Sexy verhaal: Aandacht

door Alicia

“We gaan het gewoon doen,” zegt Robin vastbesloten en ze houdt haar vinger bij het bevestigingsknopje.

“Ik weet echt niet wat Jan daarvan gaat vinden, en hoe los ik het op met de kinderen?”

“Dat moet lukken, toch? Je hebt je ouders en Jan kan ook wel eens wat doen. Het zijn maar twee nachtjes. Drie dagen, alleen jij en ik hoe we waren voordat de volwassenheid toesloeg.”

Ik zucht een keer diep, ik weet dat ze gelijk heeft. Tijd voor mezelf heb ik bijna nooit, laat staan tijd voor Jan. Maar samen weg lukt nu nog niet, daar zijn de kinderen echt te klein voor.

“Maar jouw kinderen zijn bij je ex, jij hebt alle ruimte.” Werp ik nog tegen, maar het is een zwakke poging.

“Jan gaat toch ook weleens met vrienden op pad? Dan vang jij alles op. Laat voor een keer de controle los, gun jezelf dit.”

“Oké, oké, je hebt gelijk. We doen het gewoon. Druk maar in, die knop. Dan trek ik een fles prosecco open om het te vieren.” En ik doe een poging de voorpret niet te laten bederven door de discussie die ik nog moet gaan voeren met Jan hierover.

In een blitse Fiat500 rijden we vanaf de luchthaven via de met palmbomen gesierde wegen naar Marbella. De lucht is helderblauw en het is 25 graden. En dat in mei. Het voelt nu al alsof ik in een heel andere wereld ben, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Ik stuur Jan een appje dat we veilig zijn aangekomen en daarna zet ik mijn mobiel uit. Ik weet dat ik anders veel te veel met thuis bezig ben. De kinderen bel ik morgen wel.

Het appartement is werkelijk fantastisch. De inrichting is strak met marmer en wit. Het appartement heeft maar twee kamers, en ondanks ons verzoek voor twee aparte bedden blijkt er een tweepersoonsbed te staan. We besluiten het erbij te laten. We willen onze tijd niet verdoen met het regelen van een oplossingen. We openen de rolluiken en een grote glazen pui komt tevoorschijn die ons een adembenemend zicht geeft op de zee.

“Robin dit is werkelijk fantastisch!” roep ik uit en ik vlieg haar om de nek.

“Kom, laten we ons omkleden en dan gaan we lunchen op de boulevard. Ik ben wel toe aan een glas Sangria.”

Uitgelaten lopen we in onze zwierige zomerjurkjes richting de strandtentjes. Elke stap die ik dichter bij de zee kom, voel ik me meer bevrijd. Het is alsof we weer 16 jaar zijn: zorgeloos en vrij. Zo heb ik me in geen tijden gevoeld.

We vinden een hip tentje dichtbij het strand en ploffen neer op de lichtblauwe loungebank. Een glas Sangria wordt al snel een hele kan.

We praten uren alsof er hele delen van elkaars leven zijn die we hebben gemist. Het valt me op dat het rustiger wordt op de boulevard. Ik kijk op mijn horloge.

“Het is al zes uur”, merk ik op.

“Dat meen je niet! Laten we teruggaan naar het appartement om even te slapen. Die sangria hakt er aardig in na zo’n korte nacht en de reis.”

“Dat is goed, dan kunnen we even slapen en ons opfrissen voor het eten vanavond.”

Na een powernap en een veel te lange douche besteden we drie kwartier aan het uitzoeken van de outfit. We wisselen truitjes en twijfelen over de schoenen. Hakken, natuurlijk, maar we moeten best ver lopen dus we proppen slippers in onze handtas. We bekijken elkaar in de spiegel en zijn trots op het resultaat. Tijd om Marbella onveilig te maken.

Na het eten van de meest heerlijke tapas die ik in tijden heb gehad, besluiten we een kroeg op te zoeken. Eigenlijk ben ik best moe, maar ik wil niet terug naar het appartement. Slapen kan ik thuis ook. Ik ben nu hier en de laatste keer dat ik uit ben geweest is zeker een jaar geleden.

We belanden in een kroeg waar voornamelijk Spanjaarden zijn en zo te zien een paar Engelsen. Het is er donker en er hangen overal televisieschermen waarop videoclips worden afgespeeld. De muziek staat luid, net wat we nodig hebben. Er is genoeg gepraat voor een dag.

“Shotje?” roept Robin boven de Spaanse muziek uit.

“Prima.” Ik heb genoeg Sangria en wijn op, tijd voor iets sterkers.

“Proost!” zeggen we in koor en we gooien in een keer het mierzoetje drankje achterover. Robin trekt me de dansvloer op en heupwiegend gaan we op in de muziek. Ik voel me een lompe reus naast de kleine Spaanse vrouwen die van nature zo makkelijk bewegen. De mannen daarentegen vinden ons erg interessant, onze glanzende blonde haren lijken op te lichten in de donkere kroeg. Schaamteloos bekijken ze vol bewondering onze lange benen. Als een Nederlandse man dat zou doen zouden we verbolgen zijn, maar deze sexy Spaanse mannen komen er mee weg vanavond. En des te langer zij kijken des te meer Robin en ik ons gaan uitsloven. Geholpen door de alcohol wordt het dansen steeds uitdagender. We draaien wat om elkaar heen tot Robin haar oog valt op een sexy Engelsman aan de bar. Hij danst niet, maar amuseert zich door het kijken naar haar. Ze gaat een drankje halen voor ons maar blijft plakken bij hem aan de bar. Mij alleen op de dansvloer achterlatend, maar ik vind het niet erg. Mijn voeten branden, maar ik voel me sexy op mijn hakken en verbijt de pijn. Geen haar op mijn hoofd die denkt aan stoppen met dansen. Het is alsof ik hier sta in mijn eigen bubbel ver weg van de werkelijkheid. Ineens wordt die bubbel doorbroken. Ik voel een hand om mijn middel. Ik verwacht dat het Robin is, maar ik heb het mis. Ik draai me om en kijk recht in de diepbruine ogen van een beeldschone jonge man.

Ola, you dance with me?”

Hij zet een jongensachtige glimlach op die onweerstaanbaar is. Door zijn gebruinde huid en gebrekkig Engels ga ik ervanuit dat het een Spanjaard is.

“Just dance!” zeg ik, waarmee ik hoop dat ik duidelijk maak dat hij niet meer hoefde verwachten. Ik ben hier voor mezelf en niet om vreemd te gaan.

Primitief dansen we om elkaar heen, alsof het om een paringsdans gaat. Nieuwsgierig en aftastend. Heel subtiel komt hij steeds een stukje dichterbij en ik houd hem niet tegen.

Ik zie de zweetplekken op zijn spierwitte overhemd. Mijn ademhaling gaat steeds sneller als hij zijn heupen ritmisch heen en weer beweegt.

Hij is inmiddels zo dichtbij, dat het lijkt alsof ik niet anders kan dan hem vasthouden. Er is nu geen ruimte meer tussen ons in. In een ritme die vanzelf lijkt te gaan schuren we tegen elkaar aan. Hormonen gieren door mijn lichaam en uit alle macht probeer ik hem niet aan te kijken, ik weet zeker dat ik mezelf dan verlies. Hij pakt mijn kin en dwingt me naar hem te kijken. Zijn handen zijn groot en ruw, en ik vraag me af hoe ze zouden schurend over mijn borsten. Hij vangt mijn blik en ziet mijn verlangen, alsof mijn lippen hem als een magneet naar zich toezuigen brengt hij zijn mond bij de mijne.

“Waar ben je mee bezig?” ik voel een ruk aan mijn arm en zie Robin daar staan. Enigszins gepiekerd.

De spanning is verbroken, de Spanjaard geeft me een knipoog en druipt af, mij oververhit achterlatend met een pissige vriendin.

“Tijd om te gaan denk ik”, zegt Robin.

“Sorry”, zeg ik. “Je hebt gelijk, we gaan.”

De buitenlucht is een stuk killer dan vanmiddag, de wind voelt koud op mijn bezwete huid. Nu pas voel ik de pijn in mijn voeten en zodra we uit het zicht van de club zijn nemen we plaats op een bankje zodat we onze schoenen kunnen wisselen.

“Waar was je daar nou mee bezig?” vraagt Robin

“Het gebeurde gewoon, ik voelde me vrij en alleen in mijn eigen wereld. En het is al zo lang geleden dat Jan op die manier naar me keek. Ons sexleven is momenteel niet om over naar huis te schrijven, begrijp je?”

“Ik wist niet dat het zo erg was.”

“Mijn lichaam reageerde omdat ze eindelijk weer fysieke aandacht kreeg.”

“Dat snap ik, ik zou ook niet zonder kunnen. Kom we gaan naar het appartement.”

Zin om nog te douchen hebben we niet. Roos haalt een fles Spaanse likeur tevoorschijn.

“Nog een afzakkertje?”

“Graag”, zeg ik, blij dat ze niet meer boos is.

Niet veel later plof ik op het bed. Ik heb mijn sleehakken uitgeschopt en mijn jurkje ligt ergens op de grond.

Robin heeft kennelijk nog wel de energie om haar make-up eraf te halen en loopt de badkamer in.

Ik staar naar het plafond en denk aan de Spaanse man met zijn grove handen. Mijn ademhaling versnelt automatisch, ik ben nog steeds vreselijk opgewonden.

Robin komt terug uit de badkamer en draagt enkel een strak hemdje en een string.

“Normaal slaap ik ’s nachts naakt, maar dat zal ik je niet aan doen”, grapt ze.

Ik giechelde.

“Mag best, hoor.”

Robin liet zich dat geen tweede keer zeggen, ze trok alles uit en stapte naakt naast me in bed.

“Gelukkig, want ik heb het bloedheet. Jij was behoorlijk geil aan het dansen met die man. De Engelsman en ik hebben er vanaf een afstand van genoten.”

“Echt? Dat had ik niet door, ik ging gewoon op in het moment. Dank dat je me hebt gered.”

Inmiddels ligt ze naakt naast me. Ik heb haar zo vaak in bikini gezien, maar het valt me nu pas op hoe atletisch haar figuur is.

“Hij was wel echt lekker,” zeg ik, met een diepe zucht. “Maar dit kan ik Jan niet aandoen, toch?”

“Doe je ogen eens dicht”, zegt ze hees, het is een dwingend verzoek. “Denk aan de Spanjaard en zijn gespierde lichaam.”

Terwijl Robin verder vertelt waan ik me weer daar, tegen zijn lichaam aan rijdend. Ik zucht diep en ineens voel ik lippen op de mijne. Ik proef de likeur en hou mijn ogen gesloten terwijl ik gretig haar zoen beantwoord. Door de opwinding maakt het me op dit moment niet meer uit wie me aanraakt. Haar hand glijdt onder mijn bh. Ik doe alsof het zijn handen zijn op mijn lichaam en kronkel. Robin verbreekt de zoen en helpt me uit mijn bh met een handigheid die alleen vrouwen hebben.

Mijn ademhaling versnelt nog meer. “Je borsten voelen heerlijk. De Spanjaard had hier wel raad mee geweten.”

Ik kreun. Mij tepels zijn stijf, mijn schaamlippen kloppen en schreeuwen om aandacht.

“Houd je ogen dicht”, zegt Robin hees. Als ze met haar hand tergend langzaam naar beneden gaat, vindt haar mond mijn tepels. Ze zuigt erop en een tinteling schiet rechtsreeks naar mijn onderbuik. Ik denk aan de dans, aan hoe ik zijn gezwollen lid tegen me aan voelde. Het idee dat hij opgewonden van mij werd is zo geil. Robin masseert mijn onderste lippen en ik kronkel onder haar bewegingen. Met harde penseelstreken beweegt ze op en neer en ik kantel mijn bekken. Ik wil dat ze in me gaat, maar ze stelt uit.

“Rustig aan, meisje. Niet te snel. Geniet.”

“Ja”, verzucht ik.

Ze zakt met haar hoofd naar beneden en glijdt met haar tong langs mijn venusheuvel. Ik ril.

Dan vindt ze met haar tong mijn clitoris en begint zachtjes rondjes te draaien. Ik trek mijn rug hol van genot en in een keer duwt ze twee van haar lange, slanke vingers bij me naar binnen. Ze stopt even met likken en vingert me hard terwijl ze met haar andere hand mijn heupen in bedwang houdt.

“Denk aan hem, denk aan zijn pik in je. Denk aan zijn zware, gesperde lichaam op de jouwe terwijl hij je neemt op het strand.”

Ik zak zover weg in de fantasie dat ik het zand kan voelen schuren op mijn rug.

Robin vindt met haar tong weer mijn clitoris en geeft nu meer druk terwijl ze met haar vingers doorstoot in een vast ritme. Het is intens heftig en dan hou ik het niet meer. Ze geeft net genoeg druk op de juiste plaatsen, ik geef me volledig over. Het genot golft vanuit mijn rug door naar mijn tenen. Onvoorstelbaar hard en ongecontroleerd kom ik klaar. Robin stopt en trekt de dekens over mijn trillende lichaam heen. Ze geeft me een kus, ik proef mezelf.

“Doe je ogen maar weer open”, zegt ze.

“Hi”, zeg ik.

“Hi.”

“Dit is toch geen vreemdgaan?”

“Nee, Julia, dit is vriendschap.”

“Dank je”, zeg ik en mijn ogen vullen zich met tranen.

‘Graag gedaan. Ga maar lekker slapen, dan kom ik zo bij je.’

Ik hoor Robin naar de badkamer lopen, maar dat is ook het laatste. Ik zak weg in de meest diepe en ontspannen slaap die ik ooit gehad heb. Nadenken komt morgen wel.

 

Donatie voor het verhaal van Alicia

Ben jij enthousiast over het verhaal van Alicia? Met onderstaande link of QR-code kun je een een bedrag naar keuze met een tikkie doneren. Alvast bedankt!

Tikkie-Alicia

 

Bestel verhalenbundel van Alicia Chris

Tales by Alicia is een opwindend verhalenbundel geschreven door Alicia Chris. De verhalen zijn geïnspireerd door het dagelijks leven en versterkt door haar zinderende fantasie. Alicia ziet erotiek in elke dag, laat je meenemen en inspireren door haar verhalen.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

 

Beeld: Pinterest

4 reacties

Share our Shit Saturday #8 - Naughty Business Report 6 april 2019 - 11:01

[…] Chris schrijft regelmatig voor Lotte Lust. Recent schreef ze het verhaal ‘Aandacht‘. ‘“Houd je ogen dicht”, zegt Robin hees als ze met haar hand tergend langzaam naar […]

Beantwoord
Yara Dusoleil 6 april 2019 - 16:53

Fantastisch verhaal!! Liefs Yara

Beantwoord
Alicia 7 april 2019 - 10:17

Lieve Yara,

Dank je wel voor het compliment! Ik ben blij dat je ervan hebt genoten. X A

Beantwoord
Hoe het verhaal Aandacht begon… – Miss Sex and the Suburbs 10 april 2019 - 20:11

[…] Lees Aandacht nu bij LotteLust […]

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy