigd. Al de beelden die ze had gevormd bij de verhalen die je verteld had, werden werkelijkheid. De intensiteit van ons seksspel, de totale overgave die zo natuurlijk aanvoelde, de perfecte afwisseling van dominantie en onderdanigheid, van hard en zacht.

Ik voelde haar kut samentrekken en jij proefde een nieuwe golf vocht. We verhoogden ons tempo en ik stootte harder en dieper. Je drukte je lippen steviger op haar clit en oefende meer druk uit met je tong. Mijn linkerhand greep haar borst stevig vast en kneep in haar tepel, terwijl mijn rechter haar haren greep en haar hoofd ruw verder in haar nek trok. “Kom.” Siste ik “Kom klaar, Myrth. We willen alles van je!”

Het was too much. Jammerend, kermend en uiteindelijk vloekend kwam ze klaar. Golf na golf spoelde door haar lijf en ze trilde en schokte eindeloos door.

Toen eindelijk de spanning uit haar lijf trok, gleed mijn pik uit haar en rolde ze van mijn buik af. Myrthe kroop omhoog en legde haar hoofd op mijn borst. Je deed hetzelfde en ik sloeg mijn armen om jullie heen. Alle drie moesten we lachen vanwege dit klassieke einde. Hoe cliché ook, ik voelde me de koning te rijk.

Myrthe draaide zich wat op haar buik. “Dank jullie wel. Echt. Dat ik dit mee mocht maken met jullie is echt heel, heel bijzonder.”

“Wat lief dat je dat zegt, maar ik wilde net jullie bedanken.” Zei ik tegen jou en Myrthe. “Het is echt een fantasie die uitkomt om het een keer met jullie samen te doen.”

Je glimlachte om beurten naar Myrthe en mij. “En ik ben jullie juist dankbaar. Dat ik de vrijheid en vertrouwen voel om mezelf te zijn en mijn seksualiteit te verkennen. Om daar zelfs af en toe de leiding in te nemen.”

Het was heerlijk. Even bleven we nog liggen. Drie naakte lijven, dicht tegen elkaar. Nagenietend van wat er zojuist gebeurd was. “Zo.” Zei Myrthe toen ze eindelijk overeind kwam. “Ik kan wel een douche gebruiken. Ik plak overal.” Ik keek je aan en we schoten in de lach. “Ja. Goed idee, wij gaan ook. Alweer…”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy