Sexy verhaal: Ochtendspelletjes (+podcast)

door Saskia

Het is ochtend. Ik sta mezelf onder de douche in te zepen als ik de badkamerdeur open hoor gaan. Een paar seconden later zie ik zijn nieuwsgierige hoofd om het hoekje verschijnen. Voordat ik iets kan zeggen komt zijn hand achter zijn rug vandaan en houdt hij mijn roze Satisfyer Partner omhoog. “Wat is dit?” vraagt hij bedenkelijk.

Ik moet glimlachen. Ik had de Satisfyer Partner een keer ter plekke in een bar via EasyToys op mijn telefoon besteld. Op aanraden van een vriendin, omdat zij hem zo leuk vond. Tot nu toe had ik hem echter alleen maar op mezelf kunnen testen. Zó vaak ligt er namelijk niet iemand naast me in bed. Maar hij lag dus nog op mijn nachtkastje waar hij hem nu vandaan heeft gepakt.

Hij: die vannacht opeens appte, nadat ik een paar maanden niks van hem had gehoord. Of hij langs kon komen. Het is mijn nummer één scharrel. Diegene tegen wie ik nooit nee tegen kan zeggen, omdat hij gewoon té lekker is. Met zijn gespierde lichaam, zijn lichtbruine huid en zijn gigantische… na ja je snapt, zo’n iemand tegen wie je geen nee kan zeggen. De hele avond en een deel van de nacht waren we bezig geweest. Slapen had ik niet veel gedaan, maar de seks was – zoals altijd – heerlijk.

“Dat is mijn nieuwe aanwinst,” antwoord ik plagerig. “Wil je hem proberen?”

Hij bekijkt de Satisfyer nog eens goed, kijkt me dan met zijn donkere ogen aan en zegt: “Ik ben altijd in voor dingen proberen.”

Hij komt bij me in de douche staan en legt de Satisfyer op het bankje achter me. Met zijn handen over mijn hele lichaam helpt hij mij verder inzepen. Hij doet echt zijn best. Gaat door zijn knieën en zeept eerst één been helemaal in en dan de andere. Over mijn kuit, mijn voet, mijn knie, mijn bovenbeen, mijn bil, via het andere been terug naar beneden. Dan gaat hij met zijn grote handen, via de achterkant van mijn benen over mijn billen die hij stevig vastpakt. Zijn lippen geven kusjes op mijn buik, steeds iets verder naar beneden. Hij beweegt zijn handen verder naar boven, via mijn zij, over mijn borsten die hij masseert.

Dan komt hij overeind en zet me tegen de muur van de douche. Hij begint me gepassioneerd te zoenen. Zijn ene hand in mijn nek en de andere nog steeds op mijn borst. Ik grijp zijn billen en duw hem nog verder naar me toe, zijn stijve voel ik tegen de onderkant van mijn buik.

Hij wil verder gaan, maar ik duw hem van me af en sneak onder zijn arm door om de Satisfyer te pakken. Ik kijk hem ondeugend aan terwijl ik het speeltje omhoog houd.

Hij grist hem vlug uit mijn hand en gaat door zijn knieën. Hij zet hem aan en ik voel de trillingen tussen mijn benen. Ik sta gelijk op scherp en de opwinding stroomt door mijn lichaam. Langzaam plaagt hij mij door hem heen en weer te bewegen, steeds dichter naar mijn clit toe. Ik ben zo nat dat hij gemakkelijk in me glijdt. Ik laat mijn hoofd naar achter vallen en voel de warme douchestralen heerlijk over mijn borsten stromen.

Hij drukt verder naar een snellere trilstand en ik moet me aan zijn brede schouders vasthouden om overeind te blijven. Ik kan niet meer, heb even pauze nodig en pak de Satisfyer over uit zijn handen.

“Nu jij”, zeg ik terwijl ik hem op het bankje duw en voor hem ga zitten. Ik breng de Satisfyer om zijn stijve en zet hem op een snelle trilstand. Ik zie zijn hele lichaam aanspannen. Ik neem hem in me mond en draai met mijn tong rondjes om zijn eikel. Hij begint sneller te ademen en grijpt met zijn handen naast zich om houvast te zoeken aan het bankje. Het is zo lekker om dat met hem te kunnen doen. Ik wil dat hij in me komt en klim op hem. De Satisfyer, die nog steeds om hem zit, voel ik tegen mijn clit aan trillen. Hij pakt mijn heupen vast en beweegt me heen en weer totdat ik mijn gezicht in zijn nek begraaf en klaarkom. Ik hoor hem kreunen, voel zijn vingers in mij graven en in no-time komt hij ook.

“Dit was best leuk”, zegt hij grappend. Met zijn handdoek om zijn middel en een arm onder zijn hoofd ligt hij op mijn bed. De Satisfyer ondertussen bewonderend in zijn hand aan het bekijken. Ik trek mijn badjas aan en plof naast hem op bed.

“Ja? Vond je het leuk?” vraag ik plagerig terwijl ik met mijn vingers over zijn borstkas ga. “Hm-hm”, antwoordt hij dromerig. Dan draait hij zich naar me toe en kijkt hij me recht in mijn ogen aan.

“Ik vind jou leuk”, zegt hij opeens. En hij zoent me zachtjes op mijn mond. Ik voel mezelf helemaal gloeien vanbinnen.

“Gelukkig maar,” fluister ik terug. “Ik jou ook.” En ik zoen hem zachtjes maar net iets langer terug.

Hij legt zijn hand op mijn wang en trekt me zachtjes naar hem toe. We beginnen heftiger te zoenen en zijn tong vindt die van mij weer. Hij vindt de ceintuur van mijn badjas en trekt hem los zodat hij mijn hele lichaam weer tot zijn beschikking heeft. Het sein voor de volgende ronde…


Over de Satisfyer Partner Multifun 2

Satisfyer

Ook nieuwsgierig geworden naar het sexspeeltje uit dit verhaal? De Satisfyer Partner Multifun 2 is het speeltje van de maand maart bij LotteLust. Je shopt deze fantastische sextoy bij erotiekshop EasyToys.nl.

Beeld: Unsplash

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.nl

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy