Zo geef jij je lover de beste striptease ooit!

door Felice

Stel je voor: je lover zit op de bank en heeft geen idee dat jij elk moment binnenkomt in een kimono met daaronder een sexy lingerie-setje. Jij komt de kamer binnen, zet een zwoel muziekje op en begint sensueel te dansen terwijl je langzaam je kleding uittrekt. Dat klinkt geweldig, toch?! Benieuwd hoe je deze sensuele dans kunt geven? Check hier de how-to-striptease guide voor een leuke avond!

Voorbereiding van je striptease

Op YouTube zijn er talloze filmpjes te vinden waar je inspiratie uit kan opdoen. Je kunt een dansje instuderen, als freestylen niet jouw sterkste kant is. Als het mogelijk is, oefen de striptease dan voor een spiegel zodat je je eigen bewegingen goed kunt zien. Studeer een dansje in waar jij je comfortabel en sexy bij voelt. Het hoeft heus niet ingewikkeld te zijn, want een paar simpele bewegingen kunnen je avond al heel spannend maken.

Striptease outfit

Kies een outfit uit waar jij je sexy in voelt en waar je comfortabel in kunt bewegen. Het is belangrijk dat je kleding aan trekt die je soepel uit kunt doen. Loop je graag op hakken? Trek deze dan zeker aan! Deze liften namelijk je billen en gecombineerd met lingerie ben jij een wandelende sexfantasie.

Maak de kamer klaar

Wanneer je een striptease gaat geven, wil je waarschijnlijk een sensuele sfeer creëren. Daarom kun je van te voren de lichten dimmen, kaarsjes branden en de kamer lekker ruikt met een aroma diffuser. Ook kun je alvast andere attributen klaarzetten om gebruik van te maken. Met deze voorbereiding zorg je ervoor dat de kamer – die je hebt uitgekozen – gereed is.

De striptease

Wanneer je lover al in de kamer is waar jij je striptease wilt presenteren, is het showtime! Maak je optreden nog spannender door duidelijk te maken dat jij de leiding hebt. Breng je lover naar de stoel en vertel dat er iets heel moois te wachten staat. Zeg bijvoorbeeld: "ik ga je de avond van je leven geven". Vergeet niet dat oogcontact wonderen doet! Zet je muziekje op en verras hem of haar met jouw sexy dans.

Check onze Spotify-playlist voor zwoele nummertjes:

Het strippen zelf

Voor het strippen zelf zijn verschillende trucjes. Verwijder bijvoorbeeld één kledingstuk tegelijkertijd. Neem de tijd per kledingstuk en je mag je lover ook plagen om de spanning op te bouwen. Maak het jezelf gemakkelijk door de juiste kleding aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een blouse! Maak de knoopjes langzaam los terwijl je je lover zwoel aankijkt. Verwijder al je kleding tot dat je in je lingerie-setje voor je lover staat. Als je hakken draagt mag je die ook aanhouden. Gooi af en toe een kledingstuk zijn richtig op

Lingerie strippen

Er is een trucje om je bh verleidelijk uit te doen. Maak eerst de haakjes van je bh los, maar houd de cups vast, zodat de bh nog niet naar beneden valt. Draai je dan om, zodat je geliefde je blote rug ziet en laat dan je bh vallen. Verberg je borsten achter je haren, handen of armen en tease je lover, totdat je je borsten echt laat zien. Je kunt ook je slipje charmant uit doen door je benen te strekken en het slipje langzaam naar beneden te laten glijden.

striptease

Confidence is de key

Het belangrijkste is dat jij je fijn voelt bij wat je aan het doen bent. Zelfverzekerdheid is de meest sexy look die je kunt dragen. Vergeet geen oogcontact te maken. Als dirty talk iets voor jou is, kun je zelfs dat ook nog inzetten om je lover opgewonden te maken. De spanning vergroten doe je door je lover tussendoor geregeld te plagen. Het is natuurlijk verleidelijk om je partner meteen te bespringen, wanneer je naakt bent. Toch maak je meer kans om je striptease succesvol te eindigen, door te wachten tot hij/zij zo hitsig is, dat jullie beiden geiler zijn dan normaal.

Have fun!

Meer sexy tips:

Zo geef je een erotische massage

Telefoonsex: zo word jij een echte pro

5 yoga oefeningen die je sexleven een boost geven

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy