Speeltje van de maand: Sensual Wax Candles

door Redactie

Het is niemand ontgaan; 2023 is van start gegaan! Dit jaar vinden wij dat het tijd is voor leuke én lekkere goede voornemens. Sporten, afvallen en rijk worden zijn voor ons niet interessant genoeg. Lotte vindt dat we met z’n allen in 2023 nóg meer mogen genieten van seks. Wat dacht je ervan om dit jaar eens wat nieuwe, spannende dingen te proberen in de slaapkamer? Er zijn natuurlijk eindeloos veel toys en outfits die je kan aanschaffen, maar laten we eerlijk zijn: december was een dure maand. Vandaar dat wij een speeltje van de maand hebben uitgezocht dat scherp geprijsd is én jouw vrijpartij gegarandeerd een stuk heter maakt.

HOT WAX Sensual Wax Candles

De Sensual Wax Candles van EasyToys zijn speciaal ontwikkeld om op het lichaam te gebruiken. Gewone kaarsen of waxinelichtjes kunnen zo heet worden dat je brandblaren en irritaties veroorzaakt op de huid, dat willen we natuurlijk niet! In het doosje zitten drie kaarsen, elk in een andere chique kleur. Met deze leuke SM kaarsenset maak je de mooiste figuren op je partners lichaam, terwijl je partner kan genieten van het genot van druppels hete was.

Een musthave

Ik durf te zeggen dat De Sensual Wax Candles een echte musthave zijn voor iedereen die in 2023 de stoute schoenen aan wil trekken. Met deze kaarsen verleg je grenzen, probeer je een keer iets dat je samen nog nooit eerder gedaan hebt. Kaarsen zijn kinky én romantisch tegelijk en daarom ideaal om met een vaste of nieuwe partner uit te proberen. Wat ook mooi meegenomen is, is de prijs. Deze set van maar liefst drie kaarsen kost normaalgesproken €9,99 maar is momenteel te bestellen voor slechts €6,99.

Waxplay

Waxplay kan een spannende toevoeging zijn aan jouw bedrepertoire. Het idee is dat je het hete kaarsvet op het lichaam van je partner laat druppelen. Door de hete druppels gaat het lichaam en de huid op scherp staan. Ook andere aanrakingen zullen hierdoor extra intens voelen. De sensatie van hete was op de huid is ietwat pijnlijk maar daarmee ook heel opwindend en spannend. Begin rustig aan door de hete was op een stuk huid te laten druppelen dat niet al te gevoelig is. Start bijvoorbeeld op de handpalmen. Door de kaars verder van de huid af te houden, koelt de druppel al een beetje af voordat de huid geraakt wordt. Zo kan je spelen met de intensiteit van de hitte, wat voor een heerlijke afwisseling kan zorgen. Maak het extra spannend door je partner te blinddoeken of ga een stap verder door de ander ook vast te binden.

EasyToys Fetish Collection

De Sensual Wax Candles zijn onderdeel van de EasyToys Fetish Collection. Deze collectie bestaat uit allerlei producten die je kan aanschaffen om te gebruiken tijdens de seks. Denk aan handboeien, tepelklemmen, zweepjes en blinddoeken. Als je met de kaarsen de smaak te pakken krijgt, raden wij aan om eens verder te kijken en te ontdekken wat voor fetisj speeltjes jij en je partner(s) nog meer interessant zouden vinden. Weet je nog niet zeker of dit soort toys echt iets voor jou zijn, dan zijn de kaarsen een perfect onschuldig speeltje om mee te beginnen. Wil je shoppen bij EasyToys, gebruik dat code ‘LOTTELUST’ voor 15% korting op de gehele site. (Afgeprijsde artikelen uitgezonderd.)

Dit artikel is gesponsord door EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy