Sex buiten: zo houd je de lakens schoon!

door Sofie

Het liefst doen de meesten het in de slaapkamer, waar niemand je ziet, waar je de ruimte hebt en waar je maar kan uitkreunen wat je wil. Maar vooral waar je je op je gemak voelt. Maar hoe lekker en vertrouwd deze vrijpartijen ook zijn, soms mag het best wat spannender en wilder. Op welke plek zou jij graag sex buiten willen hebben? Wij geven tips!

Sex buiten de slaapkamer

De ene kostte het negen maanden celstraf. De ander verdiende er tonnen mee.  Sex buiten de deur. Zo kwam het een Amerikaan duur te staan toen hij met zijn partner ontdekt werd op het toilet van de openbare bibliotheek in Pewaukee (Wisconsin). Hij is veroordeeld tot negentig dagen gevangenisstraf. Een stewardess (vliegmaatschappij onbekend) pakte het wat slimmer aan. Zij verdiende bijna negen ton met haar versie van sex op het toilet, maar dan in de lucht. Ze werd uiteindelijk ontslagen toen bleek dat ze tegen een fikse vergoeding sex had met passagiers. Geen aanradertje, dus.

De werkplek

Op de kopieermachine, onder het bureau, op het bureau. Of in het kantoor van je baas… Tegenwoordig ga je met iets meer plezier naar je saaie kantoorbaan. Houd het wel een beetje discreet. Bovenstaande staat niet heel goed op je referentiebrief.

De trein

Voor de durfal onder ons is dit de ultieme plek om stiekem tot je hoogtepunt te komen. Houd rekening met een hoop toeschouwers. Misschien wel even het intercityritje overslaan in de spits van Utrecht Centraal naar Amsterdam-Amstel.

In het wild

In het park, op het strand of in het bos. Moeder natuur heeft ons een hoop input gegeven als het gaat om sex in de buitenlucht. Zorg wel dat het op een zwoele zomeravond gebeurt. Is ook wel zo prettig voor je mannelijke wederhelft.

Andermans bed

Nog steeds het comfort, maar toch in een andere dimensie. Een beetje vies, maar super geil. Bedenk wel, misschien is jouw veilige slaaphonk ook wel eens als sexuitje gebruikt door je beste vrienden…

De kroeg

Samen aan de bar, onder de bar een beetje voelen en beetje strelen. De rest van de mensen is toch de dronken om het op te merken. Of in het toilet. Maar of je daar ook tot je hoogtepunt kan komen, is altijd de vraag. Want juffrouw Sjaan trekt je maar al te graag aan je oren uit het toilet.

En nu weer terug naar bed!

 

Op welke gekke plek heb jij je meest spannende vrijpartij gehad? Stuur het naar redactie@lottelust.nl en wij vullen het lijstje aan.

Beeld: Pinterest 

 

Meer over sex buiten de slaapkamer:

– Sex in space: next level voor de mile high club?

– Sail amsterdam: 10 sexy watersport wist je datjes

– Video: sex in de natuur

 

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy