Sexy verhaal: Natte droom

door Kim

Hij is zo ontzettend geil. Ik kan niet stoppen met denken aan alle vunzige dingen die ik met hem wil doen. Ik martel mezelf met de gedachten die ik keer op keer de controle over mijn zintuigen geef. Hij is onbereikbaar, buiten mijn grip… dat maakt het alleen nog maar opwindender. Ik zie het helemaal voor me…

Hij is zo’n zeldzaam gevalletje ‘precies mijn type’.

Samen staan we aangeschoten voor de deur van een druk café. Na iets teveel shotjes tequila zijn onze drempels compleet verdwenen. Ik sta een sigaret te roken terwijl hij gepassioneerd tegen me aan lult, iets over muziek… Het enige wat ik hoor is het pompen van mijn bloed terwijl ik naar die lekkere kop van hem kijk. Zijn wilde haren vliegen in de wind. Hij gooit zijn lokken opzij met zijn handen. Elke beweging die hij maakt is een dierlijke roep die mijn naam schreeuwt. Het water staat me aan de mond. Ik lik mijn lippen. Hij kijkt me aan en lacht. Zijn witte tanden als pareltjes glimmend in het licht van de terraslampjes. Ik bestudeer hem van top tot teen. Afgetrapte gympen, skinny jeans, een leren jasje… oef. Onderaan zijn mouwen zie ik de tatoeages op zijn armen tevoorschijn komen. Hij is zo’n zeldzaam gevalletje ‘precies mijn type’. Vol energie staat hij met glimmers in zijn ogen over zijn grootste passie te praten. Hij maakt wilde bewegingen met zijn armen. Dan geeft hij me een speels stootje tegen m’n zij. Ik begin te lachen… ik geef hem een stootje terug. Midden op straat staan we als dolle tieners te stoeien. Dan grijp ik hem stevig bij zijn armen en duw ik hem tegen de muur. De mensen op het terras kijken ons vreemd aan. Laat ze maar kijken, dit is tenminste een show, denk ik nog, secondes voordat ik mijn gezicht recht voor zijn gezicht plaats. Hij kijkt me geniepig aan. Ik grijns. Hij bijt op zijn lip. Ik adem diep in. Hij fluistert: ‘Doe het dan’. Ik druk mijn lippen op zijn lippen. Een oncontroleerbare drift schiet door mijn lijf heen. De natte aanraking van zijn zachte tong doet dingen met me die ik niet had kunnen voorzien. Ik weet het zeker, ik moet hem vanavond nog zonder kleding zien. Zien… en voelen.

We zoenen als wilde beesten.

Rebels en met complete schijt aan de rest van de mensen op straat rennen we door het park vlakbij zijn huis. We maken herrie, we stoeien, we lachen ons kapot. Dan trekt hij me aan mijn jas de bosjes in. Ik val achterover en land op het gras. Die rauwe, pure levenslustigheid tussen ons is een frisse wind waar ik meer van wil ervaren. Ik voel me compleet mezelf. Ik voel me zelfverzekerd en krachtig, ik voel dat ik leef. Zijn blik vertelt me dat hij op diezelfde golflengte zit. Hij zakt door zijn knieën en gaat over me heen zitten. Hij leunt voorover en likt precies het juiste plekje in mijn nek. Rillingen. Damn. Hoe doet hij dat? Hoe weet hij dat? Ik grijp hem beet en trek hem naar me toe terwijl ik mijn hoofd op het gras laat zakken. We zoenen als wilde beesten. We maken geluiden die alleen geschikt zijn voor de nacht. We voelen en graaien en tasten elkaar af. Ik voel zijn pik harder worden en gretig tegen de stof van zijn skinny jeans aan drukken. Ik laat mijn hand er overheen glijden… ‘Tijd om naar binnen te gaan’, kreunt hij, gevolgd door een knipoog.

De trap oplopen is bijna onmogelijk, we gooien elkaar van muur naar muur. Schoenen vallen lomp naar beneden, kleding vliegt door de gang heen. Ik grijp naar zijn ontblote bovenlijf. Ik aai met mijn vingertoppen over zijn tatoeages heen. Als er iets is waar ik geil van word dan is het wel een mooie man gesierd door mooie plakplaatjes. Ik haal diep adem en ik neem hem in me op.

Eenmaal in de deuropening boven leunt hij tegen de deurpost aan. Ik zak naar beneden en ga voor hem zitten. Zijn pik is nog steeds hard. Ik knoop zijn jeans open en voel de stomende warmte van zijn kruis afkomen. Opgewonden en opgewarmd. I like it. Ik neem zijn pik in mijn hand en lik met mijn tong zachtjes over zijn eikel. Hij begraaft zijn handen in het hout van de deurpost en hangt zijn hoofd achterover. Een diepe kreun verlaat zijn mond. Ik schuif mijn lippen langzaam over zijn harde pik heen en weer… steeds iets natter, steeds iets dieper, steeds iets strakker. Hij verstrengelt zijn vingers in mijn wilde haren en duwt mijn hoofd dicht tegen zijn buik aan. Ik neem hem helemaal in mijn mond. Ik voel mijn adem langzaam beperkter worden en ik geniet van de sensatie. Al dat vlees, op dit moment, allemaal van mij. Zijn benen beginnen te trillen. Hij kreunt en haalt diep en schichtig adem. Ik kijk hem met grote ogen aan. Hij kijkt mij aan. Ik haal mijn mond van zijn pik en kus zijn eikel.

 

‘Deugniet!’, roept hij grommend. Ik ren de slaapkamer in. Hij komt als een hongerige tijger achter me aan gerend. Hij springt op me en we vallen samen op het bed. De deken en kussens vliegen door de kamer heen. We zijn goed in stoeien, zowel buiten als binnen de slaapkamer. Wat er dan gebeurd is heerlijk. Sensationeel en vurig. Op woeste wijze geven we toe aan ons meest onbeschaafde verlangens. We vieren al onze diepste fantasieën op elkaar bot. Als een storm draaien we om elkaar heen. Wat een energie! Wat een gevoel! Ik verlies mezelf in de ongekuiste vlammen van de rock ’n roll.

Ik word wakker… ik kijk naast me. Wacht… wat? Waar ben ik?

Ik lig in mijn eigen bed. Alleen. Het was allemaal een droom. Een heel lekkere, onwijs zinnenprikkelende natte droom.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy