De top 3 sextoys voor vrouwen

door Lotte

Hoe vind je nou de sextoy die het beste bij jou past? Om dit proces iets makkelijker te maken hebben we een top 3 geselecteerd die door vrouwen als beste zijn beoordeeld. Misschien zit er wel een toy bij die jij in huis wil hebben?

1. lelo – Siri – Vibrator

Sextoys voor vrouwen

€ 73,06 Bestel hier

Dit is de nummer 1 van de beste sextoys voor vrouwen. Siri is een hoogwaardige vibrator die heel stil is en veel verschillende gerichte stimulatie standen heeft. Het is voor clitoraal gebruik, maar ook geschikt voor het gehele lichaam. De matierialen die gebruik zijn: ABS / lichaamsveilige siliconen. De vibrator kun je opladen en kan dan wel 4 uur vibraties leveren na slechts 2 uur opladen. Een vrouw beoordeelde het speelte met de woorden: “Hij geeft mij wat ik nodig heb. Hij trilt hard genoeg, en dat zegt wat, want ik heb harde trillingen nodig. Lelo Siri is verpakt in een mooi doosje, net een cadeautje.”

2. B Swish – bgood Classic Roze – Vibrator

sextoys voor vrouwen

€24,99 €22,99 Bestel hier

Deze waterproof vibrator laat je genieten intense en toch zijdezachte vibraties. Leuk voor een momentje alleen, maar ook perfect voor samen. De vibrator is te bedienen met 1 knop en er kunnen AA batterijen in. De vibrator is gemaakt van hard plastic (ABS) en is niet schadelijk voor je lichaam. Hij is stil in het gebruik en kan variëren in de sterkte van de trillingen. Een recensie van een vrouw:  “Ik ben echt super blij met deze aankoop. Het materiaal voelt fijn aan en het is handig dat je maar 1 knop hebt om op te drukken”. (leuke bijkomstigheid: vanavond voor 23:00, morgen in huis)

3.  Vibrator –  Tarzan Bunny

sextoys-voor-vrouwen

€22,19 bestel hier

The Bunny, misschien ken je het nog van Sex and the City? Charlotte ontving de vibrator en heeft de rest van het weekend de deur dicht gehouden. Het is een vibrator met heel veel verschillende mogelijkheden. Het topje kan zowel rechts als links ronddraaien en de parels kun inwendig stimuleren. De top van de schacht kan zowel links- als rechtsom roteren. In de schacht bevinden zich parels die je inwendig masseren. De Bunny zorgt met zijn oortjes voor uitwendige stimulatie en is apart van de schacht in te stellen. De vibrator kent maar 36 verschillende vibratiestanden en is ook nog waterproof.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy