LotteLust lanceert Dirty Seconds-spel

door Redactie

LotteLust heeft ‘Dirty Seconds’ gelanceerd, een gezelschapsspel perfect om te spelen met vrienden, op een vrijgezellenfeestje of met je partner. Het spel bestaat uit 100 kaarten met aan beide zijden 4 begrippen. Dat zijn 800 begrippen in totaal, genoeg voor eindeloos speelplezier! Op de rode kant van het kaartje staan ‘dirty’ begrippen, op de zwarte kant ‘extra dirty’ begrippen. Zo zijn er termen als ‘voorbinddildo,’ ‘parelketting’ en ‘spanken,’ maar ook termen als ‘vakantieliefde’ en ‘string’; er is dus voor ieder wat wils.

Dirty Seconds

Het doel van Dirty Seconds is ervoor te zorgen dat je teamgenoot binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen weet te raden die er op het kaartje staan. Voor ieder geraden begrip krijg je een punt. Het team dat als eerste 30 punten haalt, wint! Verder zijn er nog extra variaties op het spel; zoals een drankspel of een extra snel spel.

Het spel gaat als volgt: de meest dirty speler begint. Tel tot drie. Bij 3 wijst iedereen naar de speler die zij het meest dirty vinden. Deze speler begint met beschrijven. Elke ronde krijgt ieder team 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk dirty begrippen te raden. Bij de start van de timer bekijkt de beschrijver de kaart. De beschrijver legt de begrippen uit, terwijl de andere(n) proberen te raden welke begrippen er op het kaartje staan. Als de timer afgaat en de dertig seconden om zijn, wordt er gekeken hoeveel begrippen er geraden zijn. De punten worden genoteerd en het volgende team is aan de beurt.

De spelinhoud is gerealiseerd door Laura Hiddinga, Esther van der Heide, Saskia van Zijderveld, Anneloes Nieuwenhuijse, Mariëlle Pietersen, Laura van Vliet en Aimée Kniese. De kaarten en het doosje zijn ontworpen door Kyara Frankena en Nikki Okker. De illustraties op het spel zijn gemaakt door Bo Sterenberg.

Bestellen

Dirty Seconds kost €17,50 is te bestellen via www.shop.lottelust.nl, en zit ook in de nieuwe ‘Party Starter’-box van LotteLust. Een leuk cadeautje voor een vriend(in) of gewoon voor jezelf!

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy