Zó maak je autoseks voor herhaling vatbaar

door Phlox

Autoseks: you either love it or hate it. Er is weinig ruimte en een grote kans om betrapt te worden: we zijn het er over eens dat de auto tot één van de ingewikkeldere seksplekken behoort. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om die steamy ervaring voor herhaling vatbaar te maken! Wij geven je tips voor een geslaagd potje car sex.

Een goede voorbereiding…

Een béétje rommel is niet erg, maar seksen tussen de lege blikjes en McDonald’s tassen is natuurlijk niet super opwindend. We raden je dus wel aan om van tevoren in elk geval de grootste troep van de achterbank te vegen- wel zo relaxed!

Ook is het een goed idee om iets van een handdoek neer te leggen op de plek waar er gesekst gaat worden, of om een condoom te gebruiken (scheelt weer met opruimen). Vieze bekleding is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan wil denken, maar achteraf zal je jezelf dankbaar zijn dat je voorzorgsmaatregelen hebt genomen!

autoseks

Locatie, locatie, locatie

Natuurlijk blijft de autoseks het liefst een party for two en is een confrontatie met nietsvermoedende voorbijgangers iets wat je heel graag wilt voorkomen… Daarom is het belangrijk om een goede locatie uit te kiezen!

Het slimst is om ‘s avonds achter het stuur te springen, want dan is de kans dat mensen je zien een stuk minder groot. Een goede plek om de auto te parkeren is bijvoorbeeld op een verlaten parkeerplaats achter sportvelden, duinen of een vereniging waar niemand rond die tijd meer aanwezig is (het mag sowieso geen privéterrein van iemand zijn!) Seks in de auto is spannend en opwindend, maar een boete zou wel een beetje een moodkiller zijn.

Tip: Draai de autospiegels naar binnen en zet de motor uit. Klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoe vaak mensen vergeten om dat te doen…

Get comfortable!

Het is misschien een beetje te ambitieus om de acrobaat uit te gaan hangen, maar toch zijn er genoeg dingen die je in een auto kunt doen! Bijvoorbeeld:

1. Heb je stoelen die je helemaal naar achteren kunt klappen? Dat leent zich prima voor girl on top standjes, dus maak daar gebruik van!

2. Je kunt natuurlijk ook naar de achterbank verhuizen. Het is niet voor niks een klassieker! Klap de stoelen naar voren voor meer ruimte (of juist niet en verklein de kans dat andere mensen jullie kunnen zien).

3. Een rendez-vous in de auto hoeft natuurlijk niet per se uit penetratie te bestaan, er zijn genoeg andere opties! Ga bijvoorbeeld voor orale seks als je daar meer zin in hebt, wat ook prima in de bestuurdersstoel kan. Easy & quick!

Creëer de sfeer

Autoseks geeft ook de gelegenheid om een fijn (maar toch sexy) sfeertje neer te zetten. En dat kun je op allerlei manieren doen! Zorg dat de auto in kwestie een beetje lekker ruikt, bijvoorbeeld door geurstokjes op te hangen. Het is niet het beste idee om de ramen open te gooien voor frisse lucht, want dat kan ook een uitnodiging zijn voor insecten en dergelijke… Niet wat je wilt!

Ook zou je sfeerlichtjes rond de voorruit kunnen hangen en een sexy playlist wordt sowieso altijd gewaardeerd. Inspiratie nodig? Dit is dé sexy playlist voor een hete avond!


Seks in de auto is, hoe spannend het ook is, een goede manier om buiten je comfortzone te gaan en spanning op te zoeken. Met deze tips kom je hopelijk al een heel eind!

Lees meer over:

8 hete plekken in huis om het te doen

5 standjes voor intieme (hetero)seks

55 creatieve sexplekken

Beeld: Pexels / Giphy


Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy