By 

De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren


Sex gaat niet alleen om het bereiken van je hoogtepunt. Maar laten we eerlijk zijn… Klaarkomen is vaak wel de kers op de taart! Hoewel de focus vaak op onze clitoris wordt gelegd, zetten we vandaag de G-spot in het zonnetje. De volgende standjes staan garant voor een overweldigende G-spot climax! 

De cowgirl

Climb on top! Niet alleen heeft je lover een heerlijk uitzicht, ook heeft hij volledige toegang tot jouw curves en clit (wink wink). Als je hem berijdt, heb jij de touwtjes in handen. Jij bepaalt de diepte, het tempo en de ideale hoeken.

Tip: leun een klein beetje achterover met je lichaam, zodat zijn jongeheer precies tegen je G-spot duwt.

Verdubbel het genot door jezelf (te laten) vingeren of een sexspeeltje aan jullie liefdesspel toe te voegen! Tip: de reverse variant van dit standje (met je rug naar hem toe) zorgt ervoor dat zijn penis je vanuit een andere hoek penetreert. Het is misschien even zoeken, maar je weet wat ze zeggen… oefening baart kunst!

Missionaris

Dit standje is misschien een beetje cliché, maar de missionaris mag alles behalve ontbreken aan dit lijstje. Met dit standje sla je de plank namelijk never nooit mis! Vooral niet als het om G-spot stimulatie gaat. Juist omdat deze klassieker zo basic is, kun je ‘m niet alleen makkelijk aannemen, maar je kunt er ook alle kanten mee op. Met een beetje fantasie zijn er talloze variaties op dit standje te bedenken.

Tip: til je billen van het matras, kantel je bekken en klem je benen om zijn middel om extra druk op je G-spot te leggen.

Legs in the air

Om je een tip van de sluier te geven: dit standje is een variant van de missionaris. Op het moment dat je lover je benen optilt en over zijn schouders heen legt, krijgt hij de mogelijkheid om nog dieper bij je naar binnen te glijden. Wanneer jij je billen een beetje omhoog tilt, verwent hij je G-spot extra goed. Wanneer jullie in een kinky mood zijn, kun je je benen ook in een X-vorm draperen. Volledige overgave is de key.

Doggy style

Dit standje is razend populair (vooral onder mannen) en wij snappen wel waarom! Naast het heerlijke uitzicht voor de heren zorgt deze positie ook nog eens voor een overweldigende G-spot stimulatie. Tenminste, als jullie het goed aanpakken! Heb je geen idee waar we het nu over hebben? Probeer de eerstvolgende keer dat jullie deze houding aannemen de juiste positie te vinden. Schuif een beetje naar links of rechts, kantel je bekken (tip: leg een kussen onder je buik!), of zak wat dieper naar beneden. 

 

Meer over je G-spot:

Hoe kan ik de mannelijke G-spot stimuleren?

Tip: vind je G-spot met deze sexspeeltjes (+ korting)

G-spot stimuleren: 10 stappenplan

Beeld: Tumblr 
Chiara
About me

Opgegroeid in de modernste stad van Nederland, fashionista in hart en nieren, niet vies van een Cosmopolitan (of wijntje), een hechte vriendinnengroep, een voorliefde voor schrijven, (vooral over haar liefdeservaringen), een tikkeltje nieuwsgierig, reuze open minded en above all een hopeloze romanticus. Kortom: de Rotterdamse Carrie Bradshaw. Inclusief 'Mr. Big' die keer op keer opduikt in haar leven.

YOU MIGHT ALSO LIKE

quickie standjes voor vluggertje (1)
De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje
January 06, 2019
sexstandjes nieuwe jaar
5 standjes om 2019 seksend mee in te luiden
December 31, 2018
ik kan geen orgasme krijgen
Het lukt mij niet om een orgasme te krijgen, wat kan ik doen? – VrijVraag #27
December 28, 2018
ademhalingstips beter orgasme
4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner
December 25, 2018
samen komen tegelijk klaarkomen
Samen komen: 5 tips om tegelijk klaar te komen
December 25, 2018
vrijvraag-spuit
Ik ben een man en ik spuit tijdens een orgasme niet meer, wat nu? – VrijVraag #26
December 21, 2018
lelo blackfriday korting
Black Friday tip: tot 70% korting op LELO (+5% exclusieve korting)
November 22, 2018
Waarom kom ik sneller klaar tijdens de penetratie, dan tijdens het pijpen – VrijVraag #23
November 02, 2018
standjes-voor-pegging
4 standjes voor pegging
October 27, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *