Hier scoor je de luxe sextoys van LELO met megakortingen!

door Lotte

Het boodschap van 2020 is zonder twijfel ‘treat yourself. In de rollercoaster die 2020 is, is self love is belangrijker dan ooit. En wat toont nu een grotere zelfliefde dan een fantastisch sextoy voor jezelf kopen. De toys van sexual wellness-merk LELO zijn een wereldwijde hit. Grijp nu je kans en scoor ook zo’n prestigieus speeltje tijdens de Black Friday en Cyber Monday sale.

LELO is hét sextoymerk van nu. Modern, vooruitstrevend en inclusief: pleasure is voor iedereen. En met vibes als Sona en Tiani zit dat wel goed: vrouwen van over de hele wereld hebben het over hun “best orgasm ever”. Met een toy van dit merk in je nachtkastje sluit die orgasmekloof (haast) als vanzelf. Al hoewel, de speeltjes zijn zó prachtig ontworpen dat het zonde is om ze weg te stoppen in een kastje.

Heb jij nog geen LELO omdat het prijskaartje je iets te hoog is? Dan is dit je kans! LELO strooit van 24 november tot 3 december met kortingen tot wel 51 procent.

Wij tippen welke toys je echt niet kan missen.

Sona 2 Cruise – 22% korting

Het paradepaardje van LELO is de Sona. Er is niet één versie van, maar zelfs drie. De nieuwste is – natuurlijk – de beste en dat is Sona 2 Cruise. De Sona was al een krachtpatser en de 2 Cruise versie is nog geavanceerder. Cruise control voorkomt dat de Sona 2 Cruise zijn kracht verliest als je – naar mate je meer opwonden raakt – de toy harder tegen je lichaam drukt. Net wanneer jij het nodig hebt, geeft de Cruise Control extra gas.

sona 2 cruise control

Soraya Wave – 24% korting

The best of both worlds: deze rabbit vibrator combineert stimulatie op je clitoris en je G-spot op de beste manier mogelijk. Het Soraya-speeltje stond al garant voor immens genot en de Wave-variant doet daar een schepje bovenop. Het stuk dat G-spot stimuleert maakt namelijk de befaamde ‘kom-hierbeweging’. Geloof ons maar, dat is een stuk effectiever dan vibraties. De combinatie met acht krachtige vibreerstanden op je clit geeft je een hoogtepunt waar je U tegen zegt.

soraya wave

Tiani 2 – 50% korting

Nog op zoek naar een cadeautje voor je vriend? Zoek dan niet verder! De koppeltoy van LELO – de Tiani – blaast nieuw leven in jullie slaapkamer. Het bijzondere sexspeeltje is namelijk bedoeld om te dragen tijdens de penetratiesex. Yes: dat betekent dus dat jij handsfree kan genieten van goddelijke trillingen op je clit en G-spot terwijl je sex hebt met je lover. Maarrr, natuurlijk kun je ‘m ook solo gebruiken. Bijvoorbeeld in combinatie met je favoriete dildo.

Bij de Tiani gebruik je een kleine afstandsbediening om de standen te switchen en de intensiteit te verlagen of verhogen. De Tiani is ook een lust voor het oog, het LELO-speeltje heeft zelfs een Design Award gewonnen.

tiani

LELO heeft nog véél meer fijne toys die nu afgeprijsd zijn. Alle speeltjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit siliconen, USB-oplaadbaar en zijn volledige waterproof. Neem snel een kijkje op de prachtige site: LELO.com.

Meer over sexspeeltjes:

LotteLust lanceert Dirty Seconds spel

De geschiedenis van de vibrator

Video: sexy standjes met twee vrouwen

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy