By 

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren


Sex gaat niet alleen om het bereiken van je hoogtepunt. Maar laten we eerlijk zijn… Klaarkomen is vaak wel de kers op de taart! Hoewel de focus vaak op het clitorisorgasme wordt gelegd, zetten we vandaag de G-spot in het zonnetje. De volgende standjes staan garant voor een overweldigende G-spot stimulatie! 

De cowgirl

Climb on top! Niet alleen heeft je lover een heerlijk uitzicht, ook heeft hij volledige toegang tot jouw curves en clit (wink wink). Als je hem berijdt, heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt de diepte, het tempo en de ideale hoeken. Tip: leun een klein beetje achterover met je lichaam, zodat zijn jongeheer precies tegen je G-spot duwt. Verdubbel het genot door jezelf (te laten) vingeren of een sexspeeltje aan jullie liefdesspel toe te voegen! Tip: de reverse variant van dit standje (met je rug naar hem toe) zorgt ervoor dat zijn penis je vanuit een andere hoek penetreert. Het is misschien even zoeken, maar je weet wat ze zeggen… oefening baart kunst!

Missionaris

Dit standje is misschien een beetje cliché, maar de missionaris mag alles behalve ontbreken aan dit lijstje. Met dit standje sla je de plank namelijk never nooit mis! Vooral niet als het om G-spot stimulatie gaat. Juist omdat deze klassieker zo basic is, kun je ‘m niet alleen makkelijk aannemen, maar je kunt er ook alle kanten mee op. Met een beetje fantasie zijn er talloze variaties op dit standje te bedenken. Tip: til je billen van het matras, kantel je bekken en klem je benen om zijn middel om extra druk op je G-spot te leggen.

Legs in the air

Om je een tip van de sluier te geven: dit standje is een variant van de missionaris. Op het moment dat je lover je benen optilt en over zijn schouders heen legt, krijgt hij de mogelijkheid om nog dieper bij je naar binnen te glijden. Wanneer jij je billen een beetje omhoog tilt, verwent hij je G-spot extra goed. Wanneer jullie in een kinky mood zijn, kun je je benen ook in een X-vorm draperen. Volledige overgave is de key.

Doggy style

Dit standje is razend populair (vooral onder mannen) en wij snappen wel waarom! Naast het heerlijke uitzicht voor de heren zorgt deze positie ook nog eens voor een overweldigende G-spot stimulatie. Tenminste, als jullie het goed aanpakken! Heb je geen idee waar we het nu over hebben? Probeer de eerstvolgende keer dat jullie deze houding aannemen de juiste positie te vinden. Schuif een beetje naar links of rechts, kantel je bekken (tip: leg een kussen onder je buik!), of zak wat dieper naar beneden. 

Kom je ook? – alles over het vrouwelijk orgasme

Alles weten over het orgasme van de vrouw? De redactie van LotteLust brengt 5 februari haar eerste boek uit: ‘Kom je ook?’. Hierin lees en leer je alles over het vrouwelijk orgasme: van de anatomie tot praktische tips. Bestel het boek en ontvang tijdelijk een gratis toy!
kom je ook lottelust artikel

Meer over je G-spot:

Hoe kan ik de mannelijke G-spot stimuleren? Tip: vind je G-spot met deze sexspeeltjes (+ korting) G-spot stimuleren: 10 stappenplan
Beeld: Tumblr 
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

orgasmekloof
Wat is de orgasmekloof eigenlijk?
March 23, 2019
squirten
Waarom is squirten makkelijker met een partner dan alleen? – Vrijvraag #35
March 01, 2019
orale sex standjes
Heet: 6 orale sex standjes
February 27, 2019
aftermovie kom je ook
Aftermovie: boekpresentatie van ‘Kom je ook?’
February 22, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
Wat kan ik doen tegen een pijnlijk orgasme? – VrijVraag #32
February 09, 2019
luie-sex-standjes-moe
5 sex standjes perfect voor lazy days
February 07, 2019
kom je ook lottelust artikel
GROOT NIEUWS! LotteLust brengt haar eerste boek uit (bestel ‘m hier!)
February 01, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *