De sextoy trends van dit moment

door Farah

De beste plek om de toytrends van dit moment te checken is natuurlijk de KamaSutrabeurs. Ieder jaar kleurt de Jaarbeurs weer rood met zwart en worden alle hits uit de erotische wereld geshowd. Natuurlijk wilde wij van de redactie hier ook bij aanwezig zijn en namen vrijdag een kijkje in de jaarbeurs. Deze nieuwe toptoys moet je een keer ervaren hebben.

Womanizer stimulator

We vroegen een vrouw van het erotisch warenhuis Miranda naar de sextoy trends van dit moment. Zij liet ons de Womanizer Stimulator zien. Het speeltje is uitgebracht in 2014, maar nog steeds razend populair. Wat het product zo uniek maakt is dat het niet gaat om een trilfunctie, maar dat er zuigkracht in zit die een heel ander gevoel geeft dan alle andere toys die er op dit moment zijn. Ondanks de prijs van  € 159,- gaan de Womanizer Stimulator als warme broodjes over de toonbank.

Womanizer Stimulator

                      womanizer sextoy trends

Prijs: € 159,-

G-vibe

Net als de Womanizer is deze populaire vibrator al een tijdje te koop. Sinds het programma Sex academy waarin een vrouw zei dat ze meer dan 15 keer klaarkwam in een uur is het speeltje razend populair geworden. De vibrator is voornamelijk voor stelletjes een topper. Je kunt er namelijk echt van alles mee doen, alleen en samen. Door de buigbare vorm kun je hem op veel verschillende manieren gebruiken: helemaal vaginaal inbrengen, tegen je clit en in je vagina, tegen je G-spot, tegen zijn penis en om zijn ballen. Een top speeltje als je houdt van variatie dus!

 

G-vibe

                                 g-vibe-toytrends sextoy trends

Prijs: € 119,99

We-vibe

De W-vibe is speciaal voor koppels ontwikkeld en de eerste versie kwam al uit in 2008. Inmiddels is de We-vibe 4 al uitgebracht en is de toy nog steeds razendpopulair en daarom niet te missen in dit lijstje sextoy trends. De toy werkt vaginaal en clitoraal en gebruik je tijdens de sex (penetratie). Een heel fijn speeltje als je weinig ervaring hebt, maar ook zeker voor degene die er al meer in het nachtkastje heeft liggen.

We-vibe 

we-vibe-trenstoys sextoy trends

Prijs: € 129,99   € 105,- 

 

Meer over sextoy trends:

– Nieuwe sextoy voor lovers op afstand

– Shop goede budget sextoys onder 20 euro

– Weekmakers: de gevaarlijke stof in speeltjes

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy