Sexy verhaal: Vrouwenliefde

door Roxan

Met een snelle pas sla ik de straat in en struikel half over een loszittende tegel. Ik ben er ook helemaal niet bij met mijn hoofd. Beelden en gedachten schieten voorbij. Ik moet me niet zo druk maken, want daar schiet ik ook niets mee op. Focus houden. Ik ga haar zien. Mijn hart bonkt koortsachtig in mijn keel. Van de zenuwen… maar ook van de opwinding. Wat kan spanning toch met je doen.

Ik denk terug aan onze eerste ontmoeting. Gewoon in het groente en fruit-winkeltje om de hoek. Ik was druk bezig met het zorgvuldig uitzoeken van mijn avocado’s. Toen kwam zij binnen. Ik keek op en onze blikken kruisten elkaar. Alsof de tijd stil stond ineens. Geen besef van werkelijkheid, herkenning, vreugde of verdriet. Samen gepakt in dat ene moment. We raakten aan de praat. Bescheiden, maar pratend over van alles. En daarnaast hadden we ook gewoon lol. We moesten het hardst lachen om onze eigen stomme grapjes. Maar ondertussen… je kon de elektriciteit bijna voelen tussen ons. Wij sowieso. En daardoor werden we bang dat anderen dat ook konden. We wisselden nummers uit. Zodat we ook buiten de winkel om contact konden hebben. Dat gaf ons een relaxter gevoel en de spanning om elkaar weer te zien des te groter.

Ze is zeven jaar getrouwd met Jack. Hij heeft een eigen aannemersbedrijf en is veel weg van huis. Ze hebben samen een zoontje genaamd Davy. Ze werkt drie dagen bij de apotheek in het centrum van Amsterdam. In de avonduren en tussen de huishoudelijke bedrijven door studeert ze toegepaste psychologie. Haar interesse in de mens en de honger naar kennis is enorm. Ik vind het knap hoe ze alle ballen in de lucht houdt. Later wil ze een eigen praktijk. Met die bevlogenheid van haar in combinatie met haar passie gaat dat vast goedkomen. Passie. Tja. Als ik daaraan denk, reageert mijn lichaam meteen. Wat zij losmaakt in mij is ongelofelijk. Een enkele aanraking van mijn hand en de tinteling trekt door al mijn zenuwen heen. Het was niet meer te houden. We moesten elkaar zien. Naakt het liefst. Gewoon kijken. Dat was onze grap. Hoe lang we dat zouden volhouden. 5 seconden, maximaal 10 meer niet. Ik ben op weg samen met mijn verlangen om datgene te gaan volbrengen waar mijn lichaam al maanden naar vraagt. Het vrij laten stromen van mijn liefdesenergie.

Het fenomeen vrouwenliefde is nu een paar jaar in mijn leven. Hoe relaxt ik daar nu over ben, hoe ongemakkelijk ik erover was toen het zich net openbaarde. Ik weet nog wel dat het met een stiekeme fantasie begon. Op datingsites keek ik ook even naar het aanbod vrouwen of ik keek filmpjes van twee vrouwen waarbij ik gefascineerd raakte over hoe zij het met elkaar deden.

De liefde liet zich echt gelden tijdens mijn vorige baan. Ik was helemaal hoteldebotel van mijn collega. Ik wist niet meer hoe verliefdheid voelde totdat ik haar vaker ging zien. Samen sporten, daarna nog even een hapje eten. Zoveel raakvlakken en toch weer heel verschillend. Ik zat in een rollercoaster. Ergens wist ik het al wel. Je onderbuikgevoel verraadt je nooit.

De klap kwam hard aan toen ze uiteindelijk toch weer voor haar vriendin koos. Het liefdesverdriet was enorm. Dat is dan toch weer anders bij vrouwen dan bij mannen. Je raakt niet alleen een liefde kwijt, maar moet ook een vriendin loslaten. We hebben nog geprobeerd om contact te houden, maar dat bleek in de praktijk lastig. Het bleef voelen als thuiskomen, ook al was het maar tijdelijk. Dat bleef pijn doen. En echt openstaan voor iemand lukte niet. Uiteindelijk heb ik al het contact verbroken. Met een gat in mijn hart heb ik de eerste maanden afleiding gezocht via allerlei datingapps. Af en toe had ik een date, maar de lat lag te hoog. Toen heb ik het maar een beetje gelaten omdat ik mezelf helemaal gek maakte. Je wilt evenaren wat je hebt ervaren. Alleen nu moest ik ernaar op zoek. Dat voelde zo anders.

Tijd heeft het gat in mijn hart geheeld. De ontmoeting in de groentewinkel heeft mijn zintuigen weer op scherp gezet en geeft de wereld weer die mooie roségloed.

Haar huis komt in zicht. Ik begin nog sneller te lopen en het laatste stukje ren ik. Dan sta ik voor haar deur. Ik wacht tot mijn ademhaling weer rustig is. Met een trillende vinger druk ik op de deurbel. Twee keer kort zoals we hebben afgesproken. De deur gaat open. Snel loop ik de trappen op en stap zacht hijgend binnen. Ze staat voor me. Ze kijkt me aan, maar zegt nog niets. Langzaam loopt ze op me af. Ze kust me zachtjes op mijn lippen en slaat haar armen om me heen. Ze drukt haar mooie lichaam tegen het mijne aan en ik voel haar mooie borsten. Ze heeft een jurkje van satijn aan. Haar tepels schijnen zacht door de stof heen. Ik maak me los uit de omhelzing en trek langzaam zonder mijn blik van haar af te wenden mijn kleding uit. Nu sta ik tegenover haar in mijn rode slipje.

We blijven elkaar verlangend aankijken. Dan beginnen we weer te zoenen. Ik voel haar handen op mijn borsten. Mijn tepels reageren hier meteen op. Ik kreun en bijt haar zachtjes op haar lip. Haar jurkje gaat ook uit. Wat is ze mooi. Ze duwt me tegen de muur. Haar vingers verdwijnen langzaam in mijn slipje, naar daar waar het verlangen het grootst is. Ze voelt precies waar ze moet zijn. Ik kreun nog harder. Ze begint te bewegen en op dat ritme ga ik met haar mee. Haar kussen worden vuriger, haar lichaam nog dichter tegen het mijne. Het gevoel bouwt zich snel op. Net op het moment dat ik het wil uitschreeuwen stopt ze. Ik doe mijn ogen open. Met een grimas op haar gezicht kijkt ze me aan. Met haar ogen op mij gericht zakt ze langzaam naar beneden. Heel voorzichtig steekt ze een vinger bij me naar binnen en samen met haar tong, vindt ze weer het ritme. Het gevoel komt nu dubbel zo hard terug en ik laat me meevoeren in dit heerlijke spel. Wat is dit lekker! Tijd en ruimte bestaan niet meer.

Dan kom ik. Mijn lichaam schokt. Ze houdt me vast. Dan schokt het nog een paar keer. De energie ontlaadt zich volledig. Zodra ik weer geland ben en voorzichtig mijn ogen open doe kijken twee glinsterende ogen me aan. “En nu ik”.

 

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy