Boost je seksleven met deze 5 interieurtips

door Gina

Met de winterse temperaturen die momenteel in ons land heersen, blijven we liever binnen. De slaapkamer is dus de ideale spot voor een heerlijke vrijpartij. Het is belangrijk dat deze plek seksproof is, en daarom zijn hier 5 interieurtips!

Verlichting

Alles draait om verlichting – dus weg met die felle, ledverlichting in je slaapkamer. Haal in plaats daarvan dimbare lampen. Voor de echte romantici onder ons zijn (geur)kaarsen een must. Zet deze bijvoorbeeld neer op je nachtkastje of bijzettafel. Dit zal gegarandeerd zorgen voor een gezellig avond met je lief!

Kleurkeuze

Hoe gek het ook klinkt, de kleuren in je slaapkamer kunnen invloed hebben op ‘de stemming’. Kies voor warme tinten als oranje, rode of beige, omdat deze voor een ontspannen en sexy sfeer zorgen.

Je bed

Het spreekt voor zich dat je minstens een keer per week je bed verschoont. Niemand wil namelijk rollebollen in een vies, stinkend bed. Als je je bed seksproof wilt maken is het belangrijk om een zacht en comfortabel beddengoed te kiezen. Kies ook voor een stevig matras. Wil je een échte hotellook? Leg dan meerdere kussens neer op het bed, zet een heerlijke geurkaars en een bed- en linnenspray op je nachtkastje & there you go!

Planten

Planten in de slaapkamer zorgen voor een ontspannen geest en lichaam. Het is een groene en gezonde boost én goed voor je nachtrust. Dit betekent meer energie om lekker los te gaan met je lief! Als je geen tijd of zin hebt om planten water te geven, kan je kiezen voor neppe varianten. Planten sieren je kamer en zorgen voor een echt weelderig hotelgevoel.

Opgeruimd staat netjes!

Eén van de grootste mood killers wanneer het op seks aankomt, is dat je eerst door een puinhoop van kleding en spullen moet worstelen voordat je lekker aan de slag kunt gaan. Dus, weg met die stapels troep! Wanneer je weet dat je lief langskomt zorg dan dat alles is opgeruimd zodat jullie zonder poespas kunnen genieten van elkaar.

Ontdek meer tips voor een beter seksleven:

Wat te doen als jullie een dipje in je seksleven hebben?

Geen seksleven als ouders? Zo deal je ermee

Dit is hoe mindfulness je seksleven kan verbeteren

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy