Waarom noemen vrouwen hun vriend ‘daddy’?

door Chiara

Heb jij een speciaal koosnaampje voor jouw lover? Vast wel! Mensen in een relatie verzinnen vaak een schattige bijnaam voor elkaar. Schatje, liefje, tijgertje, snoepje, mopje zijn veelgebruikte troetelnamen. Maar in de slaapkamer gaat het er soms iets gewaagder aan toe.

Yes, daddy!

Zo noemen sommige vrouwen hun lover daddy tijdens de sex. Het is misschien een tikkeltje controversieel, maar vrouwen die deze term gebruiken in de slaapkamer fantaseren heus niet over incest. Ook is er geen sprake van een rare fetisj of iets in die trant. Het seksuele koosnaampje ‘daddy’ wordt juist heel onbewust gebruikt. En om heel andere redenen dan er in eerste instantie bij je te binnen schieten.

Waarom ‘daddy’ zeggen tijdens de sex?

In eerste instantie is ‘daddy’ een veelgebruikte uitdrukking om aan te tonen wie de touwtjes in handen heeft tussen de lakens. De term geeft simpelweg aan dat de man de controle heeft over de vrouw. Ten tweede heeft de bijnaam ook iets te maken met het vaderschap. Tenminste…. indirect dan! De vader van het gezin is (in veel gevallen) de persoon die de broek aanheeft in huis. Hij is degene die zorgt voor een veilig en beschermd gevoel binnen de familie. Wanneer jij een veilig gevoel hebt bij je minnaar, is de kans groot dat je hem wel eens daddy noemt!

Het lijkt misschien een gewaagde vorm van dirty talk, maar kortom duidt dit koosnaampje aan wie de beschermer of baas is tijdens het liefdesspel!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Zes redenen waarom dirty talk zo leuk is

Waarom je op mannen valt die op je vader lijken

15 quotes die mannen graag horen in bed

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy