Deze sextoys zijn het leukst om samen met een partner te gebruiken

door Lotte

Nieuwe dingen proberen in ‘de slaapkamer’ is altijd een goed idee. Zijn sexspeeltjes voor jou iets wat je solo gebruikt? Introduceer je trillende vriend eens tussen de lakens. Het maakt de sex spannender, leuker en intenser. Wij vertellen je hoe je het aanpakt en wat de leukste toys zijn om mee te experimenteren.

Vibrators

Gebruik een vibrator als jullie niet eerder sextoys samen hebben gebruikt in bed. Vibo’s heb je in alle maten en soorten. Van klein tot groot, van milde tot intense trillingen. Welk speeltje het meest geschikt is, hangt ook af van je locatie en het standje. Bij positie waarbij er veel lichamelijk contact is, zoals missionaris, komt een bulletvibrator goed tot zijn recht. Bij reversed cowgirl of doggy style heb je meer ‘speelruimte’ en kun je aan de slag met een normale staafvibrator gebruiken of een luchtdrukvibrator.

Ook tijdens voorspel kun je toys gebruiken. Denk aan een G-spot vibrator om dat ultieme G-spotorgasme te ervaren of een vingervibrator die je next level orgasmes laat beleven. De wereld ligt aan jullie voeten.

sextoys samen

Handsfree

Een nadeel van sextoys samen gebruiken, is dat je een hand te kort komt. Het continu vasthouden van een speeltje, indrukken van een knopje en de kramp in je vingers kan een moodkiller zijn. Gelukkig bestaat er tegenwoordig steeds meer vernuftige speeltjes die handsfree zijn. En ze bedienen doe je met een app of een afstandsbediening. De diverse vibrators van We-Vibe zijn de crème de la crème op dit gebied.

Of beter nog: je kunt zelf een uniek ritme en de gewenste intensiteit instellen en met één druk op je knop speelt de vibo eindeloos voor je af. Lijkt dit je wat? Kijk dan naar de waanzinnige vibo’s van het merk Swan.

sextoys samen

Voor hem

Wil je zijn genot vergroten? Dan kan natuurlijk ook met sextoys! Met een cockring blijft hij langer stijf doordat de ring het bloed in zijn lid ‘vasthoudt’. Het voordeel is dat hij het langer uithoudt. Sommige penisringen hebben ook een trillende functie die tijdens de sex op je clitoris drukt. Dubbel zo fijn voor jou, niet waar?

Mocht hij zo open minded zijn, dan kun je ook experimenteren met anal play in de vorm van een prostaat vibrator. Het zou het geheim zijn tot het intense P-spotorgame. Proberen kan nooit kwaad!

sextoys samen

Shoppen via Easytoys

Op zoek naar een leuk nieuw speeltje, voor solo of duo gebruik? Erotische webshop EasyToys.nl heeft er duizenden in welke soort en maat, dus op ieder potje past een deksel. Check ook de Magic8 waarin altijd de beste aanbiedingen staan. Ook fijn: EasyToys levert snel (binnen een werkdag) en altijd discreet!

 

Meer over sextoys:

Sexspeeltje kopen tips: hier moet je op letten

Samen een sexspeeltje gebruiken? Dé 5 beste koppeltoys

Masturbatiemaand review: Satisfyer Pro 2 versus Womanizer 2GO

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.
Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy