De beste dominante heterostandjes voor ladies in control

door Phlox

Hou jij ervan om de baas te spelen in bed, of heb je zin om eens helemaal het heft in eigen handen te nemen? Dan zijn deze standjes echt iets voor jou!

Deze standjes zijn voor man-vrouwkoppels, maar kunnen met behulp van speeltjes ook door vrouwenkoppels worden gedaan.

De octopus

Dit standje is perfect voor G-spot stimulatie en diepe penetratie. Zo doe je hem: de man gaat op de grond zitten met zijn benen wijd en de knieën een beetje gebogen. Jij gaat met je gezicht naar hem toe zitten, waarbij je op je armen kunt leunen. Zorg dat je onderbenen op zijn schouders rusten en jullie zijn good to go! Het is een beetje puzzelen, maar als je ‘m goed uitvoert is de octopus één van de betere standjes voor G-spot orgasmes.

standjes

Girl on top

Dit is één van de meer bekende dominante standjes (en met goede reden!): de girl on top. Super spannend, lekker én chill als je nog niet zoveel ervaring hebt. Laat je lover op het bed liggen en neem bovenop hem plaats. Leun een beetje naar achteren zodat hij je dieper kan penetreren, vuurwerk guaranteed!

De lotus

Van dit standje heb je vast weleens eerder gehoord- en anders is het de hoogste tijd! Het is een van de intiemere standjes, maar perfect om als vrouw de controle te hebben. Dit is hoe het gaat: hij gaat in de lotushouding zitten, waarna jij tegenover hem op z’n schoot gaat zitten. Op die manier wordt je diep gepenetreerd en kun jij het tempo bepalen. Tip: het lotus standje leent zich eventueel ook goed voor anale seks!


De kleermaker

Laat je partner op het bed liggen met zijn benen gestrekt en leunend op de armen. Nu wordt het tricky voor jou: zorg dat je benen over zijn schouders kunnen en deponeer jezelf op zijn dick. Gebruik ook jouw armen als steun. Nu kun jij makkelijk het tempo bepalen én door de diepe penetratie is de kans groot dat dit standje voor een spetterend orgasme zorgt!

Draai de rollen om

Zijn jullie echt in een avontuurlijke bui en staat je vriend er voor open? Probeer het eens helemaal af te wisselen! Pegging, waarbij een vrouw de anus van een man penetreert, is erg populair en als het goed gedaan wordt, is de kans groot dat hij er fan van is. Dus sla een voorraadje glijmiddel in, doe inspiratie op voor fijne pegging standjes en misschien wordt dit wel dé nieuwe slaapkamerfavoriet!

Meer over seks:

16 standjes voor op je bucketlist

Grensverleggende dingen om te proberen tijdens de corona-tijd

Deze sterrenbeelden zijn het meest kinky

Beeld: Unsplash & Giphy

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy