5 apps voor een spannender sexleven

door Lotte

Normaal gesproken zijn smartphones killing voor je sexleven, maar voor wat meer spanning en variatie kun je je mobieltje wel op van je nachtkastje grissen. 

Daarom deel ik met jou mijn favoriete apps om je sexlife een boost te geven.

OMGYes 

Ik schreef al eerder over deze fantastische website waar de geheimen over het vrouwelijk orgasme ontbloot worden. Als vrouw (of man) leer je beter solosexen dankzij uitgebreid onderzoek en ervaring van andere vrouwen. Je betaalt er wel een abonnement voor, maar zoals fan Emma Watson zegt: het is het waard!

OMGYes werkt op zowel desktop als tablet en mobiel.

apps voor spannende sexleven omg yes

Kindu 

Praten over sex is niet altijd makkelijk, vooral als je bijvoorbeeld eens iets heel anders wil proberen. Vermijd je deze ongemakkelijke gesprekken liever, dan is de app Kindu voor jou een uitkomst. De app geeft je allerlei leuke sexmoves om uit te proberen en net als bij Tinder kun je swipen wat je wel of niet leuk vindt. Jouw vriend krijgt dezelfde suggesties voorgeschoteld. Uiteindelijk houd je een lijstje over met alle moves die jullie uit willen proberen. Hartstikke handig om nieuwe sextips te leren en uit te proberen!

apps voor spannende sexleven kindu

Pillow

Netflix voor je sexleven, zo kun je de interactieve app Pillow omschrijven. Om de app kun je een sexy filmpje uitkiezen om samen te kiezen. Vervolgens geeft Pillow je suggesties wat jullie samen in bed kunnen uitspoken. Door steeds een keuze te maken voor een move vorm je de aflevering naar jullie smaak.

apps voor spannende sexleven pillow

69 places

Staan er nog een aantal sexplekken op jouw bucket list? Met 69 places kun je spannende plekken voor buitensex bekijken en gelijk afvinken. Maak het nog leuker en doe een wedstrijdje met je vrienden. Gotta catch them all!

apps voor spannende sexleven 69

Feeld (voorheen 3nder)

Zin in een trio, maar wil je geen bekende van vragen om het bed te delen met jou en je vriend? Op Feeld kun zoeken naar jullie plus one. Het werkt net als Tinder (what else?): je selecteer je voorkeuren voor leeftijd, geslacht en locatie. Vervolgens swipe je rechts voor suggesties die je bevallen en links als – naja je kent het wel!

Lees ook: 8 must know tips voor je eerste trio

apps voor spannende sexleven feeld

Beeld: Pinterest

 

Meer tips voor je sexleven die je vast leuk vindt:

– Eén gouden sextip voor de meest intense sex

– 5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

– Voorspel tips voor de zomer

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy