Sexy verhaal: Sex voor de eerste keer…

door Jet

Ik voel zijn handen over mijn natte rug, billen en benen glijden. Het warme water stroomde over onze lichamen en zachtjes verdeelt hij de douchegel over mijn huid. Ik sluit mijn ogen en geniet van het gevoel. Ik voel hoe hij langzaam op zijn hurken gaat zitten en mijn buik en benen zoent. Hij opent mijn benen en laat zijn vinger tussen mijn lippen glijden. Voorzichtig laat hij zijn vingers over mijn clitje glijden en genietend leun ik tegen de muur. Ik merk dat de zenuwen wat minder worden. Dan voel ik hoe hij zijn gezicht tussen mijn benen drukt en mij begint te likken. Kreunend probeer ik mezelf staande te houden tegen de muur. Dan voel ik hoe hij voorzichtig een vinger in mij laat glijden. Geschrokken spring ik op en hij trek zijn vinger snel terug. 

”Je weet dat ik dat niet wil, mop.” Zeg ik een beetje boos. 

“Je moet wennen aan het gevoel, lieverd. Het zal echt geen pijn doen. Promise!” Zegt hij zorgzaam en duwt zijn hand tegen mijn buik om mij weer tegen de muur aan te laten leunen. Ik overtuig mezelf dat hij gelijk heeft. Even doorbijten. Ik laat me weer zachtjes tegen de muur vallen. Ondertussen is hij weer begonnen met mijn clitje te verwennen.

We hebben besloten vanavond gaat het gebeuren: sex voor de eerste keer. Ik wil het zo graag, vooral met Alex. Alleen… ik ben gewoon zo zenuwachtig. Bang dat het me pijn doet. Ik heb al moeite met een tampon inbrengen. Laat staan een hele lul. En ik kan nou ook niet zeggen dat Alex de kleinst geschapen jongen is. Met mijn 18 jaar heb ik echt al een aantal piemels gezien. 

Als Alex weer met zijn vingers bij mij naar binnen dringt, schrik ik op van mijn gedachten. Ik wil weer opspringen maar ik voel hoe hij mij tegen de muur geduwd houdt. Ik had hem gevraagd mij een beetje te pushen als ik zou terugkrabbelen. Als ik het niet meer zag zitten, wist ik zeker dat Alex zou stoppen. In dit geval heeft-ie toch besloten dat dat vingeren echt moest gebeuren. Ik moet een beetje lachen van binnen. Ergens maakt die dominantie hem ook wel een stuk geiler. Ik voel zijn vingers in en uit mij glijden. En steeds dieper gaan. Ik dwing mezelf me volledig te ontspannen. Dan voel ik iets wat ik niet eerder gevoeld heb. Ik begin te kreunen en houdt mij steviger vast. 

Dan komt hij omhoog en zet abrupt de douche uit. “Weet je wel hoe fucking nat je bent, lekker wijf.” Zegt hij opgewonden. Hahaha, die maandenlange onthouding drijft hem een beetje tot wanhoop. Hij pakt de grote handdoek en slaat hem om me heen. Hij droogt zijn voeten aan de badmat en tilt mij opeens op. Ik ben dan wel petite, maar zo in de badkamer vind ik het toch een beetje eng. Ik klem mij aan hem vast en zo lopen we naar de slaapkamer. Hij gooit me op het bed en kruipt bovenop mij. Hij zoent me in mijn nek, likt mijn tepels en in zijn weg naar beneden kust hij me overal. Het is heerlijk, maar ik blijf trillen van de zenuwen. Hij merkt het en springt opeens op. 

”Sfeer is wat we nodig hebben.” Zegt hij opgewekt en steekt de kaarsjes op de dressoirkast aan en dimt het licht. Dan zet hij The XX op, de “perfecte sexmuziek” volgens hem. Hij komt naast mij liggen en aait mij zachtjes over mijn wang. Hij zoent mij teder, maar passievol op mijn lippen. 

“Don’t worry, lieverd. Ik zal goed voor je zijn. Niet zo gespannen zijn, oké?” Fluistert hij en kijkt me lief aan. Hij heeft ook gelijk. Andere mensen hadden ook sex voor de eerste keer en vele keren daarna. En vast niet omdat het zo’n zeer doet. Ik moet me gewoon over mijn angst heen zetten. 

Ik begin hem te zoenen. Ik duw hem op zijn rug en klim bovenop hem. Ik zoen zijn nek, zijn lippen en ik hoor hem zachtjes kreunen. Zijn handen glijden over mijn rug en mijn billen. Met mijn hand glijd ik naar zijn harde lul en laat mijn hand over zijn eikel glijden. Hij zoent mij in mijn nek terwijl hij blijft kreunen. Ik voel zijn nagels in mijn rug. Ik zoen zijn borst en buik en ga naar beneden. Ik zie hem naar mij kijken. Liefdevol haalt hij een pluk haar uit mijn gezicht. Ik kijk hem aan terwijl ik doorga met zijn buik zijn benen, zijn liezen te zoenen. Hij legt zijn handen op mijn hoofd en trekt zachtjes aan mijn haar. Ik houd van hem pesten. Terwijl ik hem stout aankijk, pak ik zijn lul vast. Voorzichtig laat ik mijn tong langs de zijkant van zijn lul glijden tot ik bij zijn eikel ben. Ik sla dat expres nog even over. Mijn andere hand leg ik om zijn ballen en begin ze zachtjes te masseren. Ik voel zijn handen harder aan mijn haar trekken. Dan laat ik mijn tong zachtjes over zijn eikel glijden. Meteen laat hij een kreun ontsnappen en direct laat ik hem naar binnen glijden. Ik voel hoe hij mijn haar los laat en zijn nagels in mijn schouders zet. Ik laat hem diep in mijn mond glijden terwijl kijk ik hem aankijk. Ik zie zijn geile blik en geniet van wat ik aan het doen ben. Ik ben nog geen minuut bezig als-ie kreunen zijn handen om mijn hoofd legt en me laat merken dat ik moet stoppen. 

“Ik ben zo geil, straks kom ik nog!” Zegt hij hijgend. 

Hij duwt me op zijn rug. Van het sabbelen aan mijn oorlel gaat hij door naar beneden. Ik voel zijn zachte lippen en warme adem op mijn nek. Ik sla mijn benen strakker om me heen. Met gesloten ogen geniet ik van het gevoel. Hij kruipt weer naar beneden en laat zijn tong een keer met veel druk over mijn hele kutje glijden. Dan likt-ie zacht mijn clitje. Ik begin te kreunen en zet mijn nagels in het dekbed. Hij kan dit zo fucking goed. Hij gaat door met beffen terwijl hij mijn billen masseert. Hij duwt me wat omhoog en ik voel hoeveel beter hij erbij kan. Ik kreun het uit. Met zijn tong draait hij rondjes, laat zijn tong zachtjes een beetje naar binnen glijden en gaat dan weer terug naar mijn clit. Ik begin gehaaster te ademen en dan voel ik weer hoe hij zachtjes twee vingers naar binnen laat glijden. Ik kreun en hij gaat weer door met likken. Zijn vingers laat hij weer uit mij glijden. Ik ben zo opgewonden. 

“Je bent zo nat.” Fluistert hij en dan komt-ie op mij liggen. Hij zoent me lang en ik voel dat hij zich tussen mijn benen wurmt met zijn lichaam. Laat hem gewoon in je, denk ik bij mijzelf. Ik zoek naar zijn lul en begeleid hem naar de juiste plek. Hij stopt met zoenen en kijkt me aan. Ik glimlach naar hem en dan voel ik hoe hij in met moeite bij mij naar binnen glijdt. “Hmm, je bent zo strak” kreunt hij. Ik merk dat ik wat gespannen ben en de eerste stoten niet heel soepel gaan, maar het gevoel wordt steeds lekkerder. Ik laat de spanning gaan en dan voel ik hoe hij in en uit mij glijdt. Ik begin weer te kreunen. Fuck dit is zo goed. Hij pakt mijn handen beet en legt ze boven mijn hoofd. Hij laat zich dieper in mij glijden en ik kreun het uit. De combinatie met een beetje pijn maakt het goddelijk.  Het gevoel is onbeschrijfelijk. Opeens stopt hij, pakt mij bij mijn heupen en dwingt me op mijn handen en knieën. Doggy style… Ik begin te twijfelen of ik hier wel al aan toe ben. Voordatik iets heb kunnen beslissen, is hij al naar binnen gegleden. Het gevoel wat ik hier ervaar ik zoveel intenser. Ik begin steeds harder te kreunen en laat mij op mijn ellebogen vallen. Mijn kont hoog tegen zijn heupen aangedrukt. Met zijn hand duwt hij mijn hoofd op het kussen en ik laat hem mij hard neuken van achter. Ik kreun het uit en zet mijn nagels diep in het dekbed. 

“Je bent zo fucking strak, je kutje is zo lekker.” Kreunt hij uit. Hij blijft stoten en ik voel hoe hij zijn hand om mijn nek sluit en me steeds dieper in het kussen duwt. Hij komt nu zo diep in mij. Ik voel een tintelend gevoel vanuit mijn buik over mijn hele lichaam verdelen. Ik begin steeds sneller te ademen en merk dat ik mij meer aanspan om meer te voelen. Hij stoot steeds harder, ik hijg steeds harder. Ik ben zo dicht bij die tinteling. Dan stoot hij nog een paar keer hard en laat dan een harde kreun ontsnappen. Ik voel hoe zijn warme zaad mij van binnen vult. Hijgend vallen we naast elkaar neer. 

“En vond je het, sex voor de eerste keer?” Brengt hij hijgend met een glimlach uit. Ik lach. 

“Hmmm, ik weet het het niet, hoor.” Lach ik. “Misschien moet ik het nog een keer proberen. Hoe lang heeft-ie nodig?” Zeg ik lachend en knik naar zijn halfstijve lul. Hij lacht mee. Ik druk een kus op zijn lippen en hij neemt mij in zijn armen.

“Vanaf nu wordt het alleen maar beter.” Zegt hij stout en geeft me een kus op het topje van mijn neus. Ik voel hoe zijn erectie alweer tegen mijn dij begint te drukken en denk bij mijzelf: 

Best. Thing. Ever. 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy