Waarom elke vrouw een Tarzan vibrator in haar nachtkastje moet hebben

door Lotte

We weten nog zo goed hoe Charlotte in Sex and the City een stapavondje met haar vriendinnen cancelt, omdat ze liever de avond doorbrengt met Mr. Tarzan. Geef haar eens ongelijk… de vibo is groter en sterker dan de gemiddelde man én… kan altijd een tweede ronde!

Multi-functioneel

Waar een staafvibrator, bulletvibrator of luchtdrukstimulator maar één plekje tegelijk kunnen prikkelen, verwent een Tarzan-vibrator je hele lichaam waardoor je in een mum van tijd vuur en vlam staat. Elke Tarzan heeft meerdere elementen die meerdere gevoelige zones stimuleren.

Voor ieder wat wils

De Tarzan komt in alle vormen. De ‘gewone’ met een schacht en clitorisstimulator in de vorm van een rabbit, vlinder of dolfijn. Een G-spot vibrator met daarbij een rabbit, vlinder of dolfijn. Sinds luchtdrukstimulators enorm in populariteit zijn gestegen, is ook dit elementen toegevoegd aan de Tarzan. Sommige varianten hebben daarbij ook een derde stimulator voor anal play.

Hoewel je alle elementen tegelijk kan bedienen, kun je bij de meeste Tarzan-vibrator ook de onderdelen apart laten vibreren. Heb je dus geen zin in het ene én het andere, dan kun je dus alleen hetgeen gebruiken waar je behoefte aan hebt.

Kortom: wat je ook fijn vindt tussen de lakens, er is altijd een Tarzan-vibrator voor jou die aan jouw wensen voldoet. Dus ga je een Tarzan vibrator kopen… let op welke trilstanden en mogelijkheden het apparaat heeft. Have fun!

tarzan vibrator

Meer over vibrators:

Waarom je nooit siliconen glijmiddel bij sexspeeltjes moet gebruiken

Review: MyMagicWand, het populairste sexspeeltje ooit

Welke vibrator past bij jou?

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy