Sexy verhaal: Haar wilde fantasie

door Alicia

Handen zijn overal, het gedimde licht maakt iedereen bijna onherkenbaar. In de schemerige ruimte die enkel verlicht is door kaarsen zoek ik tussen de naakte, dierlijke lichamen naar Martin. Ik kan hem niet vinden. Ik hoor gekreun in de verte. Het klinkt niet als Martin, zijn oergrom tijdens de sex herken ik uit duizenden. Het aroma van de lavendel geurkaarsen maskeren bijna de geur van sex.

Ze kust mijn buik, mijn dijbeen en dan vindt haar tong mijn onderste lippen.

Ik ben op een groot rond bed beland met zachte zijde lakens die koud aanvoelen op mijn naakte huid. De twee vrouwen die naast me liggen, beginnen met het begeren van mijn lijf. Vingers knijpen zachtjes in mijn tepels, zachte vrouwenlippen kussen mijn nek, warme handen verkennen elk plekje van mijn lijf. Ik word overspoeld door aandacht. Langzaam daalt één van de dames af naar onder. Ze kust mijn buik, mijn dijbeen en dan vindt haar tong mijn onderste lippen. Ze weet precies wat ze moet doen, alsof ze geeft wat ze zelf zou willen ontvangen. Ik wil niets liever dan mij overgeven aan deze verwennerij en tegelijkertijd wil ik weten waar Martin is. “Ontspan eens”, zegt een jonge zwoele vrouwenstem. Ik vraag me af waarin ik ben beland. De vrouwen gaan toegewijd verder. Ik onderdruk de drang om op te staan en te zoeken naar Martin. De geilheid wint het van mijn geest en ik sluit mijn ogen. Hijgend laat ik de vrouwen het werk doen. Ze likt en likt en ik laat het gebeuren. Ik hoor de andere vrouw kreunen bij het zien hoe ik verwend word. Ze wil ook. Abrupt laat ze mijn borsten gezwollen achter en komt omhoog. Ik ruik dat ze dichterbij komt. Ze kruipt bovenop ze en laat haar spleet rusten boven mijn gezicht. Automatisch ga ik met mijn tong langs haar clit en proef haar zout. Haar lichaam kroelt boven me, ze geniet van mijn pogingen haar te bevredigen. De druk van haar lichaam op mij beneemt me de adem. Het is het laatste zetje dat ik nodig heb om mijn hoogtepunt te bereiken. Een universeel orgasme trekt door me heen gevuld met vrouwelijke energie. Rillend lig ik op het grote ronde bed tot mijn hartslag langzaam daalt naar haar normale ritme. Ik open mijn ogen en de vrouwen zijn weg, opzoek naar een nieuw prooi om te bevredigen.

“Hey, kleintje”, zegt een vertrouwde stem maar ik zie niets. Vanuit een donkere hoek komt Martin naar voren en met zijn diep donkere ogen, die in deze ruimte nog donkerder zijn, kijkt hij me doordringend aan. “Ik was je kwijt”, zeg ik met een pruillip. Zijn sterke hand gaat over mijn wang en hij legt zijn vingers op mijn lippen. “Ik wilde je even laten genieten van deze mooie vrouwen. Ik was bij je, vanuit het donker heb ik jullie spel bekeken. Het was me een waar genoegen.”

Mijn gemanicuurde rode nagels kriebelen onder zijn ballen en hij gromt.

Nu hij er weer is, voel ik mezelf weer terugkomen. De verwarring ebt weg en het genot blijft over. “Laat mij eens voelen hoe lekker jij dat vond”, zeg ik speels terwijl mijn hand zijn stijve vindt. Mijn gemanicuurde rode nagels kriebelen onder zijn ballen en hij gromt. Vastberaden duwt hij zijn lippen op mijn mond en hij proeft via mij de andere vrouw. Zijn kloppende pik glijdt soepel in mijn nog natte spleet. Ik ga in hem op alsof we in onze eigen slaapkamer zijn. De mensen om ons heen vervagen steeds meer. Iedereen lijkt zich te verliezen in hun eigen wereld van seksueel verlangen.

Totaal uitgeput liggen we op het bed, nog steeds in onze eigen bubbel. Een niet onaantrekkelijk stel dient zich aan en nemen na onze instemming plaats op de lakens. Het is verleidelijk om mee te gaan in een volgende ronde, maar we bedanken voor de eer. Dit is genoeg voor de eerste keer naar een erotisch feest.

Mijn lingerie laat ik uit en ik wurm me in mijn zilveren cocktailjurkje. Ook Martin trekt zijn pak weer aan, strak gesneden en Italiaans. Ik kijk bewonderend naar hem. Het is een geschenk dat deze mooie man van mij is en open staat voor de wilde fantasieën die ik heb. Als een echte heer begeleidt hij me naar de bar. Hij bestelt een fles champagne voor ons. De blonde dame achter de bar draagt een minuscuul jurkje waarin haar cup dubbel D goed zichtbaar is. Martin lijkt daar niet op te reageren. We proosten op deze bijzondere ervaring en genieten van de verkoelende bubbels. Na een tijdje is de fles bijna leeg. We kijken elkaar aan en ik weet dat we hetzelfde denken. “Zullen we?”, vraagt Martin en samen lopen we terug naar de schemering, opzoek naar het stel.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pexels

2 reacties

Jor Adam 20 maart 2018 - 20:00

Ik wil daar ook heen! Heerlijk geschreven.

Beantwoord
Alicia 3 april 2018 - 16:39

Dank je voor het compliment Jor!

Liefs Alicia

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy