Speeltje van de maand: Vegan Bondage-Set

door Saskia

Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook weer een nieuw speeltje van de maand! Met dit keer een walk on the wild side: de Vegan Bondage-Set.

Meestal vind je bij ons de lekkerste, leukste en meest interessante vibrators als speeltje van de maand, met een enkel uitstapje naar een koppel vibrator. Dit keer dachten we jullie eens te verrassen en wellicht uit je comfort zone te trekken, maar dan natuurlijk wel op een verantwoorde manier!

Waarom de Vegan Bondage-Set?

Veel vrouwen willen ook best een keer wat anders in bed, maar weten niet waar te beginnen. Dit is een perfecte set om samen met je sexpartner je kinky side mee te ontdekken. Het bevat alles wat je nodig hebt voor je eerste (en tweede en derde) bdsm ervaring, maar is niet intimiderend en super toegankelijk.

Verantwoord genieten

De Vegan Bondage-Set is, zoals de naam al aangeeft, helemaal van vegan leather gemaakt. Wat wil zeggen, dat er geen dierlijke producten te pas zijn gekomen tijdens het ontwikkelen van deze producten. En dat zonder dat je hier ook maar iets van merkt tijdens het gebruik. Het materiaal is soepel en zacht en de boeien zijn volledig verstelbaar.

De Vegan Bondage-Set

De Vegan Bondage-Set op een rijtje

  • 100% Vegan Bondage-Set
  • Ideaal voor BDSM
  • Enkel- en Handboeien
  • Blinddoek en Flogger
  • Verstelbare Strap-On
  • Makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor elke gebruiker
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: Voor €79,95 bij EasyToys.nl

Onze mening over de Vegan Bondage-Set

Eerste indruk

“Het doosje waarin de set komt is verrassend klein. Ik vraag me af hoe alles wat beloofd wordt er in kan zitten. Het doosje zelf ziet er vrij sober en milieubewust uit. Het is dan ook van gerecycled materiaal gemaakt, I like!”

Uitstraling

“Als ik alles uit de verpakking haal (het blijkt er toch allemaal in te zitten!) vind ik het er best indrukwekkend uitzien. De zweep is best groet, vooral de strengen zijn lang en de verschillende boeien zien er professioneel uit. Heel fijn om te voelen dat het materiaal super glad en soepel is. Toen ik ‘vegan’ hoorde was ik even bang dat het heel stug zou zijn, maar dat is totaal niet het geval.”

De verschillende attributen

“De zweep is stevig en lang en de handboeien zijn heel ver verstelbaar. De blinddoek heeft een soort pads erin, zodat het heel fijn zit bij je ogen en totaal niet irriteert of schuurt. Dat is echt top. De strap-on vond ik minder indrukwekkend, maar daar ben ik sowieso niet zo van, dus dat kan aan mij liggen.”

Het gebruik

“Ik ben niet bepaald een expert op bdsm gebied, maar dat is precies de doelgroep van deze set lijkt wel. Want de handboeien zijn super makkelijk met het riempje om en af te doen en de blinddoek is heel gemakkelijk om te doen met behulp van klittenband. Het materiaal is heel fijn en doet dus alleen pijn als je dat zou willen ;)”

Musthave?

“Jaaa. Ik raad iedereen die wil proeven van haar kinky side, wil ruiken aan bdsm, om deze Vegan Bondage-Set aan te schaffen. Dit is een ideale starterskit, die voldoende inhoud heeft om helemaal los te gaan. En dat helemaal zonder schuldgevoel. Ik zou zeggen, probeer het gewoon!”

De Vegan Bondage-Set

Dit artikel is ontstaan in samenwerking met EasyToys.

Meer over speeltjes:

Zo gebruik je een speeltje tijdens de sex

Speeltje van de maand: Satisfyer Partner Multifun 2

Zo bewaar je seksspeeltjes

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy